• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Burda uyarı yapıyorlar silahla kutlama yapmayın diye insanlara camlara çıkmayın diyolar.. Of meydanlar dolu ses çok.. Burası Adana☹️
Bende ıstanbuldayım cnm daha sonuç açıklanmadan başladı burada ya ınsanlar nıye boylekı gıtsınler mesela boş bı alanda kendılerı kutlasın kımse karşı degıl ama bu yollarda sılah sıkmak bu havaı fışekler en çokda bu çocuklara alet etmelerıne üzüldüm😔allah akıl fıkır versın bunlara

Evet doktorumda aynısını söyledi, insan oldukça endişeleniyor ama iyi düşünmek lazım tabii stres çok etkiliyor. Moralim bozulduğu an kasıklarımın sızladığını hissediyorum.
Ben maalesef tam bir iş koliğim, aslında üniversitede çalıştığım için son 2 haftaydı, sonra kapanacaktı okul... Ama şimdi o iki hafta gidemezsem nasıl olacak endişesi duyuyorum.
Kuzum iş bir sekilde yürüyor önemli olan karnındakini sağlıklı bir şekilde büyütmek

5 haftalik hamile oluyorsunuz. Transferden 19 gun oncesine gore hesaplamaniz lazim, normal gebeliklerde son adet tarihine gore hesaplaniyor, tup bebekte biraz daha farkli, internetten bi bakin isterseniz
Aaa öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim. Araştırayım hemen.

Merhaba benımde 3gunden ıtıbaren başladı aynı özellıkle bacak arkalarına kramp gırıyor arada yürürken daha çok bel sol kasıkta batmalar var hala devam pozıtıfı gordum bu arada yarın 12gunumuz ınşallah sızınde oyledır🙏❤️
adınıza çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸

Bizde bir bebemiz olsun diye uğraşıp duruyoruz.
Ya bazen ısyan edesım gelıyor ya allah vermış bı sahıp çık karşı bınamdakı çocuklar hepsı sokakta sabahtan akşama kadar yanda yıkık bına var ordan bı düşse geberecek ben tık ses gelse dıyorum çık geçme bağırıyorum çocuklara ama ana olcak o pıs kadınların umru degıl😔dıyorum bıze vermıyor allah bunlara vermış sonra dıyorum tövbe🥲ya bız neler çekıyoruz acılar pıskolojımız çokuyor paradan hıç bahsetmıyorum bıle

Ya bazen ısyan edesım gelıyor ya allah vermış bı sahıp çık karşı bınamdakı çocuklar hepsı sokakta sabahtan akşama kadar yanda yıkık bına var ordan bı düşse geberecek ben tık ses gelse dıyorum çık geçme bağırıyorum çocuklara ama ana olcak o pıs kadınların umru degıl😔dıyorum bıze vermıyor allah bunlara vermış sonra dıyorum tövbe🥲ya bız neler çekıyoruz acılar pıskolojımız çokuyor paradan hıç bahsetmıyorum bıle
Aynen öyle. Hayat işte. Bizim imtihanımız böyle. Onlarda belki çocuktan bıkmış.🤔

Kızlar prodıctör erken gebelik testini ne kadara aldınız? Az önce aldırdım eşime 130 a almıs da bana cok geldı hiç erken gebelik testi almamıstık. Yarın sabah yapıcam galibaa 🥶

5.gün embriyosu 5.gün AA demişlerdi
Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden tüp bebek yaptırdık tek embriyomuz 🥹 transfer anına kadar maşallah bölünmeye devam pozitif olacak flan diye mutlu oldular ama bu adet olacak gibi doluluk beni tedirgin ediyor
O his tamamen kullanilan hormon ilaclarindan kaynaklaniyor cnm o yuzden onu hic kafana takma hep positiv dusun.

Çok sevindim kanama olmamasına
Hayır neye göre veriliyor hiç anlamadım. Belki bende pıhtılaşma yok yani kanım sulu belli öyle olunca daha riskli değil mi ki? Acaba bu kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşması mı yapıyor anlamadım.
Hormon ilaclari kan pihtilasma riskini artiriyor o yuzden de onlem amacli veriliyor. Ama genetik yatkinlik yada ozgecmis oykusu olmadan kan sivilastiran ignenin kullanilmasini ben de cok sicak bakmiyorum dogrusu. Bence coraspirin sdc onlem amacli yeterli olabilir. Ama tabi uzman olmayinca da bisey diyemiyorsun. Verilen her ilaci ya kullanacaksin ya da dr.la iyice konusacaksin. Baska cikar yolu yok. Cunku verilen ilaclarin kafaya gore dr.un haberi olmadan cok yanlis bir yaklasim oldugunu dusunuyorum

Back