• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah koyulaşır ya bundan öncekide kimyasal olmuştu. Sizin 2 gün sonra belirginleştimi çizgi
Evet belirginleşti genim her gün biraz daha arttt kaset test 10. Gün yaptım.

Eklentiler

• IMG_20230527_060501.jpg
    IMG_20230527_060501.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20230528_071848.jpg
    IMG_20230528_071848.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 50
Bende şimdi verdim sağlık ocağında ama burda sabaha çıkacak sonuç 😥
Bizde genelde öğleden sonra çıkıyor ama bakalım 10 a kadar kan verebiliyoruz sonra merkeze gidiyor öğlenden sonrada 3 4 gibi çıkıyor diye biliyorum normal kan öyle oluyor ama degismediyse🤲

Bizde genelde öğleden sonra çıkıyor ama bakalım 10 a kadar kan verebiliyoruz sonra merkeze gidiyor öğlenden sonrada 3 4 gibi çıkıyor diye biliyorum normal kan öyle oluyor ama degismediyse🤲
İnşallah çıkar da ikimizde güzel haberler veririz ben geçen burda beta verdim ertesi sabah çıktı senin çabuk çıkar umarım

Kızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe

Günaydın kızlar 🌸 inşallah hepimiz hayırlı sonuclar alalım bugün, moralinizi hep yüksek tutun olur mu 🤍 inşallah pozitifler yüksek degerler havada uçar 😊 olmamışsa da vardır bir hayır deriz devam ederiz insallah 😊 biz de hastaneye gidicez birazdan kan vermeye, 2 saate çıkıyor bizim ben kendi hastanemde veriyorum

Kızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Çıkar canım aynı gün transfer olmuşuz ben 5.gün yaptım çıktı bugün tekrarladım koyulaşmış biraz daha

Çıkar canım aynı gün transfer olmuşuz ben 5.gün yaptım çıktı bugün tekrarladım koyulaşmış biraz daha
Ayy gerçekten mii♥️ nasıl belirtileriniz oldu acaba?? Benim transfer gününde neri kasığımda ağrı oluyor, dün karnımda çok şişkinlik vardı özellikle iki gündür sırtım da çok ağırıyor

Back