Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal siklus transferimiydiSadece fitil olarak kullanıyorm
Belirti olmasına gerek yok canım..inşallah pozitif haberini alıcazSabah test vercem kızlar çok heyecanlıyımburada yerleşme kanamalarından sonra testler yapılıp pozitifler görüldüğünü okuyunca benim hiçbir belirtim yok modum düştü biraz
Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda
![]()
Canım erken daha kan gününü bekle..geç yerleşmişse çıkmaz idrardaKızlar bugün 7. Günüm erken gebelikte negatif cıktı biliyorum erken filan diyeceksiniz ama olsaydı silikte olsa cıkardı dıye düşünüyorum
Yaa öyle düşünme bugün kan vereceksin zaten hatırlarsan dün bende öyle olmuştum farklı bi testle daha denedim onda daha iyi çıktı testlerle alakalı bile olabiliyor kanı ne zaman vereceksin senSabah kaset test yaptım daha koyu bekliyordum 25 dakika sonra çizgi çıktı dünkine bakarak hiç koyuda diğil sanırım değerler düşüyor
Sende daha koyuydu yarım saat bekledim zar zor çıktı ve kırmızı bile diğil..öğlenden sonra..düne bakaram dahada zayıflamış çizgiYaa öyle düşünme bugün kan vereceksin zaten hatırlarsan dün bende öyle olmuştum farklı bi testle daha denedim onda daha iyi çıktı testlerle alakalı bile olabiliyor kanı ne zaman vereceksin sen
Belki de testle alakalıdır olamaz mı dur bakalım kanı ver bi önce sen içini de ferah tut lütfen karamsarlığa düşmeSende daha koyuydu yarım saat bekledim zar zor çıktı ve kırmızı bile diğil..öğlenden sonra..düne bakaram dahada zayıflamış çizgi
Hadi bakalım hayırlısı canım ilk mi ikinci kan tahlili miKızlar sağlık ocağında vereceğim kanı bugün. Öğlenden sonra çıkıyor genelde ama bakalım.![]()
Canım ama yapma böyle kanı görene kadar umutsuzluk yok diye sen demedin mi bana bak ben geldim bi umut diye kan verdşm olmadığını bile bile sen varken umutsuzluk yapıp kendğni üzüyorsun yükseldi o Allah'ın izniyle yaSabah kaset test yaptım daha koyu bekliyordum 25 dakika sonra çizgi çıktı dünkine bakarak hiç koyuda diğil sanırım değerler düşüyor
Bu kurumuş halı kaç saat gecmişBelki de testle alakalıdır olamaz mı dur bakalım kanı ver bi önce sen içini de ferah tut lütfen karamsarlığa düşme
Pozitif görüb sonrada testle öyle görünce daha kötü canım.İn şa Allah sen pozitif haberini alırsınCanım ama yapma böyle kanı görene kadar umutsuzluk yok diye sen demedin mi bana bak ben geldim bi umut diye kan verdşm olmadığını bile bile sen varken umutsuzluk yapıp kendğni üzüyorsun yükseldi o Allah'ın izniyle ya![]()
Var canım artsın güzelce değerlerinkızlar merhaba 22 mayıs transfer oldum 7. Günüm bugün erken gebelik testim böyle çıktı varmı acabaya çok silik çıktı
İlk canım bu test günüm bugündü.Hadi bakalım hayırlısı canım ilk mi ikinci kan tahlili mi
Benimkide böyleydi aynen emin olmak için tekrar ettim en son kaset test yaptım.kızlar merhaba 22 mayıs transfer oldum 7. Günüm bugün erken gebelik testim böyle çıktı varmı acabaya çok silik çıktı
Güzel haberlerle gel canımİlk canım bu test günüm bugündü