- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
- 33
Aynı şikayetlerim vardı canım başka bir şeyim yoktu adet olucam sandım hatta dedim yapayım ne çıkarsa bahtıma:))Ayy gerçekten miinasıl belirtileriniz oldu acaba?? Benim transfer gününde neri kasığımda ağrı oluyor, dün karnımda çok şişkinlik vardı özellikle iki gündür sırtım da çok ağırıyor
Canım 3.gün embriyosu 7.gün için erken olabilir, yarın birdaha dene hemen moralini bozmaTestlede alakalı oabilr ama cıkardı 9. Gunde. Bende 7. Gunde yaptım negatif
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınızAynı şikayetlerim vardı canım başka bir şeyim yoktu adet olucam sandım hatta dedim yapayım ne çıkarsa bahtıma:))
5. Gün embiryosuHayırlı olsun kacıcı gun embrıyosuydu
Hadi güzel haberlerle inşallahKızlar ben hastaneye gidiyorum yarın öğlenden sonra 3 4 gibi çıkar diyor bekleyemem dedim polikinoikte vereceğim
Aminnn isteyen herkese nasip olur inşallaahİnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınızBende yarın sabah bi yapayım bakalım evde testim yok bugün alıcam artık yarın sabah yaparım
Ay inşallah yüksek bi değer olurda sağlıkla ilerler canım benimÖğlenden sonra çıkıyor genelde canım burda genelde bakalım. Beklemek zor
Bahçeci de verdim canım öğleden sonraya kalabilir dedilerSen nerde verdin testi hastanede mi?
Çok geçmiş yaBende şimdi verdim sağlık ocağında ama burda sabaha çıkacak sonuç
Benim de 9. Gün çıkmadı çok kötü bi duygu biliyorum canım üzülme ben ilaçları bırakmadım yine de nolur nolma diye herkesin değerleri aynı yükselmiyor test gününde kan ver mutlaka embriyo var mıydı dondurulmışKızlar 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı çok üzgünüm silik de olsa bir çizgi çıkmaz mıydı ya
Sen yinede için rahat etsin diye kan ver bence canım üzüntü de mutlulukta garanti olsunKızlar 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı çok üzgünüm silik de olsa bir çizgi çıkmaz mıydı ya
Kan verdin mi canımİn şa Allah öyle olur canım
Hastaneye geldik randevusuz sıra vermiyoruz kadın doğuma dedi gebelik için kan vermem gerekiyor ne yapacağım dedim acilde almıyor dedim doktordan rica ettim sıra verdi 5 kişi vardı sadece sistem mi değişti benim haberim mi yok acabaHadi güzel haberlerle inşallah
Acile hasta olup giden bi insan gebelik durumunu da bilmiyorsa ne yapıyorlar o zamanHastaneye geldik randevusuz sıra vermiyoruz kadın doğuma dedi gebelik için kan vermem gerekiyor ne yapacağım dedim acilde almıyor dedim doktordan rica ettim sıra verdi 5 kişi vardı sadece sistem mi değişti benim haberim mi yok acaba
Günaydın canım bugün mü gittin bahçeciyeAcile hasta olup giden bi insan gebelik durumunu da bilmiyorsa ne yapıyorlar o zaman
Günaydın canım evet 8.30-40 gibi kan verdimGünaydın canım bugün mü gittin bahçeciye
Özkan özdamar benim doktorum. +902124030305 bu numarayı mı aradın. Benim negatif olduğu için ben de remzi hocaya geçmeyi bi düşündüm aslında o nasılDoktorun kim? Benim de yarın kan verme günüm bugün aradım bugün gelsem olmaz mı demek için açmdı hemşirelerim. Remzi hocanın hastasıyım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?