• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar dün transfer oldum, benim sağ yumurtaların olduğu yerde hafif ağrı var, dün transferden sonra kasık bölgem ağrıyordu şimdi sağ tarafım ağrıyor. Embriyo rahimden sağ tarafamı kayıyor acaba, hareket Etmeye de korkar oldum. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum yine aynısı olucak diye
İlaçların mı etkisi acaba böyle ağrısı olan oldu mu

Keşke keşke azıcık rahat olsaydım. Ben cuma günü test alacağım pazar günü yapacağım zaten varsa artık pazar günü 9. Gün çıkar testte yoksa kanda vermeyeceğim pazartesi eğer testte çıkarsa pazartesi sağlık ocağında kan vereceğim okullar tatil Ogün kafamda böyle bir plan yaptım erken yapmamak için 😀
Güzel plan😄

Günaydın kızlar , sabah 5 te kalktım yine dün gece nasıl yattıysam yine karnım ağrıyor bazen transfer olduğumu unutuyorum sonra kendime kızıyorum unuttum diye sizdede oluyor mu 🙁 bilmiyorum psikolojik olarak kötü bir zamandayim kendi ailemle ilgili bazı problemler var ister istemez takıyorsun ve kendime kızıyorum nasıl asacağım bunu 😥
Günaydın canım hiç kızma kendine embriyonun tutunmasının böyle şeylerle hiç ilgisi yok dilediğin gibi yatabilirsin.Diğer problemlerine gelince kendini motive etmelisin en büyük destekçimizde köstekçimizde kendimiziz unutma 🫶🏻hayat işte bir yerden sorun yaşamasak olmuyor

Oooo planlar yapılmış😅😅 ben ikna edemedim eşimi ama zaten bu sabah test yapmaya aşırı korkar bi halde uyandım eşim ikna olsa bile ben yapmıycam çok korkuyorum🙈 7. Gün aslında bir şeyler olup bitmiştir 😅 sen test yapıcam diyimce benim elim ayağım titredi ay😅
Kuzum olup bitmiştir ama idrara geçmemiş olabilir yapmamak daha iyi😉

Kızlar dün transfer oldum, benim sağ yumurtaların olduğu yerde hafif ağrı var, dün transferden sonra kasık bölgem ağrıyordu şimdi sağ tarafım ağrıyor. Embriyo rahimden sağ tarafamı kayıyor acaba, hareket Etmeye de korkar oldum. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum yine aynısı olucak diye
İlaçların mı etkisi acaba böyle ağrısı olan oldu mu
Hayırlı olsun öncelikle bende transferden sonra rahmimin sol tarafında bir sinek ısırığımı desem o tarz bişey yaşadım,yorulunca ya da yürüyünce ağrıyordu…inşallah bebeğinde sana tutunmaya çalışıyordur 🙏🏻benim pozitif sanırım

Ay keşke canım ama bu 4 gündür yaşadıklarımı inan anlatsam aman neyse hayal kırıklığı oldu benim için
Henüz erken hiç bişey belli değil,yaşadıklarımızda hep aynı emin ol bende transfer gününden beri sinir harbindeyim etrafımdakilerle… bir bitmiyorlar ki

Henüz erken hiç bişey belli değil,yaşadıklarımızda hep aynı emin ol bende transfer gününden beri sinir harbindeyim etrafımdakilerle… bir bitmiyorlar ki
Kendi içimizde büyük bir sorumluluk taşırken birde etraftaki problemler insanı yoruyor ama inşallah yolun sonu güzel kızlar bebislerimiz gelirse bizden iyisi yok😂🧿

0742B16A-963E-43CF-A8FF-AB6B5B733A64.jpeg

Hayırlı olsun öncelikle bende transferden sonra rahmimin sol tarafında bir sinek ısırığımı desem o tarz bişey yaşadım,yorulunca ya da yürüyünce ağrıyordu…inşallah bebeğinde sana tutunmaya çalışıyordur 🙏🏻benim pozitif sanırım
Yaaaa ne güzel hayırlısı olsun inşallah size ne zaman transfer yapıldı
Benim ilk çocuğumda doğal yolla sadece rahim kısmımda ağrı vardı çok şükür oldu kızım

Ama dış gebelik geçirdiğimde sağ tarafımda ağrı olmuştu, buda öyle olursa diye endişe ettim birçok ilaç kullanınca onlarda yan etki yapmış olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum ya korku geldi bana

Ay kızlar ben dayanamadım dün kan verdim buradaki konuşmalardan sonra iş yerinin yanında sağlık ocağı gibi bir yer var 5 e kadar çıkar dedi hala da çıkmadı kafayı yicem pişman oldum zaten erken verdim diye 😓😓 böyle saçma bir durum oldu keşke gidip özelde verseydim çıkar deyince guvenmistim 😓 heyecanla bekliyorum ama erken vermişim tabi 8.gundu dün kesin cikarsada düşük cikacak 😓

Bir de dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum. İlaçlardan olamam biliyorum ama bu regli hissiyati moralimi bozdu çok

Back