• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Öyle düşünme sen öyle düşünürken rabbim belki sana başka hediyeler gönderdi mutlu ol diye devani gönderdi belki 🥰

Hayatımda ilk defa bu anı yaşadım test doğru mu yanlış mı onu bile bilmiyorum ama oturup ağladım 😢
Rabbim mutluluktan ağlatsın sadece🥰 hayırlı olsun inşallah bu an bu zamana kadar çıkmadıysa emin ol doğrudur olmadığı hiç çıkmıyor gönlünü ferah tut😍

Günaydın kızlar , sabah 5 te kalktım yine dün gece nasıl yattıysam yine karnım ağrıyor bazen transfer olduğumu unutuyorum sonra kendime kızıyorum unuttum diye sizdede oluyor mu 🙁 bilmiyorum psikolojik olarak kötü bir zamandayim kendi ailemle ilgili bazı problemler var ister istemez takıyorsun ve kendime kızıyorum nasıl asacağım bunu 😥
Günaydın☺canım kendine kızma uyurken kendini kontrol edemezsin ve bebiş sapasağlam bir kutunun içinde..yatmayla bişey olmaz, ağrılar yatmayla alakalı değildir..ailedeki sıkıntılar herneyse çabucak çözüme kavuşsun hayırlısıyla🤲..tabii kendini soyutlyamıyoraun doğal olarak üzülüyorsun ama kafanı dağıtacak birşeyler bulsan kendine faydası olur belki

Back