• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amiinn inşallah..tedavin hayırlı olsun..ben de martın üçüncü haftası negatifi görmüştüm..inşallah bu sefer hepimizin embriyolarımız sımsıkı tutunur ve mini mini bebişlerimizi kucağımıza alırız🤲🥰
🙏🙏🙏 acaba bu sefer iki embriyo mu koyacak yine ilaçlar aynı mı olacak yoksa artacak veya azalacak mı çok merak ediyorum

🙏🙏🙏 acaba bu sefer iki embriyo mu koyacak yine ilaçlar aynı mı olacak yoksa artacak veya azalacak mı çok merak ediyorum
Kuzum ilaçlar aynı olur muhtemelen transfer öncesi ama çift embriyo gibi bir düşüncen vars doktoruna söyle canım

Merhabalar bende 29 yaşındayım bende bu ay olacaktım transferi normalde ama adetim çok gecikti sonra damla damla çok az oldum doktorundan bir ay düzenleyici kullanmamız ve diğer adeti beklememiz söyledi bi aksilik olmazsa bende mayıs ayında transfer olacağım

Merhabalar bende 29 yaşındayım bende bu ay olacaktım transferi normalde ama adetim çok gecikti sonra damla damla çok az oldum doktorundan bir ay düzenleyici kullanmamız ve diğer adeti beklememiz söyledi bi aksilik olmazsa bende mayıs ayında transfer olacağım
Bende sizdenim mayıs sonunu bulur transfer olmam :)

Bende ertelendikten sonraki adetimi henüz olamadım yani bu ay ki. Bilemiyorum sebep nedir ama sanırım çok stres yapmamak lazım ben stres yapmış olabilirim. Sanırım benim sonumda da kaçınılmaz doğum kontrol hapı görünüyor. 🙄🙄
stresle alakası var mıdır bilemem ama ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız nasıl olsa diye hiç olmadığım kadar rahattım ama ona rağmen ilk defa adet olamadım.hormonlarımız resmen yerinde durmuyor.umarım doğum kontrol hapına gerek kalmadan tedaviye başlarız

stresle alakası var mıdır bilemem ama ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız nasıl olsa diye hiç olmadığım kadar rahattım ama ona rağmen ilk defa adet olamadım.hormonlarımız resmen yerinde durmuyor.umarım doğum kontrol hapına gerek kalmadan tedaviye başlarız
İnşallah şuan çokta kararsızım söktürücü için danışmalı mıyım biraz daha beklemeli miyim bilemiyorum da. 🙄

İyi akşamlar kızlar
Bende 26 yaşındayım sebepsiz infertilite sebebiyle burdayım ilk reglimle yani 24 nisanda tüp bebeğe başlayacağız bizde. Hepimize minik kalpler getirsin b

İnşallah şuan çokta kararsızım söktürücü için danışmalı mıyım biraz daha beklemeli miyim bilemiyorum da. 🙄
benim doktorum gebelik testi yaptırdı negatif çıkınca iğne yaptırdı direk 3 doz.onunla da olmadı düşükte kullanılan bir ilaç varmış onu kullandırttı.eğer daha öncesinde bir adet düzensizliğiniz yoksa testlerde negatifse doktorunuzla görüşmenizde fayda var.olmayınca daha çok strese giriyor insan

benim doktorum gebelik testi yaptırdı negatif çıkınca iğne yaptırdı direk 3 doz.onunla da olmadı düşükte kullanılan bir ilaç varmış onu kullandırttı.eğer daha öncesinde bir adet düzensizliğiniz yoksa testlerde negatifse doktorunuzla görüşmenizde fayda var.olmayınca daha çok strese giriyor insan
Yaa öyle mi. Benim hiç bu kadar düzensiz olmamıştı.
Bende 7. Günde devlete gidip kan verdim negatif çıktı. Rahim duvarınız kalınlaşmış dedi. Bidaha gitsem muhtemelen söktürücü verecekti. Ama yitmek istemedim açıkçası ne kadar az ilaç o kadar tedaviyi de iyi etkiliyor diye düşünüyorum.
yumurta çatlamasını önlemek adına tarlusal kullandığımda vücuduma iyi gelmediğini söylemişlerdi gene aynı şeyin olmasını da istemedim bi kaç gün daha sabredeyim civan perçemi felan içeyim sonra el mahkum görüşeceğiz artık.

