• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım 5.gune gelmişler..embriyolar anne karnında kendini onarabiliyor..ben 3.gün embriyosu olup bu bozuk embriyo denip transfer edilen ve sağlıklı olarak doğan bebek gördüm..o yüzden sen elinden geleni yapacaksın canım, gerisi Allahın takdiri🤲🤲🤲
Evet böyle şeyleri duyuyorum. Bi de şeyi biliyor musunuz ? Transferden bi kaç saat önce embriyolar çözdürülüyor ya o esnada bölünme geçirip kalitelerini artırıyorlarmış

Var canım olmaz mı hiç. arama yerine 2bb yaz bak sende görürsün olanları hem de Allah'ın bileceği iş zaten canı veren Allah kayadan çiçek açtırıyor bizde de çiçek açtırır inşallah sen gönlü ferah tut zamanında gelir zaten 💞🤲
İnşallah canım elimizden geleni yapıcaz takdir Allah’ın 🤲🏻

Evet böyle şeyleri duyuyorum. Bi de şeyi biliyor musunuz ? Transferden bi kaç saat önce embriyolar çözdürülüyor ya o esnada bölünme geçirip kalitelerini artırıyorlarmış
Evet evet transferden önce embriyolog yanımıza gelip bize de söylemişti çözdürdğkten sonra bölünme devam ediyor iyi durumdalar diye

Bende de aynısı oldu. Doktorumu aradım. Kan sulandırıcı alıyorsanız onun dozunu değiştirebiliyor. Bana öyle yapmışlardı. Bence arayıp haber vermelisin. Benim 8. Gün başaşağı düne kadar aralıklarla devam etti. Çok korktum. Bugün pozitif haberini aldım çok şükür.
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲🥰

Back