- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Duphaston ben opuda once kullanmıştım ne ıçın bılmıyorum bendeAy kızlar ben böyle acemi işi saçma sorular soruyor olabilirim duphaston kullananız varmı ne için bu biliyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphaston ben opuda once kullanmıştım ne ıçın bılmıyorum bendeAy kızlar ben böyle acemi işi saçma sorular soruyor olabilirim duphaston kullananız varmı ne için bu biliyormusunuz
Adetin 21inci günü transfer yapıldı, yumurta toplamadan sonra iki ay beklemek zorunda kaldım ben OHSS riskim vardı çünkü, bugün artık hayırlısıyla süreç tamamlandıAyyy inşallah ne güzel söylediniz bende sürekli diyorum acaba beni kabul edip tutunacak mı inşallah dediğiniz gibi bizi severler sizin kaçıncı gün transfer oldu
Ya oyle de kötü ınsanın en çok bu donemde onlara ıhtıyacımızın oldugu zamanlar güzelce anlatılmalı bence bu erkeklere transfer gunu benım hemşırem bunları dedı ama uzulmıcek stres yaşamıcak dıye onlarında etkısı oluyor bazılarınaBenim eşim köstek oluyor keşke nötr olsaydı..hassasım uğraşma benimle üstüme gelme diyorum bilerek sinir etmeye çalışıyor beni..en son dicem git anana bu dönemde görmeyeyim seni..hayır negatif duygular, stres, moral bozukluğu olumsuz etkiliyor diyorum ama hiiiccc tınlamıyor
Bana da opüden sonra verdiler 5 gündür kullanıyorum bugün transfer oldu aynı ilaca devamDuphaston ben opuda once kullanmıştım ne ıçın bılmıyorum bende
Bence biz tüp bebek için muayeneye giderken onlara da psikoloji seansları düzenlenmeliYa oyle de kötü ınsanın en çok bu donemde onlara ıhtıyacımızın oldugu zamanlar güzelce anlatılmalı bence bu erkeklere transfer gunu benım hemşırem bunları dedı ama uzulmıcek stres yaşamıcak dıye onlarında etkısı oluyor bazılarına
Ay inşallah pürüzsüz sonuca ulaşırsınız benim test günüm 5 Haziran dedilerAdetin 21inci günü transfer yapıldı, yumurta toplamadan sonra iki ay beklemek zorunda kaldım ben OHSS riskim vardı çünkü, bugün artık hayırlısıyla süreç tamamlandı
Herkesın farklı ya canım hayırlısı olsun ınşallah ama bana vermedıler o ılacı ama başka bısuru ılaç var bndeBana da opüden sonra verdiler 5 gündür kullanıyorum bugün transfer oldu aynı ilaca devam
Herkesin ilacı aynı aslında özünde progesteron ve östrojen içeren hormon ilaçları kan sulandırıcı bir de vitaminHerkesın farklı ya canım hayırlısı olsun ınşallah ama bana vermedıler o ılacı ama başka bısuru ılaç var bnde
Kız eşime dedim test al ama çok ısrar etmedim o da unutmuş iyikide diyorum unutmuş yoksa sabah yapıcaktımLütfen dur yoksa ben de duramayacam
Tüüüüh görüyon mu sabah ben gizlice yapıyormuş bideKız eşime dedim test al ama çok ısrar etmedim o da unutmuş iyikide diyorum unutmuş yoksa sabah yapıcaktım
Şimdi burda bir yorum okudum 7 günde kanda çıkıyormuş idrarda yok..ondan valla bekleyek yaTüüüüh görüyon mu sabah ben gizlice yapıyormuş bide
Ay valla bekleyelim ya sonra oturup ağlarız boş yereŞimdi burda bir yorum okudum 7 günde kanda çıkıyormuş idrarda yok..ondan valla bekleyek ya
Aynen birde benim hiç embriyom yok aklıma getirmek bile istemiyorumAy valla bekleyelim ya sonra oturup ağlarız boş yere
İnşallah sımsıkı tutunur bebişin sana ve 9 ay sonra kucağına alırsın bebişini sağlıcaklaBen de sürece Mayıs başında karar verdim, reglin 3. Günü 10 Mayısta ilk iğnelere başladım, 18 mayısta yumurta toplama operasyonu oldu ve bugün 3.gün embriyosu taze transfer oldu. Yani işler yolunda giderse benimki 13 gün sürdü. 2 Haziranda gebelik testi yaptırıcam. İlk denemem dua edin benim için
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bugün yat ama yarından itibaren norml hayatına geri dön canım, hareketsizlik iyi değil kan dolaşımı için hareket gerekir..yalnız horlama zıplama ağır kaldırma yükseğe uzanma ani hareket yapma yeter..bir de avokado, kabak çekirdeği ceviz iyi gelirmiş ve günde 3 litre su içmelisin..tabii kabız olmamaya çalış..transferden 2 gün sonra ılık su ile duş alabilirsin, sıcak su iyi değil..hayırlısıyla tutunsun bebişKızlaaar selam bugün transfer oldum kadınlar kulübüne göz atarken size denk geldim bana deneyimlerinizden yada öğrendiklerinizden anlatırmısınız?Ne yesem faydası olur sürekli sırt üstümü yatacağız vs.
Umarım isteyen bekleyen herkes = görsün
İstediğin gibi yat canım..bebiş çok güvenli bir kutunun içinde, yuvasında ve oraya sımsıkı tutunsun inşallahAy Allah razı olsun cvbınıza cok mutlu oldum.Evet ilk deneme ve embriyolar durumunda hiç umudumuz yoktu ama son bi tanesi bugüne kadar ulaşmış kalitesi güzel dediler 5aa ve halada bölünmeye devam ediyor dediler çoook meraktayım cok korkuyorum Yan yatsam sıkıntı olur mu
Hayırlı olsun tedavin inşallah sonucunda bebişini kucağına alırsınben 4.gün olmuştum ama uzayanlar var..10 günü geçince doktorunla görüş benceKızlar merhabalar. Benim de 13 mayısta yumurta toplama yapıldı. Hala adet olmadım. Sizler kacinci gününde adet oldunuz ?