• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Selam kızlar , opudan sonra 1 ay bekleyelim dedi de doktor, soramadım anestezinin etkisi ile 1 aydan kasıt haziranın bitmesi demekmidir sizce? Yoksa hazirandaki reglden sonramı transfer olur deneyimleyen varmı? 1 ay dinlendirme nasıl oluyor
Opudan sonra regl olacaksınız sonraki reglinin 2. Ya da 3. Günü muayeneye gideceksiniz ilaçlara başlayıp duruma göre reglinin 17-22. Günü transfer olacaksınız ama siz yine hemşirenize sorun

18 toplandı, bugün 3. Gün 13 tanesi ile ilerliyoruz bugün haber verdiler. Salı günü de dondurma için arayacaklar , senin nasıl?
25 tane toplandı. 18i dollendi. 3. Güne 12 tanesi yavaş 4 tanesi normal hızlı kaldı. Dün 5. Gundu 3 tane kalmış biri iyi kalite ikisi orta kalite. 12 yavaştan 2 tanesi kalmış onlar içinde bugün aradılar kaliteleri çok kötüymüş yani 3 tane kaldı dondurdular. Hemen opudan 5 gün sonra regl oldum reglim bitince kontrolüm var

Arkadaşlar benim yarın adet günüm olarak gözüküyor uygulamaya göre , transferin de 3.gunu , ne karın ağrısı ne goguslerde hassasiyet, ne sivilce hiç bişey yok , yani belim karnım da agirmiyor , ya çok erken tabi ama burda okuduklarim bende olmayınca geriliyorum
Canım belirti arama, aramızda hiç belirtisi olmayıp pozitif olanlar var😍inşallah senin bebişin de tutunmuştur sana sımsıkı🤲

Opudan sonra regl olacaksınız sonraki reglinin 2. Ya da 3. Günü muayeneye gideceksiniz ilaçlara başlayıp duruma göre reglinin 17-22. Günü transfer olacaksınız ama siz yine hemşirenize sorun
Ben oldum hemen 5 gün sonra. Doktorum regl bitimi gel dedi Perşembe günü filan kontrole gideceğim

25 tane toplandı. 18i dollendi. 3. Güne 12 tanesi yavaş 4 tanesi normal hızlı kaldı. Dün 5. Gundu 3 tane kalmış biri iyi kalite ikisi orta kalite. 12 yavaştan 2 tanesi kalmış onlar içinde bugün aradılar kaliteleri çok kötüymüş yani 3 tane kaldı dondurdular. Hemen opudan 5 gün sonra regl oldum reglim bitince kontrolüm var
Hayırlı olsun , neredeyse aynı gidiyoruz umarım güzel haberler alırız

Kızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Test bozuktur canım..kızkardeşimin başına geldi..hatta silik çıkana inanmadı ilaç içti üstüne bide..kanda göründü daha niye idrar testi yapıyorsun ki kan garanti testtir

Kızlar yaklaşık iki saat önce benimde kanamam oldu... Hemde baya fazla... Koyu kırmızı rengi, doktoruma haber verdim. Acile yönlendirdi proluton iğne yaptılar... Çarşamba kese randevum vardı, yarına aldık. Kötü düşünmüyorum, doktorum sık görülen bir durum endişelenme yarın herşeyi anlarız dedi. Çok ciddi bi ağrım yok ama ara ara sızlıyor kasıklarım... Bakalım kaderimizde ne varmış...
Canım oluyor bazan öyle kanamalar, normal gebeliklerde de oluyor..kese görülünce rahatlarsın ve istirahat etmen gerekebilir

Kızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin 🤲🥰 ıkınmak iyi değil aslında, ben de aynı durumdayım..daha transfer olmadım ama ilaçlar zorluyor..ben kayısı yiyorum bolbol

Canım oluyor bazan öyle kanamalar, normal gebeliklerde de oluyor..kese görülünce rahatlarsın ve istirahat etmen gerekebilir
Evet doktorumda aynısını söyledi, insan oldukça endişeleniyor ama iyi düşünmek lazım tabii stres çok etkiliyor. Moralim bozulduğu an kasıklarımın sızladığını hissediyorum.
Ben maalesef tam bir iş koliğim, aslında üniversitede çalıştığım için son 2 haftaydı, sonra kapanacaktı okul... Ama şimdi o iki hafta gidemezsem nasıl olacak endişesi duyuyorum.

Hiç endişelenme belirtiler illa olacak diye bişey yok benim bundan önce ki transferimde sıfır belirtim vardı ve pozitifti.şuanda belim ağrıyor,başım dönüyor arada vs yine pozitif . O yüzden strese sokma kendini
Nasılsın canım kanaman durdu mu

Back