• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaşlar günaydın bugün 8. Günüm sabah lavaboya gittigimde kahverengi lekekenme vardı inşallah böyle olan varmı hastaneyi aramam gerekiyor mu
Bende de aynısı oldu. Doktorumu aradım. Kan sulandırıcı alıyorsanız onun dozunu değiştirebiliyor. Bana öyle yapmışlardı. Bence arayıp haber vermelisin. Benim 8. Gün başaşağı düne kadar aralıklarla devam etti. Çok korktum. Bugün pozitif haberini aldım çok şükür.

Kızlar haftaya transferim olacak aksilik olmazsa. Benim iki tane dondurulmuş embriyom var. İkiside 5.güne geldi ama kaliteleri için 2bb ve 2bc yazıyor. 😔 tutar mı tutmaz mı bilinmez ama ihtimali az mı böyle duyduğunuz oldu mu?

Kızlar haftaya transferim olacak aksilik olmazsa. Benim iki tane dondurulmuş embriyom var. İkiside 5.güne geldi ama kaliteleri için 2bb ve 2bc yazıyor. 😔 tutar mı tutmaz mı bilinmez ama ihtimali az mı böyle duyduğunuz oldu mu?
Canım 5.gune gelmişler..embriyolar anne karnında kendini onarabiliyor..ben 3.gün embriyosu olup bu bozuk embriyo denip transfer edilen ve sağlıklı olarak doğan bebek gördüm..o yüzden sen elinden geleni yapacaksın canım, gerisi Allahın takdiri🤲🤲🤲

Var canım olmaz mı hiç. arama yerine 2bb yaz bak sende görürsün olanları hem de Allah'ın bileceği iş zaten canı veren Allah kayadan çiçek açtırıyor bizde de çiçek açtırır inşallah sen gönlü ferah tut zamanında gelir zaten 💞🤲

Sizce sağlık ocağına gitsem bugün çıkar mı sonuç özele mi gideyim
Bizim buradaki sağlık ocağı sabah 9.30a kadar kan alıyor mesela.sonra kanlar devlet hastanesine gidiyor.sonucu öğleden sonra alıyorsun.bazen alamiyorsun bile.sizinkini bilemem.ben tahlil günü ve ikinci kanı özelde yaptırdım online olarak öğrendim 2saat içinde.simdiden hayırlısı olsun 🙏

Bizim buradaki sağlık ocağı sabah 9.30a kadar kan alıyor mesela.sonra kanlar devlet hastanesine gidiyor.sonucu öğleden sonra alıyorsun.bazen alamiyorsun bile.sizinkini bilemem.ben tahlil günü ve ikinci kanı özelde yaptırdım online olarak öğrendim 2saat içinde.simdiden hayırlısı olsun 🙏
Sağol canım özele gidiyorum 🙈

Bende de aynısı oldu. Doktorumu aradım. Kan sulandırıcı alıyorsanız onun dozunu değiştirebiliyor. Bana öyle yapmışlardı. Bence arayıp haber vermelisin. Benim 8. Gün başaşağı düne kadar aralıklarla devam etti. Çok korktum. Bugün pozitif haberini aldım çok şükür.
Maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah 🤲Darısı bizlerin başına inşallah kahverengi kanama gelmiyor ama alt karnımda batma ve sızı var adet olucam gibi normal mi acaba bebek yerlesmeyemi çalışıyor

Kızlarr durum güncellemesi ile geliyorum, artık tedavinin sonlarına mı geldim yoksa daha yeni mi başlıyor her şey bilemezken, perşembe Opu olucam , bugün çatlatma iğnesi olucam. Hislerim Allah herkesin çabasının karşılığını versin. Bu süreci yaşayan bilir sadece diyorum herkese bol şanslar :)
Hayırlısıyla tamamlansın sürecin inşallah..sağlıklı çok embriyon gelişsin inşallah 🤲🤲🤲🥰

Maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah 🤲Darısı bizlerin başına inşallah kahverengi kanama gelmiyor ama alt karnımda batma ve sızı var adet olucam gibi normal mi acaba bebek yerlesmeyemi çalışıyor
İnşallah gömülüyordur rahmine bebişin🤲🤲🤲🥰

Back