• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl
IMG_1186.jpeg

kızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Ay canımmmm vallahi görünüyor yaaa 🌸🌸 ağlıycam valla mutluluktan böyle pozitifleri gördükçe 😭 hadi hayırlı olsun ya ilk idrarla mı yaptın

Tüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
Ben çalıştım canım hem de geceli gündüzlü valla hatta gece vardiyasında çıkıp hiç uyumadan transfere gittim

Oooo planlar yapılmış😅😅 ben ikna edemedim eşimi ama zaten bu sabah test yapmaya aşırı korkar bi halde uyandım eşim ikna olsa bile ben yapmıycam çok korkuyorum🙈 7. Gün aslında bir şeyler olup bitmiştir 😅 sen test yapıcam diyimce benim elim ayağım titredi ay😅
Yani bencede zaten tutunduysa olup bitti şuan kana karışıyor ama işte korku kaygı varsın geç olsun ama güzel olsun 🤗🥰

Ctesi kan vereyim diyorum canım çok silik çıktı ya bu değer olarak kaç çıkar ki
Yani henüz başında tek embriyo ise 50 civarında çıkabilir 11. Gün 100 olur gibi çünkü benim kızımda yaptığım da 64 te böyleydi aynı 🤗😀 bence cumartesi bekleme

Back