- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
Benim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yokBişey daha merak ediyorum da yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olur diyolar sizde oldu mu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yokBişey daha merak ediyorum da yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olur diyolar sizde oldu mu hiç
Test yaptın mı hiç ben kaçırdım oraları. Ay ne güzel sonunda günün gelmiş yaInşallah dün 8. Günümdü bugün 9. Günüm yarın test günüm
Bence tutunmuş hayırlı olsun maşallah İnşallah sağlıklı şekilde kucağına da alırsınkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Ben oğlumda yerleşme kanaması yasamadım illa olacak diye bir şey yok üzülmeyinBenim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yok
Var görünüyor hayırlı olsunkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Hayatımda ilk defa bu anı yaşadım test doğru mu yanlış mı onu bile bilmiyorum ama oturup ağladımBence tutunmuş hayırlı olsun maşallah İnşallah sağlıklı şekilde kucağına da alırsın
Hayırla bi oldupunu öğrenebilseydik yaBen oğlumda yerleşme kanaması yasamadım illa olacak diye bir şey yok üzülmeyin
Ay canımmmm vallahi görünüyor yaaa ağlıycam valla mutluluktan böyle pozitifleri gördükçe hadi hayırlı olsun ya ilk idrarla mı yaptınkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Ben çalıştım canım hem de geceli gündüzlü valla hatta gece vardiyasında çıkıp hiç uyumadan transfere gittimTüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
Elim ayağım tutmuyor inşallah doğrudurAy canımmmm vallahi görünüyor yaaa ağlıycam valla mutluluktan böyle pozitifleri gördükçe hadi hayırlı olsun ya ilk idrarla mı yaptın
Evet canım ilk idrarAy canımmmm vallahi görünüyor yaaa ağlıycam valla mutluluktan böyle pozitifleri gördükçe hadi hayırlı olsun ya ilk idrarla mı yaptın
Tebrikler cift çizgiEvet canım ilk idrar
Yani bencede zaten tutunduysa olup bitti şuan kana karışıyor ama işte korku kaygı varsın geç olsun ama güzel olsunOooo planlar yapılmış ben ikna edemedim eşimi ama zaten bu sabah test yapmaya aşırı korkar bi halde uyandım eşim ikna olsa bile ben yapmıycam çok korkuyorum 7. Gün aslında bir şeyler olup bitmiştir sen test yapıcam diyimce benim elim ayağım titredi ay
Çok güzel pozitif kuzu Allah'ım güzelce devam ettirsin hemen bir kan verkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Ctesi kan vereyim diyorum canım çok silik çıktı ya bu değer olarak kaç çıkar kiÇok güzel pozitif kuzu Allah'ım güzelce devam ettirsin hemen bir kan ver
Yani henüz başında tek embriyo ise 50 civarında çıkabilir 11. Gün 100 olur gibi çünkü benim kızımda yaptığım da 64 te böyleydi aynı bence cumartesi beklemeCtesi kan vereyim diyorum canım çok silik çıktı ya bu değer olarak kaç çıkar ki