Evet cnm az kaldı akşamdan berı çok kotuyum mıde bulantısı kusma et pışırdım dayanamıyorum kokuyaılaçlardanmı yoksa hayırlı haberdenmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm az kaldı akşamdan berı çok kotuyum mıde bulantısı kusma et pışırdım dayanamıyorum kokuyaılaçlardanmı yoksa hayırlı haberdenmı
Bişey daha merak ediyorum da yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olur diyolar sizde oldu mu hiçEvet cnm az kaldı akşamdan berı çok kotuyum mıde bulantısı kusma et pışırdım dayanamıyorum kokuyaılaçlardanmı yoksa hayırlı haberdenmı
Yok canım kanama lekelenme olmadı daha ınşallah da olmaz ben korkarım geçen sene gebelıgımde oldu ama 6haftalıkken azıcık kanama oldu hemen hastaneye gıtmıştım dedıler kese var duruyor ama o sırada bebek gıtmış demekkı sonra boş kese buyumeye devam ettı ılaçlarla düşük yaptımınşallah bu kez oyle acı yaşamam ya kımse yaşamasın ınşallah yanı negatıf demelerı daha ıyı var deyıp sonra kaybetmektenseBişey daha merak ediyorum da yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olur diyolar sizde oldu mu hiç
Aynen öyle bende dış gebelik geçirdim kanama olmuştu. Kese hiç oluşmadı iğneyle ve ameliyatla düştüYok canım kanama lekelenme olmadı daha ınşallah da olmaz ben korkarım geçen sene gebelıgımde oldu ama 6haftalıkken azıcık kanama oldu hemen hastaneye gıtmıştım dedıler kese var duruyor ama o sırada bebek gıtmış demekkı sonra boş kese buyumeye devam ettı ılaçlarla düşük yaptımınşallah bu kez oyle acı yaşamam ya kımse yaşamasın ınşallah yanı negatıf demelerı daha ıyı var deyıp sonra kaybetmektense
Inşallah dün 8. Günümdü bugün 9. Günüm yarın test günümTutunma dır ınşallah kaçıncı gününüz
Bende de hiç olmadı lekelenme olur demislerdi de olmayınca zaten içime şüphe düşmüştü tutmadı mı diye doğru söylüyorsunuz önce negatif duyduğumda üzüldüm ama tuttuktan sonra düşmüş olması daha çok üzerdi negatiften sonraki adetim çok ağır geçti ağrılar bulantı kusma acile gittim iğne yaptılar ondan sonra bende böyle beyaz dokulu kan parçaları düştü acaba öyle mi attım diye düşündümYok canım kanama lekelenme olmadı daha ınşallah da olmaz ben korkarım geçen sene gebelıgımde oldu ama 6haftalıkken azıcık kanama oldu hemen hastaneye gıtmıştım dedıler kese var duruyor ama o sırada bebek gıtmış demekkı sonra boş kese buyumeye devam ettı ılaçlarla düşük yaptımınşallah bu kez oyle acı yaşamam ya kımse yaşamasın ınşallah yanı negatıf demelerı daha ıyı var deyıp sonra kaybetmektense
Merhaba sizin kaçıncı denemeniz benim ilk denemem negatif sonuç aldım tabi sonradan olmasındansa baştan duymak daha iyi herşeyin hayırlısı siz ne zaman transfer oldunuzAynen öyle bende dış gebelik geçirdim kanama olmuştu. Kese hiç oluşmadı iğneyle ve ameliyatla düştü
Bu yüzden içimde hep bir korku var. Bencede ilk önce negatif olması daha iyi sonra üzülüyor insan
Herşeyin hayırlısı
Ben 6 ay önce doğal yolla hamile kaldım dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı bu yüzden tüp bebek denedik. Dün transfer oldum. Siz ne zaman transfer olmuştunuzMerhaba sizin kaçıncı denemeniz benim ilk denemem negatif sonuç aldım tabi sonradan olmasındansa baştan duymak daha iyi herşeyin hayırlısı siz ne zaman transfer oldunuz
Anladım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben 10 Mayıs'ta test verdim negatif sonuç aldım şimdi beklemedeyim yarın doktor kontrolum var bakalımBen 6 ay önce doğal yolla hamile kaldım dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı bu yüzden tüp bebek denedik. Dün transfer oldum. Siz ne zaman transfer olmuştunuz
Allah gönlüne göre versin inşallah Allah nasip etsinAnladım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben 10 Mayıs'ta test verdim negatif sonuç aldım şimdi beklemedeyim yarın doktor kontrolum var bakalım
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinAllah gönlüne göre versin inşallah Allah nasip etsin
