• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sabah test vercem kızlar çok heyecanlıyım🥹burada yerleşme kanamalarından sonra testler yapılıp pozitifler görüldüğünü okuyunca benim hiçbir belirtim yok modum düştü biraz🤦‍♀️Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda🤲❤️
Belirti olmasına gerek yok canım..inşallah pozitif haberini alıcaz🤲🥰

Sabah kaset test yaptım daha koyu bekliyordum 25 dakika sonra çizgi çıktı dünkine bakarak hiç koyuda diğil sanırım değerler düşüyor

Sabah kaset test yaptım daha koyu bekliyordum 25 dakika sonra çizgi çıktı dünkine bakarak hiç koyuda diğil sanırım değerler düşüyor
Yaa öyle düşünme bugün kan vereceksin zaten hatırlarsan dün bende öyle olmuştum farklı bi testle daha denedim onda daha iyi çıktı testlerle alakalı bile olabiliyor kanı ne zaman vereceksin sen

Yaa öyle düşünme bugün kan vereceksin zaten hatırlarsan dün bende öyle olmuştum farklı bi testle daha denedim onda daha iyi çıktı testlerle alakalı bile olabiliyor kanı ne zaman vereceksin sen
Sende daha koyuydu yarım saat bekledim zar zor çıktı ve kırmızı bile diğil..öğlenden sonra..düne bakaram dahada zayıflamış çizgi

Sende daha koyuydu yarım saat bekledim zar zor çıktı ve kırmızı bile diğil..öğlenden sonra..düne bakaram dahada zayıflamış çizgi
Belki de testle alakalıdır olamaz mı dur bakalım kanı ver bi önce sen içini de ferah tut lütfen karamsarlığa düşme

kızlar merhaba 22 mayıs transfer oldum 7. Günüm bugün erken gebelik testim böyle çıktı varmı acabaya çok silik çıktı

Eklentiler

• IMG_20230529_084222_edit_1048027101143723.jpg
    IMG_20230529_084222_edit_1048027101143723.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 69
Canım ama yapma böyle kanı görene kadar umutsuzluk yok diye sen demedin mi bana bak ben geldim bi umut diye kan verdşm olmadığını bile bile sen varken umutsuzluk yapıp kendğni üzüyorsun yükseldi o Allah'ın izniyle ya 🤲

Canım ama yapma böyle kanı görene kadar umutsuzluk yok diye sen demedin mi bana bak ben geldim bi umut diye kan verdşm olmadığını bile bile sen varken umutsuzluk yapıp kendğni üzüyorsun yükseldi o Allah'ın izniyle ya 🤲
Pozitif görüb sonrada testle öyle görünce daha kötü canım.İn şa Allah sen pozitif haberini alırsın🙌🏻

Back