2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Üst üste yumurta toplama işlemi olan var mı ? Bir de yumurta kalitesi için aldığınız vitaminler ve arı sütü dışında önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Bu topiğin ilk mesajlarında yazmıştım..bir de instagramda Bu konuyla ilgili çalışmaları olan bir embriyolog var..embriyolog idil bozkurt..onu takip edebilirsin, bende önerileri işe yaradı

Öyle deme sonra Allah korusun bi pandemi patlar evde ayna karşısında koca göbeğinle ağda yaparken ya da traşlarken bulursun kendini. Tecrübe ile sabit
Aa sizin ikinci bebek çalışmalarıymış Ne güzel. Ben de ikiz olsun istiyorum aslında (eşim duymasın) bu yaştan sonra ikinciyi yapamayacağım kesin çünkü.
Pandemiyle ilgili de zor bir süreç olmuştur eminim sizin için ama yine de ben o kuaföre giderim

Bende de konuşacak heves varmış baya yazdım, içimi döktüm resmen hakkınızı helal edin Niqu .
İyi konuşmuşsunuz resmen yüreğime su serptiniz rahatlattınız Allah razı olsun.O Dua yerine geçen her şey anlatmanız çok güzel geldi. inşallah gönlünüzde ki neyse Rabbim nasip eder. bende 7 gün önce transfer oldum. fitildir iğne ilaç malum bu yüzden oruçta tutamayınca üzülmüştüm. inşallah sizin dediğiniz gibi dua niyetiyle Rabbim sonucu pozitif nasip eder.

Hiç unutmuyorum doğumdan önce 1 hafta kuaförlere izin verilmişti randevuyla gittim bari kaşımı mahvetmeyeyim diye. Kendi Cımbızımızı getirmek gerekiyormuş meğer 10 liralık cımbızı bana 100 liraya satmıştı. Bi dahada gitmedim ona. İkiz olsun tabi kavgada yumruk sayılmaz

Ayyyy hadi inşallahh. Öyle bir pozitif görünki hiç bir şüpheye yer kalmasınnn inşallah

Yalnız topik baya şenlendi bereketlendi. Buralar yavaş yavaş bebek poposu kokmaya başladı ben diyim. Güzel haberler gelecek bu gruptan beklentim çok yüksek
Ayyy benimde bu gruptan umutum çokbir grup burda rastıma geldi hepsi tüp bebekçiler hepsi doğurmuş hatda çok yakın arkadaş bile olmuşlar

Yalnız topik baya şenlendi bereketlendi. Buralar yavaş yavaş bebek poposu kokmaya başladı ben diyim. Güzel haberler gelecek bu gruptan beklentim çok yüksek
Baştan sona hepsini okudum yüzümde tebessüm oluşturdunuz teşekkür ederim 26 yaşımdayım bizde tüp bebek sürecine başlayacağız bakalım neler olacak, çok heyecanlı ve birazda tedirginim oldukçada bilgisiz ve tecrübesiz şu sıralar herşeyim yani

Sizi çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez. Çok stresli gergin bekleyişler zamanlar geçiyor ama hepsi gelip geçecek bu bir süreç kalıcı değil. Her şey gibi geçecek

Canım sorun tespit edilmiş, gebe de kalabiliyorsun..pgt ile translokasyon olmayan embriyo yerleştirilecek ve Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın
Aminn inşallah. Bu platformda sürekli olumsuz yorumlar okuyorum. Genetikten sağlıklı gelmedi diye, çok üzüyor beni bu durum. Düşünmemeye çalışmaya çalışıyorum ama aklımın bir köşesinde hep var. İnşallah Rabb'im ilk seferde yaşatır bize bu mutluluğu

Vallahi bu sürece başlayıp heyecanlı ve tedirgin olmayanın alnını karışlarım. Yaşadıkların, tüm duyguların çok normal. Yaştan dolayı avantajlısın bunu unutma. biraz zahmet ve sabır sonu aydınlık

Ne güzel olmuş kader birliği yapanların hayatlarını birleştirmesi herkese nasip olmaz
Tabi çok güzel bizi bizden anlayan olmazsanırım ben adet oldum kanamam geldi şimdi dün hiçbir şeyim yoktu..bu gün hemşireye haber vericem

Transfer aşamasını hiç yaşamadım ama bu tedavilerde yıllarını harcamış bir ablam transfer aşamasında da anestezi iste mutlaka diyor. Ben de bilmiyorum nasıl olacak. Tecrübeliler bizi bilgilendirsin
Transferde idrara sıkışık olmak gerekiyor..sıkışıkken karnından ultrasonla bakıyor ve transfer için de spekulum dediğimiz alet takılıyor. Hem o alet hem sıkışık olmak bir de ultrasonla karnına baskı uygulamaları pek konforlu olmuyor tabiki ama embriyoların rahime bırakılmasını izleyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…