5 haftalik hamile oluyorsunuz. Transferden 19 gun oncesine gore hesaplamaniz lazim, normal gebeliklerde son adet tarihine gore hesaplaniyor, tup bebekte biraz daha farkli, internetten bi bakin istersenizSanmıyorum. Tüp bebek 8 mayısta transfer oldum. 2 tane 5. embriyosuydu. Yanlış mı hesaplıyorum ki.
Bende ıstanbuldayım cnm daha sonuç açıklanmadan başladı burada ya ınsanlar nıye boylekı gıtsınler mesela boş bı alanda kendılerı kutlasın kımse karşı degıl ama bu yollarda sılah sıkmak bu havaı fışekler en çokda bu çocuklara alet etmelerıne üzüldümBurda uyarı yapıyorlar silahla kutlama yapmayın diye insanlara camlara çıkmayın diyolar.. Of meydanlar dolu ses çok.. Burası Adana
Kuzum iş bir sekilde yürüyor önemli olan karnındakini sağlıklı bir şekilde büyütmekEvet doktorumda aynısını söyledi, insan oldukça endişeleniyor ama iyi düşünmek lazım tabii stres çok etkiliyor. Moralim bozulduğu an kasıklarımın sızladığını hissediyorum.
Ben maalesef tam bir iş koliğim, aslında üniversitede çalıştığım için son 2 haftaydı, sonra kapanacaktı okul... Ama şimdi o iki hafta gidemezsem nasıl olacak endişesi duyuyorum.
Korkma canım idrar testlerine güven olmaz yanıltıyorlarİlk kan testimdi canım beta yükselmişse idrarda da koyu çıkar diye düşündüm ama silik çıkıyo işte çok korktum kimyasal oldu diye
Tamam canım, giderek kesilecekUyanınca çok az geldi sonra banyo yaptım banyodan sonra ilk idrarda biraz fazla geldi.sıcak suyun etkisi sanırım.Şimdiye kadar da çok minik geldi tam olarak durmadı ama yine iyi gibi
Aaa öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim. Araştırayım hemen.5 haftalik hamile oluyorsunuz. Transferden 19 gun oncesine gore hesaplamaniz lazim, normal gebeliklerde son adet tarihine gore hesaplaniyor, tup bebekte biraz daha farkli, internetten bi bakin isterseniz
adınıza çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba benımde 3gunden ıtıbaren başladı aynı özellıkle bacak arkalarına kramp gırıyor arada yürürken daha çok bel sol kasıkta batmalar var hala devam pozıtıfı gordum bu arada yarın 12gunumuz ınşallah sızınde oyledır
Ya bazen ısyan edesım gelıyor ya allah vermış bı sahıp çık karşı bınamdakı çocuklar hepsı sokakta sabahtan akşama kadar yanda yıkık bına var ordan bı düşse geberecek ben tık ses gelse dıyorum çık geçme bağırıyorum çocuklara ama ana olcak o pıs kadınların umru degılBizde bir bebemiz olsun diye uğraşıp duruyoruz.
İnşallah canım ateş basması ve çok kötü mide yanması yaşıyorum şuan umarım tutmuşturİnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinkuzum belirti arama kendinde, herkeste farklı şeyler oluyor..genelde adet dönemlerinde yaşadıkları belirtiler oluyormuş
Teşekkur ederım canım ınşallah yarın guzel haberler verır doktorumuz sabaha kadar ayaktayım bellı oldu uyuyamıyorumadınıza çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet ben de forumlardan takip ederek ogrendim, hayirli olsun bu aradaAaa öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim. Araştırayım hemen.
Sadece fitil olarak kullanıyormProgestan iğne kulanmiyor musun sadece fitil olarak mi alıyorsun
Aynen canım bi de ilk idrarla vermek gerekiyorKorkma canım idrar testlerine güven olmaz yanıltıyorlar
Aynen öyle. Hayat işte. Bizim imtihanımız böyle. Onlarda belki çocuktan bıkmış.Ya bazen ısyan edesım gelıyor ya allah vermış bı sahıp çık karşı bınamdakı çocuklar hepsı sokakta sabahtan akşama kadar yanda yıkık bına var ordan bı düşse geberecek ben tık ses gelse dıyorum çık geçme bağırıyorum çocuklara ama ana olcak o pıs kadınların umru degıldıyorum bıze vermıyor allah bunlara vermış sonra dıyorum tövbe ya bız neler çekıyoruz acılar pıskolojımız çokuyor paradan hıç bahsetmıyorum bıle
Çok teşekkür ederrimDondurulmuş embriyoysa gebesin canım tebrik ederim
Teşekkür ederim evet bende araştırdım şimdi hatta hesaplama robotları varEvet ben de forumlardan takip ederek ogrendim, hayirli olsun bu arada
Cnm gaz yapmayan sulu biseyler yaparsan iyi olur. Hadi simdiden hayirli olsun. İns hersey guzel olurKızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa
O his tamamen kullanilan hormon ilaclarindan kaynaklaniyor cnm o yuzden onu hic kafana takma hep positiv dusun.5.gün embriyosu 5.gün AA demişlerdi
Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden tüp bebek yaptırdık tek embriyomuztransfer anına kadar maşallah bölünmeye devam pozitif olacak flan diye mutlu oldular ama bu adet olacak gibi doluluk beni tedirgin ediyor
Hormon ilaclari kan pihtilasma riskini artiriyor o yuzden de onlem amacli veriliyor. Ama genetik yatkinlik yada ozgecmis oykusu olmadan kan sivilastiran ignenin kullanilmasini ben de cok sicak bakmiyorum dogrusu. Bence coraspirin sdc onlem amacli yeterli olabilir. Ama tabi uzman olmayinca da bisey diyemiyorsun. Verilen her ilaci ya kullanacaksin ya da dr.la iyice konusacaksin. Baska cikar yolu yok. Cunku verilen ilaclarin kafaya gore dr.un haberi olmadan cok yanlis bir yaklasim oldugunu dusunuyorumÇok sevindim kanama olmamasına
Hayır neye göre veriliyor hiç anlamadım. Belki bende pıhtılaşma yok yani kanım sulu belli öyle olunca daha riskli değil mi ki? Acaba bu kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşması mı yapıyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?