Nasıl yani sonucun negatif mi geldiÖzkan özdamar benim doktorum. +902124030305 bu numarayı mı aradın. Benim negatif olduğu için ben de remzi hocaya geçmeyi bi düşündüm aslında o nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani sonucun negatif mi geldiÖzkan özdamar benim doktorum. +902124030305 bu numarayı mı aradın. Benim negatif olduğu için ben de remzi hocaya geçmeyi bi düşündüm aslında o nasıl
Remzi hocada benim iki tane arkadaşım hamile kalıp doğurdular. Bende şuan idrara göre hamileyim. Tavsiye ederim yani.Özkan özdamar benim doktorum. +902124030305 bu numarayı mı aradın. Benim negatif olduğu için ben de remzi hocaya geçmeyi bi düşündüm aslında o nasıl
İnşallah bir mucize olur çok düşük 20li bir rakam bile olsa öğrenirsin bebeğini Rabbim o sevinci yaşatsın isteyen herkeseGünaydın canım evet 8.30-40 gibi kan verdim
9. Gün test erken gebelik yaptım negatif çıktı canım. Yine de gelip kan verdim bugünNasıl yani sonucun negatif mi geldi
Tamam bi sonraki transferini inşallah onunla yaparım. Transfer öncesi ilaç ne verdi sanaRemzi hocada benim iki tane arkadaşım hamile kalıp doğurdular. Bende şuan idrara göre hamileyim. Tavsiye ederim yani.
Allah razı olsun canım inşallah Allah istesin yeter ki yüzümüzü güldürsün inşallahİnşallah bir mucize olur çok düşük 20li bir rakam bile olsa öğrenirsin bebeğini Rabbim o sevinci yaşatsın isteyen herkese![]()
Acilde düşük tehlikesiyle gidene bakılıyormus. Doktordan rica ettim de baktı. Sadece kan bakarim diyor. Bende zaten kan istiyorum tüp bebek bugün test günüm dedimm.Acile hasta olup giden bi insan gebelik durumunu da bilmiyorsa ne yapıyorlar o zaman
Artist artist işler ya insanı sinir ediyorlarAcilde düşük tehlikesiyle gidene bakılıyormus. Doktordan rica ettim de baktı. Sadece kan bakarim diyor. Bende zaten kan istiyorum tüp bebek bugün test günüm dedimm.![]()
İlaçlardan olabilir canım çok fazla ilaç kullanıyoruz istersen bi yan etkilerini oku var mı öyle bi durumMerhaba herkese, ben 2 gündür ishal gibiyim ya aslında tam ishalde değil ama sürekli büyük tuvaletim geliyor bir sorun olur mu acaba ilaçlar mı yan etki yapıyor üşüttüm mü bilmiyorum
3.gün embriyosu muyduBen iki gündür yapıyorum 8. Günüm tek çizgiydi bugün 9. Günüm yine tek çizgi![]()
Bana transfer öncesi estrofem ve coraspin verdi ve folik asit vitamin vs devam et dedi sonra göbekten progestan iğne verdi transfer öncesi. transferden sonra gebelik testine kadar kullan dedi hâlâ kullanıyorum. Bir de kan sulandırıcı iğne verdi onu da her gün yapıyorum göbekten.Tamam bi sonraki transferini inşallah onunla yaparım. Transfer öncesi ilaç ne verdi sana
Amin canım aminBen de şmdi gidiyorum canım benim de negatif ama kanda da görmek istiyorum. Yine deneriz inşallah Allah'ım aratmadan hepimize nasip etsin inşallah
1.30 da çıkar dedi doktor hastaneye gidip alabilirmsiim e nabiza1 2 saat geç düşüyor dedi.Ay inşallah yüksek bi değer olurda sağlıkla ilerler canım benim![]()
Amin canım aminBen dün gece gördüm işte kanda bu sabahı bekleyemedim. Öyle tabiii Allahım en hayırlısı zamanda sağlıklı olanı nasip etsin dilerimki canım bekleyen herkes için![]()
Özkan hoca Bana progestan fitil, prolutex iğne göbekten, coraspin, folik asit verdi teste kadar devam demişti ama nasip değilmiş bu seferBana transfer öncesi estrofem ve coraspin verdi ve folik asit vitamin vs devam et dedi sonra göbekten progestan iğne verdi transfer öncesi. transferden sonra gebelik testine kadar kullan dedi hâlâ kullanıyorum. Bir de kan sulandırıcı iğne verdi onu da her gün yapıyorum göbekten.
Bide estrofem vermiştiBana transfer öncesi estrofem ve coraspin verdi ve folik asit vitamin vs devam et dedi sonra göbekten progestan iğne verdi transfer öncesi. transferden sonra gebelik testine kadar kullan dedi hâlâ kullanıyorum. Bir de kan sulandırıcı iğne verdi onu da her gün yapıyorum göbekten.
Barkod var mı belki hastanenin kendi sitesi vardır bazı hastanelerin oluyor oraya anında düşüyor1.30 da çıkar dedi doktor hastaneye gidip alabilirmsiim e nabiza1 2 saat geç düşüyor dedi.
Sanırım bunu sadece benim gibi Ohss geçirenler anlarRahim dinlendirme olacak yazmışsınız reglden 5 gün sonra neden çağırdı bilemedim açıkçası
bir dahaki transferi hemen yapmayı düşünüyor musun yoksa biraz beklemeli neden tutmadığını araştırmayı mu tercih edeceksinTamam bi sonraki transferini inşallah onunla yaparım. Transfer öncesi ilaç ne verdi sana