- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
bende 2 tane almıştım sayılısonra onları çok erken yapınca 2 tane daha aldımAy valla beni de heyecanlandırdın test yokki yapim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 tane almıştım sayılısonra onları çok erken yapınca 2 tane daha aldımAy valla beni de heyecanlandırdın test yokki yapim
Bizi de burda telaşlandırıyorsun yaaa çatlatma iğnesi olmuşsun bence iki gün daha bekle canımKızlar ya ben gideceğim bugün kan vermeye bu merakla dayanamam
Çatlatma iğnesi beni çok üzmüş zamanında..ama git ya bende merak etdimAaa neden
Eczaneleri biz zengin ettikbende 2 tane almıştım sayılısonra onları çok erken yapınca 2 tane daha aldım
Belirtin varmı?bende 2 tane almıştım sayılısonra onları çok erken yapınca 2 tane daha aldım
Bu 3. Transferim daha önce kalmamıştı ama tabi yine de ihtimal dahilindeBizi de burda telaşlandırıyorsun yaaa çatlatma iğnesi olmuşsun bence iki gün daha bekle canım
Ay gidecek misin kan vermeye nasıl heyecanlandık hep beraber yaBu 3. Transferim daha önce kalmamıştı ama tabi yine de ihtimal dahilinde
Öyle tabiki o yüzden ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor şu ister istemez temizliyor ben aynı gün içinde iki test yapmıştım bir ilk idrarlaydi koyuydu gün içinde yaptigimda siliklesmietiHımm öyle bir durum var yarın mı gitsem kan vermeye
Allah seni güldürdün ya beni Allah ta seni güldürsünKuzum hangisi ise mecburen kullanacaksın..düşünmemeye çalış..ben de kocama sarıyorum
Hayırlı haberlerle dön inşallahKızlar ya ben gideceğim bugün kan vermeye bu merakla dayanamam
Hayırlısıyla sımsıkı tutinsun bebişin inşallahEveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk 3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum
Bekle gitmeee ne olursa olsun buna hazır değilsin şuanSizce sağlık ocağına gitsem bugün çıkar mı sonuç özele mi gideyim
Yani bir gariplikler var ama pozitif olursa söyliyimBelirtin varmı?
Yok kuzum hazırım gerçekten ilk negatif aldığımda ağlamamıştım üzülmemiştim tekrar denemiştim ,olmazsa yine bir dondurulmuş var kısmetBekle gitmeee ne olursa olsun buna hazır değilsin şuan
Yaa öle de olsa etkilenirsin canım az sabretsen güzel güzel sonuçlar alsakYok kuzum hazırım gerçekten ilk negatif aldığımda ağlamamıştım üzülmemiştim tekrar denemiştim ,olmazsa yine bir dondurulmuş var kısmet
Acile git çok karnım ağrıyor de ama gebelikte olabilir dayanamıyorum de onlar ilaç tedavi hepsinden önce gebelik testi yaparSizce sağlık ocağına gitsem bugün çıkar mı sonuç özele mi gideyim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hamilelik var
Hayırlı olsun canım Allah'ım hemencecik pozitif görmeni sonrasında bebeğine kavuşmanı nasip etsinKızlarr durum güncellemesi ile geliyorum, artık tedavinin sonlarına mı geldim yoksa daha yeni mi başlıyor her şey bilemezken, perşembe Opu olucam , bugün çatlatma iğnesi olucam. Hislerim Allah herkesin çabasının karşılığını versin. Bu süreci yaşayan bilir sadece diyorum herkese bol şanslar :)