• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Eveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk 🤗 3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum 🤣
Hayırlısıyla sımsıkı tutinsun bebişin inşallah 🤲🤲🤲🥰

Kızlarr durum güncellemesi ile geliyorum, artık tedavinin sonlarına mı geldim yoksa daha yeni mi başlıyor her şey bilemezken, perşembe Opu olucam , bugün çatlatma iğnesi olucam. Hislerim Allah herkesin çabasının karşılığını versin. Bu süreci yaşayan bilir sadece diyorum herkese bol şanslar :)

Kızlarr durum güncellemesi ile geliyorum, artık tedavinin sonlarına mı geldim yoksa daha yeni mi başlıyor her şey bilemezken, perşembe Opu olucam , bugün çatlatma iğnesi olucam. Hislerim Allah herkesin çabasının karşılığını versin. Bu süreci yaşayan bilir sadece diyorum herkese bol şanslar :)
Hayırlı olsun canım Allah'ım hemencecik pozitif görmeni sonrasında bebeğine kavuşmanı nasip etsin 🤲💞

Back