- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
Ben senin değerlerinin yüksek olduğuna tüm kalbimle inanıyorumPozitif görüb sonrada testle öyle görünce daha kötü canım.İn şa Allah sen pozitif haberini alırsın![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin değerlerinin yüksek olduğuna tüm kalbimle inanıyorumPozitif görüb sonrada testle öyle görünce daha kötü canım.İn şa Allah sen pozitif haberini alırsın![]()
Var gözüküyor canımkızlar merhaba 22 mayıs transfer oldum 7. Günüm bugün erken gebelik testim böyle çıktı varmı acabaya çok silik çıktı
İn şa Allah öyle olur canımBen senin değerlerinin yüksek olduğuna tüm kalbimle inanıyorum![]()
İnşallah koyulaşır ya bundan öncekide kimyasal olmuştu. Sizin 2 gün sonra belirginleştimi çizgiBenimkide böyleydi aynen emin olmak için tekrar ettim en son kaset test yaptım.
Bende şimdi verdim sağlık ocağında ama burda sabaha çıkacak sonuçKızlar sağlık ocağında vereceğim kanı bugün. Öğlenden sonra çıkıyor genelde ama bakalım.![]()
Senin ne zaman çıkar ki inşallah güzelce yüksek çıkar da sevinirizBenimkide böyleydi aynen emin olmak için tekrar ettim en son kaset test yaptım.
Evet belirginleşti genim her gün biraz daha arttt kaset test 10. Gün yaptım.İnşallah koyulaşır ya bundan öncekide kimyasal olmuştu. Sizin 2 gün sonra belirginleştimi çizgi
Öğlenden sonra çıkıyor genelde canım burda genelde bakalım. Beklemek zorSenin ne zaman çıkar ki inşallah güzelce yüksek çıkar da seviniriz![]()
Sen nerde verdin testi hastanede mi?Senin ne zaman çıkar ki inşallah güzelce yüksek çıkar da seviniriz![]()
Bizde genelde öğleden sonra çıkıyor ama bakalım 10 a kadar kan verebiliyoruz sonra merkeze gidiyor öğlenden sonrada 3 4 gibi çıkıyor diye biliyorum normal kan öyle oluyor ama degismediyseBende şimdi verdim sağlık ocağında ama burda sabaha çıkacak sonuç![]()
İnşallah çıkar da ikimizde güzel haberler veririz ben geçen burda beta verdim ertesi sabah çıktı senin çabuk çıkar umarımBizde genelde öğleden sonra çıkıyor ama bakalım 10 a kadar kan verebiliyoruz sonra merkeze gidiyor öğlenden sonrada 3 4 gibi çıkıyor diye biliyorum normal kan öyle oluyor ama degismediyse![]()
Umarım canım öyle merak ediyorum ki?İnşallah çıkar da ikimizde güzel haberler veririz ben geçen burda beta verdim ertesi sabah çıktı senin çabuk çıkar umarım
Daha yapma bence canım erkenKızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Hayırlı olsun kacıcı gun embrıyosuydukızlar merhaba 22 mayıs transfer oldum 7. Günüm bugün erken gebelik testim böyle çıktı varmı acabaya çok silik çıktı
Testlede alakalı oabilr ama cıkardı 9. Gunde. Bende 7. Gunde yaptım negatifKızlar 9. Gün idrar testi yaptım çıkmadı çok üzgünüm silik de olsa bir çizgi çıkmaz mıydı ya![]()
Çıkar canım aynı gün transfer olmuşuz ben 5.gün yaptım çıktı bugün tekrarladım koyulaşmış biraz dahaKızlaaar bende 23 mayısta olmuştum benim de bugün transfer gününü yasarsak 7 saymazsak 6ıncı günüm, yarın sabah yapsam çıkar mı acaba? Normalde test günüm 1 haziran perşembe
Ayy gerçekten miiÇıkar canım aynı gün transfer olmuşuz ben 5.gün yaptım çıktı bugün tekrarladım koyulaşmış biraz daha