• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Remzi hocada benim iki tane arkadaşım hamile kalıp doğurdular. Bende şuan idrara göre hamileyim. Tavsiye ederim yani.
Tamam bi sonraki transferini inşallah onunla yaparım. Transfer öncesi ilaç ne verdi sana

Merhaba herkese, ben 2 gündür ishal gibiyim ya aslında tam ishalde değil ama sürekli büyük tuvaletim geliyor bir sorun olur mu acaba ilaçlar mı yan etki yapıyor üşüttüm mü bilmiyorum

Acilde düşük tehlikesiyle gidene bakılıyormus. Doktordan rica ettim de baktı. Sadece kan bakarim diyor. Bende zaten kan istiyorum tüp bebek bugün test günüm dedimm. 🥴
Artist artist işler ya insanı sinir ediyorlar

Merhaba herkese, ben 2 gündür ishal gibiyim ya aslında tam ishalde değil ama sürekli büyük tuvaletim geliyor bir sorun olur mu acaba ilaçlar mı yan etki yapıyor üşüttüm mü bilmiyorum
İlaçlardan olabilir canım çok fazla ilaç kullanıyoruz istersen bi yan etkilerini oku var mı öyle bi durum

Tamam bi sonraki transferini inşallah onunla yaparım. Transfer öncesi ilaç ne verdi sana
Bana transfer öncesi estrofem ve coraspin verdi ve folik asit vitamin vs devam et dedi sonra göbekten progestan iğne verdi transfer öncesi. transferden sonra gebelik testine kadar kullan dedi hâlâ kullanıyorum. Bir de kan sulandırıcı iğne verdi onu da her gün yapıyorum göbekten.

Bana transfer öncesi estrofem ve coraspin verdi ve folik asit vitamin vs devam et dedi sonra göbekten progestan iğne verdi transfer öncesi. transferden sonra gebelik testine kadar kullan dedi hâlâ kullanıyorum. Bir de kan sulandırıcı iğne verdi onu da her gün yapıyorum göbekten.
Özkan hoca Bana progestan fitil, prolutex iğne göbekten, coraspin, folik asit verdi teste kadar devam demişti ama nasip değilmiş bu sefer

Bide estrofem vermişti

1.30 da çıkar dedi doktor hastaneye gidip alabilirmsiim e nabiza1 2 saat geç düşüyor dedi.
Barkod var mı belki hastanenin kendi sitesi vardır bazı hastanelerin oluyor oraya anında düşüyor

Rahim dinlendirme olacak yazmışsınız reglden 5 gün sonra neden çağırdı bilemedim açıkçası
Sanırım bunu sadece benim gibi Ohss geçirenler anlar :( yumurtaların durumuna bakıyor doktor muhtemelen içinde kan sıvısı ödem sıvısı toplanmış mı diye

Back