Ben birşey sormak istiyorum, negatif yazdın ya bebek tutunmayınca düşmüş mü oluyor, adetle mi atılıyor, nasıl anlaşılıyor? Ben ilk defa tüp bebek denediğim için hiç bilgim yok bu yüzden soruyorum
Günaydın hormon ilaçları karın ağrısı kramplara neden olabiliyormuş bende yaşadım da dikkat edin kendinize bol su içmeniz ve beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor elbette insanı psikolojik olarak çok etkiliyor tuttu mu tutmadı beklentide olmak zor bende yaşadım benimki olmadı inşallah sizinki hayırlısıyla olurGünaydın kızlar , sabah 5 te kalktım yine dün gece nasıl yattıysam yine karnım ağrıyor bazen transfer olduğumu unutuyorum sonra kendime kızıyorum unuttum diye sizdede oluyor mu bilmiyorum psikolojik olarak kötü bir zamandayim kendi ailemle ilgili bazı problemler var ister istemez takıyorsun ve kendime kızıyorum nasıl asacağım bunu
AnladımAmin Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet tutunmadığı için zaten doktoru aradığımda hormon ilaçlarını kesmemi söyledi bıraktıktan birkaç gün sonra adet oldum ama çok ağrılı geçti bulantı kusma yaşadım acile gittim iğne oldum sonrasinda benden beyaz dokulu kanlı parçalar düştü herhalde o şekilde düşürmüş oldum ama yarın doktor kontrolüm var tekrar bir sorup öğrencem hemde bundan sonraki süreç nasıl olacak tekrar ne zaman deneyebilirim onu öğrenmek için
Günaydın canım. Valla düzgün yatayım diye kendimi kasmaktan gece doğru düzgün uyuyamadım ben de. Sürekli rüyamda ya test yaptım ya hamilelikten başım döndü kafana bile takma diyemiycem çünkü hepimiz takıyoruz keşke biraz umursamaz olabilsekGünaydın kızlar , sabah 5 te kalktım yine dün gece nasıl yattıysam yine karnım ağrıyor bazen transfer olduğumu unutuyorum sonra kendime kızıyorum unuttum diye sizdede oluyor mu bilmiyorum psikolojik olarak kötü bir zamandayim kendi ailemle ilgili bazı problemler var ister istemez takıyorsun ve kendime kızıyorum nasıl asacağım bunu
Amin inşallahAnladım
hayırlısı herşeyin inşallah Allah herkese nasip etsin
Keşke keşke azıcık rahat olsaydım. Ben cuma günü test alacağım pazar günü yapacağım zaten varsa artık pazar günü 9. Gün çıkar testte yoksa kanda vermeyeceğim pazartesi eğer testte çıkarsa pazartesi sağlık ocağında kan vereceğim okullar tatil Ogün kafamda böyle bir plan yaptım erken yapmamak içinGünaydın canım. Valla düzgün yatayım diye kendimi kasmaktan gece doğru düzgün uyuyamadım ben de. Sürekli rüyamda ya test yaptım ya hamilelikten başım döndü kafana bile takma diyemiycem çünkü hepimiz takıyoruz keşke biraz umursamaz olabilsek
Benimde negatif canım adetim normaldede çok ağrılı geçer bu seferki reglımden çok çok korkuyorum rahimi çok besledik çünkü kalınlaştırdık epey yoğun kanamam olur diye düşündüm. Bir dahaki için nasıl bişey uygulanıyor yumurta çatlamasın diye ilaç ne alaka bir sonraki aşamaları da öğrenir misin benim içinAmin Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet tutunmadığı için zaten doktoru aradığımda hormon ilaçlarını kesmemi söyledi bıraktıktan birkaç gün sonra adet oldum ama çok ağrılı geçti bulantı kusma yaşadım acile gittim iğne oldum sonrasinda benden beyaz dokulu kanlı parçalar düştü herhalde o şekilde düşürmüş oldum ama yarın doktor kontrolüm var tekrar bir sorup öğrencem hemde bundan sonraki süreç nasıl olacak tekrar ne zaman deneyebilirim onu öğrenmek için
Oooo planlar yapılmış ben ikna edemedim eşimi ama zaten bu sabah test yapmaya aşırı korkar bi halde uyandım eşim ikna olsa bile ben yapmıycam çok korkuyorum 7. Gün aslında bir şeyler olup bitmiştir sen test yapıcam diyimce benim elim ayağım titredi ayKeşke keşke azıcık rahat olsaydım. Ben cuma günü test alacağım pazar günü yapacağım zaten varsa artık pazar günü 9. Gün çıkar testte yoksa kanda vermeyeceğim pazartesi eğer testte çıkarsa pazartesi sağlık ocağında kan vereceğim okullar tatil Ogün kafamda böyle bir plan yaptım erken yapmamak için