Transferden sonra kacinci gunun cnm? Bana seytan diyor ki 5.gunden basla test yapmayaKızlar prodıctör erken gebelik testini ne kadara aldınız? Az önce aldırdım eşime 130 a almıs da bana cok geldı hiç erken gebelik testi almamıstık. Yarın sabah yapıcam galibaa
Ahahahaha bana da dıyordu da işin ucunda üzülmek de var korkuyorum. Bugun 6. GünümTransferden sonra kacinci gunun cnm? Bana seytan diyor ki 5.gunden basla test yapmaya
Ah şu doktorların anestezi etkisindeyken söyledikleriSelam kızlar , opudan sonra 1 ay bekleyelim dedi de doktor, soramadım anestezinin etkisi ile 1 aydan kasıt haziranın bitmesi demekmidir sizce? Yoksa hazirandaki reglden sonramı transfer olur deneyimleyen varmı? 1 ay dinlendirme nasıl oluyor
Çünkü herkesin tedavi süreci farklıKimi doktor veriyor bu iğneleri kimi doktor vermiyor
İnşallahEvet canım erken daha..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin
Bence doluluk olması iyi bendede vardı doluluk hissi garip bir his bekle sabırlı ol5.gün embriyosu 5.gün AA demişlerdi
Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden tüp bebek yaptırdık tek embriyomuztransfer anına kadar maşallah bölünmeye devam pozitif olacak flan diye mutlu oldular ama bu adet olacak gibi doluluk beni tedirgin ediyor
Çook ederim iyi dilekleriniz beni mutlu ettiCanım inşallah bebeğindir bunları yapan, sımsıkı tutunmuştur ve ben buradayım diyordurbelirtiler kişiye özel olur genelde ama burun akıntısı ve ateşe dikkat et grip olmayasın sakın
Onlar kendısı mutsuz bence ondan çocuklarıda umrunda degıl ınsan mutlu ıse eşıne severse bence ondan olana tapar yaAynen öyle. Hayat işte. Bizim imtihanımız böyle. Onlarda belki çocuktan bıkmış.
Belki de dediğiniz gibidirO his tamamen kullanilan hormon ilaclarindan kaynaklaniyor cnm o yuzden onu hic kafana takma hep positiv dusun.
Belirti olup olmaması hiç önemli değil gönlünü ferah tutSabah test vercem kızlar çok heyecanlıyımburada yerleşme kanamalarından sonra testler yapılıp pozitifler görüldüğünü okuyunca benim hiçbir belirtim yok modum düştü biraz Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Aminnn güzel haberler alacağımız bir güne uyanalım inşallahBelirti olup olmaması hiç önemli değil gönlünü ferah tutsöyle düşün nasıl ki her kadının adet döngüsü ve adet öncesi sendromu farklı oluyor, bu da onun gibi ama sonunda bebis var inşallah pazartesi testlerini bekleyen çok kişiyiz, güzel sonuçlar gelsin hepimizden
Sen yine de içini ferah tut ve kan testine kadar umudunu yitirmeprogeston fitil regl olmayı engeller mi? Bugün transferimin 8.günü sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Ve bugün regl başlar gibi kan vardı çamaşırımda art arda sildiğimde de hep kan geldi kırmızı renkli. Doktora söyledim yarın beta bakalım dedi. Bence sonuç negatif ama bu kan neden olmuş olabilir? Normal döngüme göre Yarın regl günüm, progestan fitil kullanırken regl olunur mu
Ben 8. Gun yaptığımda hayalet çizgi gibiydi 7.gun yapsaydım görünmeyecekti hiç sonra 9. Gün yapsaydım keşke dedim çünkü o daha netti biraz daha bekleyin.Kızlar bugün 7. Günüm erken gebelikte negatif cıktı biliyorum erken filan diyeceksiniz ama olsaydı silikte olsa cıkardı dıye düşünüyorum
Ben iki gündür yapıyorum 8. Günüm tek çizgiydi bugün 9. Günüm yine tek çizgiBen 8. Gun yaptığımda hayalet çizgi gibiydi 7.gun yapsaydım görünmeyecekti hiç sonra 9. Gün yapsaydım keşke dedim çünkü o daha netti biraz daha bekleyin.
Dün gece kan test verdim negatif çıktıSen yine de içini ferah tut ve kan testine kadar umudunu yitirmebence ilaçlar herkeste aynı etkiyi göstermiyor ben mesela hem progestan fitil hem de iğnesini kullanıyordum gecikmeyi bırak bir gün erken başladı reglim ama kimisinde de aksine gecikmeye neden oluyor, güzel ve hayırlı haberler alman dileğiyle
Ben de şmdi gidiyorum canım benim de negatif ama kanda da görmek istiyorum. Yine deneriz inşallah Allah'ım aratmadan hepimize nasip etsin inşallahDün gece kan test verdim negatif çıktıŞimdi doktora gidiyorum işte. Benimde 1 gün önce başladı Demekki ilaç da iğne de kullansan regl olmana öyle aşırı engel olmuyor İlk denememdi hayırlısı böyleymiş demekki bakalım bundan sonra sürecim nasıl olacak bugün doktor ne diyecek geride 4 tane daha embriyom var
Ben dün gece gördüm işte kanda bu sabahı bekleyemedim. Öyle tabiii Allahım en hayırlısı zamanda sağlıklı olanı nasip etsin dilerimki canım bekleyen herkes içinBen de şmdi gidiyorum canım benim de negatif ama kanda da görmek istiyorum. Yine deneriz inşallah Allah'ım aratmadan hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım amin Allah daha fazla bekletmesinBen dün gece gördüm işte kanda bu sabahı bekleyemedim. Öyle tabiii Allahım en hayırlısı zamanda sağlıklı olanı nasip etsin dilerimki canım bekleyen herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?