2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Burda uyarı yapıyorlar silahla kutlama yapmayın diye insanlara camlara çıkmayın diyolar.. Of meydanlar dolu ses çok.. Burası Adana
Bende ıstanbuldayım cnm daha sonuç açıklanmadan başladı burada ya ınsanlar nıye boylekı gıtsınler mesela boş bı alanda kendılerı kutlasın kımse karşı degıl ama bu yollarda sılah sıkmak bu havaı fışekler en çokda bu çocuklara alet etmelerıne üzüldümallah akıl fıkır versın bunlara

Kuzum iş bir sekilde yürüyor önemli olan karnındakini sağlıklı bir şekilde büyütmek

5 haftalik hamile oluyorsunuz. Transferden 19 gun oncesine gore hesaplamaniz lazim, normal gebeliklerde son adet tarihine gore hesaplaniyor, tup bebekte biraz daha farkli, internetten bi bakin isterseniz
Aaa öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim. Araştırayım hemen.

adınıza çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bizde bir bebemiz olsun diye uğraşıp duruyoruz.
Ya bazen ısyan edesım gelıyor ya allah vermış bı sahıp çık karşı bınamdakı çocuklar hepsı sokakta sabahtan akşama kadar yanda yıkık bına var ordan bı düşse geberecek ben tık ses gelse dıyorum çık geçme bağırıyorum çocuklara ama ana olcak o pıs kadınların umru degıldıyorum bıze vermıyor allah bunlara vermış sonra dıyorum tövbeya bız neler çekıyoruz acılar pıskolojımız çokuyor paradan hıç bahsetmıyorum bıle

Aynen öyle. Hayat işte. Bizim imtihanımız böyle. Onlarda belki çocuktan bıkmış.

Kızlar prodıctör erken gebelik testini ne kadara aldınız? Az önce aldırdım eşime 130 a almıs da bana cok geldı hiç erken gebelik testi almamıstık. Yarın sabah yapıcam galibaa

O his tamamen kullanilan hormon ilaclarindan kaynaklaniyor cnm o yuzden onu hic kafana takma hep positiv dusun.

Hormon ilaclari kan pihtilasma riskini artiriyor o yuzden de onlem amacli veriliyor. Ama genetik yatkinlik yada ozgecmis oykusu olmadan kan sivilastiran ignenin kullanilmasini ben de cok sicak bakmiyorum dogrusu. Bence coraspirin sdc onlem amacli yeterli olabilir. Ama tabi uzman olmayinca da bisey diyemiyorsun. Verilen her ilaci ya kullanacaksin ya da dr.la iyice konusacaksin. Baska cikar yolu yok. Cunku verilen ilaclarin kafaya gore dr.un haberi olmadan cok yanlis bir yaklasim oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…