- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
Yarın yine bi yaparsın daha da koyu olur inşallah yaElim ayağım tutmuyor inşallah doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yine bi yaparsın daha da koyu olur inşallah yaElim ayağım tutmuyor inşallah doğrudur
Bu arada olmayınca o cizgi bile görünmuyorCtesi kan vereyim diyorum canım çok silik çıktı ya bu değer olarak kaç çıkar ki
Var canım kesinlikle sağ salim kucağina almak nasip etsin Allah.İkinci gebemiz geliyorekızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Amin amin valla son 5 gün mü kaldı kaç günğmğz kaldı ya her şey karıştı bendeYani bencede zaten tutunduysa olup bitti şuan kana karışıyor ama işte korku kaygı varsın geç olsun ama güzel olsun
Bugün transfer gününü sayarsak 7. Gün saymazsak 6. Gün 5 gün kaldı test gününe ama ben Pazar yapacağımAmin amin valla son 5 gün mü kaldı kaç günğmğz kaldı ya her şey karıştı bende
bana verdiler canımKızlar size embriyonuzun fotisini verdiler mi
Benim tranfer bide 1 gibi oldu Perşembe yazık buralar nereler diye anlamakla geçirmiştir o günü bebişAmin amin valla son 5 gün mü kaldı kaç günğmğz kaldı ya her şey karıştı bende
Öyle düşünme sen öyle düşünürken rabbim belki sana başka hediyeler gönderdi mutlu ol diye devani gönderdi belkiBen tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Ay keşke canım ama bu 4 gündür yaşadıklarımı inan anlatsam aman neyse hayal kırıklığı oldu benim içinÖyle düşünme sen öyle düşünürken rabbim belki sana başka hediyeler gönderdi mutlu ol diye devani gönderdi belki
Rabbim mutluluktan ağlatsın sadece hayırlı olsun inşallah bu an bu zamana kadar çıkmadıysa emin ol doğrudur olmadığı hiç çıkmıyor gönlünü ferah tutHayatımda ilk defa bu anı yaşadım test doğru mu yanlış mı onu bile bilmiyorum ama oturup ağladım
Ben çalışıyorum çalıştım tarnsferim 1 haziran gbii o zamana bırakıcamTüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
Evet canım yakıyorKızlar oksapar da yakıyor mu ya enox kullanıyorum ben yakıyor ilaç baya oksapar yakmıyorsa ona geceyım. Decavit vitamin yazmıs doktorum kullanan var mı sankş iyi degıl dıye biliyorum onu
İnşallaahhhhYarın yine bi yaparsın daha da koyu olur inşallah ya
Hayırlı olsun canım darısı başımızaİnşallaahhhh
Günaydın☺canım kendine kızma uyurken kendini kontrol edemezsin ve bebiş sapasağlam bir kutunun içinde..yatmayla bişey olmaz, ağrılar yatmayla alakalı değildir..ailedeki sıkıntılar herneyse çabucak çözüme kavuşsun hayırlısıyla..tabii kendini soyutlyamıyoraun doğal olarak üzülüyorsun ama kafanı dağıtacak birşeyler bulsan kendine faydası olur belkiGünaydın kızlar , sabah 5 te kalktım yine dün gece nasıl yattıysam yine karnım ağrıyor bazen transfer olduğumu unutuyorum sonra kendime kızıyorum unuttum diye sizdede oluyor mu bilmiyorum psikolojik olarak kötü bir zamandayim kendi ailemle ilgili bazı problemler var ister istemez takıyorsun ve kendime kızıyorum nasıl asacağım bunu