Aradılar malesef 5 taneden 3 kalmış yarın kesin belli olucak dahada azala bilir

Yaa öyle mi. Benim hiç bu kadar düzensiz olmamıştı.
Bende 7. Günde devlete gidip kan verdim negatif çıktı. Rahim duvarınız kalınlaşmış dedi. Bidaha gitsem muhtemelen söktürücü verecekti. Ama yitmek istemedim açıkçası ne kadar az ilaç o kadar tedaviyi de iyi etkiliyor diye düşünüyorum.
yumurta çatlamasını önlemek adına tarlusal kullandığımda vücuduma iyi gelmediğini söylemişlerdi gene aynı şeyin olmasını da istemedim bi kaç gün daha sabredeyim civan perçemi felan içeyim sonra el mahkum görüşeceğiz artık.
bende sizin gibi adet oluversem ilaç kullanmadan diye 1 hafta bekledim maalesef kullanmak zorunda kaldım.aynen benimde rahim duvarım kalınlaşmış doktor dökülme olmamış dedi.o gün tam bir moral bozukluğu oldu tedaviye başlayamadık.civan perçemini burada bir arkadaş tavsiye etmişti ama ben deneyemedim.umarım sizde işe yarar ve ilaç kullanmak zorunda kalmazsınız.sanırım ilaçlar bizim hormonlarımızı iyice bozuyor.tek duam bu ay zamanında olup tedaviye başlayabilmek

bende sizin gibi adet oluversem ilaç kullanmadan diye 1 hafta bekledim maalesef kullanmak zorunda kaldım.aynen benimde rahim duvarım kalınlaşmış doktor dökülme olmamış dedi.o gün tam bir moral bozukluğu oldu tedaviye başlayamadık.civan perçemini burada bir arkadaş tavsiye etmişti ama ben deneyemedim.umarım sizde işe yarar ve ilaç kullanmak zorunda kalmazsınız.sanırım ilaçlar bizim hormonlarımızı iyice bozuyor.tek duam bu ay zamanında olup tedaviye başlayabilmek
İnşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla bi an evvel başlarız.

İnşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla bi an evvel başlarız.
Ben tarlusal bittikten tam 15 gün sonra adet oldum. Belki doktora gitsem söktürücü verecekti ama gitmedim kendiliğinden geldi. Sizin de çok uzun zaman gecmemisse biraz bekleyin isterseniz, hemen ilaç kullanmayın. Tabi siz kendiniz icin en iyisini bilirsiniz yine de. Benimki tavsiye sadece☺️

Ben tarlusal bittikten tam 15 gün sonra adet oldum. Belki doktora gitsem söktürücü verecekti ama gitmedim kendiliğinden geldi. Sizin de çok uzun zaman gecmemisse biraz bekleyin isterseniz, hemen ilaç kullanmayın. Tabi siz kendiniz icin en iyisini bilirsiniz yine de. Benimki tavsiye sadece☺️
Sağolun tavsiyeniz için 😌🙏🏻
Aynen aslında bende böyle düşünüyorum şimdi 11. Gündeyim. Yani ne kadar çok ilaç kullanırsam yumurta toplama sürecinde kötü
Etkilenecek gibi geliyor niye bilmiyorum
Önce de yumurta çatlamasını engellesin diye tarlusal kullanmıştım ona ve yumurta kalitesine bağladılar embriyo sayısının az olmasını. Şimdi
Biraz tedirginim. Olmadı ptesiye kadar bekleyip bi
Tüp bebek doktorunu arayacağım.

Hayırlısı olsun Niqu Niqu hiç belli olmaz inşallah kalanlarla transfer sürecine girersin 🙏🏼
Embriyologa sordum yarın azala bilirmi..ola bilir diyor.Hemşireye diyorum gelişmeye bilirmi..ola bilir diyor.Şaşırdık kaldık eşimle yarın belli olucak

Merhaba kızlar , benim de 14 Nisan da 16 tane yumurtam toplandı bugün aradılar 10 tanesi olgunmuş ancak sadece 4 tanesi döllenmiş. 😞 PIEZZO ve PICSI diye bir şeyler de yapıldı. Doktorumla blastokist yani 5. Gün transfer yaparız diye konuşmuştuk ama şu an çok endişeliyim ya yumurtalarım 5. Güne yaşamazsa diye. Benzer durum yaşayan var mı aranızda.?
Bu arada 3. Transferim olacak bu , daha önce bir taze bir de dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi yapıldı.

Back