• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhabaaa, bende bugün transfer oldum🕊️ inşallah hakkımızda hayırlısı olur ♥️ doktor bana kendimi çok yormadan günlük yaşamıma devam edebileceğimi, aşırı baharatlı ve yağlı gıdalar tüketmememi, uzun yürüyüşler yapmamamı, daha çok protein ve sebze tüketmesi önerdi.. Onun dışında çok önemli birşey olmadığını belirtti... 1 haziranda test yapacağım nasıl geçecek bu bugünler bu heyecanla🌺
Sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲🥰

Ya oyle de kötü ınsanın en çok bu donemde onlara ıhtıyacımızın oldugu zamanlar güzelce anlatılmalı bence bu erkeklere transfer gunu benım hemşırem bunları dedı ama uzulmıcek stres yaşamıcak dıye onlarında etkısı oluyor bazılarına😔
Aynen öyle..ben de normalde hassas bi insanım sevgili eşim de beni kızdırmaktan zevk alıyo resmen..her transfer dönemi delirdim o yüzden ama bu sefer tedbirliyim😅

Kızlaaar selam bugün transfer oldum kadınlar kulübüne göz atarken size denk geldim bana deneyimlerinizden yada öğrendiklerinizden anlatırmısınız?Ne yesem faydası olur sürekli sırt üstümü yatacağız vs.
Umarım isteyen bekleyen herkes = görsün 🤲🏻❤️
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım ♥️ paketli gidalardan uzak durmaya calis. Ve mümkünse transfer olduğunu unutmaya çalış 😬😬😬

Hayırlı olsun tedavin inşallah sonucunda bebişini kucağına alırsın🤲ben 4.gün olmuştum ama uzayanlar var..10 günü geçince doktorunla görüş bence
Aminn aminn inşallah hepimizin yolunun sonu kucak dolusu mutluluk olsun. Teşekkürler cevabınız için, bugün 10 gün oldu en iyisi Bi sorayim

İnşallah çok teşekkür ederim söyeldiklerinizi uygulayacağım 🥰 peki yatma konusunda doktorunuz herhangi birsey söyledimi sürekli sırt üstümü yatacağız 😕
Yok yok öyle kendini şartlama strese sokma rahat ol bol bol su iç hiç hareketsizde kalma kendini yormadan hayata devam mutlu olacağın şeyler yap seni mutlu eden insanlarla bir araya gel bana doktorum bu tavsiyeyi vermişti seni mutsuz eden yerlerden kişilerden uzak dur demişti 🙈🙈🙈

Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim🤲🤲🤲🥰 bugün yat ama yarından itibaren norml hayatına geri dön canım, hareketsizlik iyi değil kan dolaşımı için hareket gerekir..yalnız horlama zıplama ağır kaldırma yükseğe uzanma ani hareket yapma yeter..bir de avokado, kabak çekirdeği ceviz iyi gelirmiş ve günde 3 litre su içmelisin..tabii kabız olmamaya çalış..transferden 2 gün sonra ılık su ile duş alabilirsin, sıcak su iyi değil..hayırlısıyla tutunsun bebiş 🤲🤲🤲
Ay Allah razı olsun yazdıklarınıza cok sevindim elimden geleni yapacağım 🥹 inşallah hepimizin sonucu güzel olur

Kızlar oksapar da yakıyor mu ya enox kullanıyorum ben yakıyor ilaç baya oksapar yakmıyorsa ona geceyım. Decavit vitamin yazmıs doktorum kullanan var mı sankş iyi degıl dıye biliyorum onu

Kızlar oksapar da yakıyor mu ya enox kullanıyorum ben yakıyor ilaç baya oksapar yakmıyorsa ona geceyım. Decavit vitamin yazmıs doktorum kullanan var mı sankş iyi degıl dıye biliyorum onu
Merhaba canım bende enox kullanıyorum ama bı arkadaşım oksapar daha ıyı dedı aldım ertesı başlıcam oksapara 😔vıtamın vermedı bana sızınkınden

Aynen öyle..ben de normalde hassas bi insanım sevgili eşim de beni kızdırmaktan zevk alıyo resmen..her transfer dönemi delirdim o yüzden ama bu sefer tedbirliyim😅
Boşver sen onu takma en guzelı kendı halıne bırakmak😂😂bende erken uyuyakalıyorum dıye benımkı kahveye kaçıyor ıkı gundur delırcem az kaldı😂😂

Oksapar yakıyor canım hemde mosmor göbek ağrıyor bende

Oksapar yakıyor canım hemde mosmor göbek ağrıyor bende
Hadi ya geneli aynı o zaman bu iğnelerin 😏 hemşireyim ben kalçada beze ve agrı oldugunda kolonyalı pamuk koyduruyorum göbege iyi gelir mi bilmiyorum ama deneyin istersenix

Ay kızlar ben böyle acemi işi saçma sorular soruyor olabilirim duphaston kullananız varmı ne için bu biliyormusunuz
Opudan önce kullandım ben, taze transfer olmayacagi için yumurtaların çatlamasını önlemek amacıyla. Sonrasında ise tutunmayı desteklemek için veriliyor. Vala çok işlevsel Bi ilaç. Adet düzenlemeye de yariyordu ☺️

Back