- 15 Ekim 2022
- 2.656
- 2.888
- 63
- 44
Amin amin amin çok aminAllah'ım inşallah buraya gelip bebiş yatırmıyor siz yatabiliyor musunuz diye sormayı nasip etsin çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin amin çok aminAllah'ım inşallah buraya gelip bebiş yatırmıyor siz yatabiliyor musunuz diye sormayı nasip etsin çok amin
Bence bu çatlatma etkisi değil var gibi canım
Aminn hepimiz için öyle olsun, burda sizinle konuşabilmek çok iyi geliyor aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek , destek olmak çok güzelHayırlı olsun canım Allah'ım hemencecik pozitif görmeni sonrasında bebeğine kavuşmanı nasip etsin
Evet hepimiz aynı hissediyoruz biraz olsun sohbet ettikçe kafamız dağılıyorAminn hepimiz için öyle olsun, burda sizinle konuşabilmek çok iyi geliyor aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek , destek olmak çok güzel
Hadi gözün aydın gördün pozitifi, hayırlısıyla güzel güzel ilerlesin inşallah
Bende de aynısı oldu. Doktorumu aradım. Kan sulandırıcı alıyorsanız onun dozunu değiştirebiliyor. Bana öyle yapmışlardı. Bence arayıp haber vermelisin. Benim 8. Gün başaşağı düne kadar aralıklarla devam etti. Çok korktum. Bugün pozitif haberini aldım çok şükür.Arkadaşlar günaydın bugün 8. Günüm sabah lavaboya gittigimde kahverengi lekekenme vardı inşallah böyle olan varmı hastaneyi aramam gerekiyor mu
Çok heyecanlı kanda baktirmalisin.Kızlar yaptım ama bu aşırı çok silik
Aminnn inşallahAy valla ben de gördüm silik çizgiyi tebrik ederim seni yaaaaa darısı bize de olsun inşallah ilk pozitifi gördük hadi bakalım patır patır dökülsün pozitifler
Neden bıraktın ilaçlarını kuzum, hemen al onlarıYaaa ben çok kötü bişey yaptım zaten dünden beri hiç ilaç içmiyorum estrofem ve progestan
Canım 5.gune gelmişler..embriyolar anne karnında kendini onarabiliyor..ben 3.gün embriyosu olup bu bozuk embriyo denip transfer edilen ve sağlıklı olarak doğan bebek gördüm..o yüzden sen elinden geleni yapacaksın canım, gerisi Allahın takdiriKızlar haftaya transferim olacak aksilik olmazsa. Benim iki tane dondurulmuş embriyom var. İkiside 5.güne geldi ama kaliteleri için 2bb ve 2bc yazıyor. tutar mı tutmaz mı bilinmez ama ihtimali az mı böyle duyduğunuz oldu mu?
Var canım olmaz mı hiç. arama yerine 2bb yaz bak sende görürsün olanları hem de Allah'ın bileceği iş zaten canı veren Allah kayadan çiçek açtırıyor bizde de çiçek açtırır inşallah sen gönlü ferah tut zamanında gelir zatenKızlar haftaya transferim olacak aksilik olmazsa. Benim iki tane dondurulmuş embriyom var. İkiside 5.güne geldi ama kaliteleri için 2bb ve 2bc yazıyor. tutar mı tutmaz mı bilinmez ama ihtimali az mı böyle duyduğunuz oldu mu?
Bizim buradaki sağlık ocağı sabah 9.30a kadar kan alıyor mesela.sonra kanlar devlet hastanesine gidiyor.sonucu öğleden sonra alıyorsun.bazen alamiyorsun bile.sizinkini bilemem.ben tahlil günü ve ikinci kanı özelde yaptırdım online olarak öğrendim 2saat içinde.simdiden hayırlısı olsunSizce sağlık ocağına gitsem bugün çıkar mı sonuç özele mi gideyim
Sonucunu bekliyoruz hadi bakalımKızlar ya ben gideceğim bugün kan vermeye bu merakla dayanamam
Sağol canım özele gidiyorumBizim buradaki sağlık ocağı sabah 9.30a kadar kan alıyor mesela.sonra kanlar devlet hastanesine gidiyor.sonucu öğleden sonra alıyorsun.bazen alamiyorsun bile.sizinkini bilemem.ben tahlil günü ve ikinci kanı özelde yaptırdım online olarak öğrendim 2saat içinde.simdiden hayırlısı olsun
Hayırlı Olsun, Benimde transfer hariç 5.gün böyle çıkmıştı
Maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah Darısı bizlerin başına inşallah kahverengi kanama gelmiyor ama alt karnımda batma ve sızı var adet olucam gibi normal mi acaba bebek yerlesmeyemi çalışıyorBende de aynısı oldu. Doktorumu aradım. Kan sulandırıcı alıyorsanız onun dozunu değiştirebiliyor. Bana öyle yapmışlardı. Bence arayıp haber vermelisin. Benim 8. Gün başaşağı düne kadar aralıklarla devam etti. Çok korktum. Bugün pozitif haberini aldım çok şükür.
Tam olarak bisi demediler çok kotu değil umarım tutar gibisinden konuştularTabi geç geliştiler ama doktor dedi 5 günle 6 günün embriyosuyla arasında çok fark yok..sana nasıl dediler?
Hayırlısıyla tamamlansın sürecin inşallah..sağlıklı çok embriyon gelişsin inşallahKızlarr durum güncellemesi ile geliyorum, artık tedavinin sonlarına mı geldim yoksa daha yeni mi başlıyor her şey bilemezken, perşembe Opu olucam , bugün çatlatma iğnesi olucam. Hislerim Allah herkesin çabasının karşılığını versin. Bu süreci yaşayan bilir sadece diyorum herkese bol şanslar :)
İnşallah gömülüyordur rahmine bebişinMaşallah Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah Darısı bizlerin başına inşallah kahverengi kanama gelmiyor ama alt karnımda batma ve sızı var adet olucam gibi normal mi acaba bebek yerlesmeyemi çalışıyor