• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Anladım, daha yeni başlıyoruz ilaçlarıymış benimkiler 😅 sizin transfer bu ay mı, önümüzdeki ay mı olacak?
6 nisanda opu oldu, 5. Güne 4 embriyo donduruldu. Bu ay ki regl ile gidecem bi ama yapar mı bilmiyorum belki bi ay daha bekler. Haftaya regl olurum muhtemelen belli olur süreç.

Üst üste yumurta toplama işlemi olan var mı ? Bir de yumurta kalitesi için aldığınız vitaminler ve arı sütü dışında önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Amin 🙏🏻 eşinizle olan muhabbet çok tatlışmış 🤗 inşallah kolaylıkla olsun transferiniz ve sağlıkla tutunsun kurabiyeler 😍🙏🏻 sizin de ilk deneme mi?
Ben de elimden geldiğince kendimi rahat tutmaya çalışacağım. Freelace çalışıyorum ben. Biraz işlerimi yoğunlaştırmaya çalışacağım, biraz kitap okuma sürelerimi arttıracağım, biraz da sosyal medyadan uzak durmaya çalışacağım çünkü seçim üstü sinirler yay 😅 evde 2 kedim var bissuru bitkim var bunlara yoğunlaşacağım bu dönem inş. sonra da gelsin kurbişler 🤗 inşallah hepimizin gönlüne göre, planladığı gibi ve huzurla geçsin tüm süreçler.
Yaaa çok teşekkür ederim 🙈🥰 evet benim de ilk deneme 🥰 Aminn inşallah 🤲☺️ ben hiç haber izlemiyorum uzun zamandır. Sosyal medyada da beni güldüren şeyleri izlemeye gayret ediyorum☺️ beni geren herşeyden uzak durmaya çalışıyorum. Ben de bu süreçte sinava hazirlanacagim. Benim de beynimi boşaltacak en iyi aktivite bu😄

Üst üste yumurta toplama işlemi olan var mı ? Bir de yumurta kalitesi için aldığınız vitaminler ve arı sütü dışında önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Mfk ürünleri var bilmiyorum duydunuzmu aralarında bir ilaç var atnena yumurta kalitesi için..ben onu kullandım

Sezeryan onuda düşündüm doğuramam bu kadar stresten sonra çocuk içimde kalar😃
5 kere boynuna kordon dolaşmasından dolayı mecbur sezaryen oldum. Kızımı çıkardıktan sonra Allah’ını seven beni uyutsun diye yalvardım 😂. Ten tene temas ömür boyu sürecek telaşa gerek yok.

Pöff çokmuş. Ben de bunlarla bitecek sanmıştım. Hapta sorun yok da kendime iğne fikri hiç hoşuma gitmiyor 😅 Bir de doktorum bana toplam ilaç ücreti 15bin civari demişti. Benim zaten bugün aldıklarım o kadar tuttu, biraz da bu yüzden ilaçlar bu kadar sandım. Sizin toplam ilaç masrafınız ne kadar tuttu sakıncası yoksa?
Benim şimdiye kadar ilaçlar 18000 civarı tuttu ama daha da devamı gelecek belliki🙈 evet iğne işi başta biraz sıkıntı oluyor ama sonradan alışıyorsunuz. Hatta sonunda bebisler olduğunu düşününce istekle yapıyorsunuz o igneleri☺️ geçen eşime diyorum insan kendine iğne yapmayı heyecanla beklermi ben bekliyorum işte🥰🥰

5 kere boynuna kordon dolaşmasından dolayı mecbur sezaryen oldum. Kızımı çıkardıktan sonra Allah’ını seven beni uyutsun diye yalvardım 😂. Ten tene temas ömür boyu sürecek telaşa gerek yok.
İyi etdin..30 yukarı olunca aslında normal doğum zor ya birde bizim için çok daha zor bu kadar tedaviler stresler ağrılar artık sabr kalmadı ufacık ağrıya bile

aslında bayram öncesi yaptırsaydım fönlü girerdim bayrama tüüü şimdi geldi aklıma 😂
Tesettürlüyüm fönden kurtuldum ben yoksa kuaförde her kes saçlarıma bakıb yakın durmak istemiyordular o kadar kalın ama bu ilaclarla baya dökülme oldu bende

Gebelikte saç kesimiyle ilgili hurafeler var o yüzden geç kalmayın. Bilimi takip ediyoruz sonuna kadar ama batıl inançları da aradan çıkartalım kanısındayım. 😬
😂 Ben burçlar dahil hurafe batıl retro metro hiçbirine inanmam hatta inadına yaparım 😂 demek ki bana hamilelikte kuaför yolu gözükecek 🤣

Tesettürlüyüm fönden kurtuldum ben yoksa kuaförde her kes saçlarıma bakıb yakın durmak istemiyordular o kadar kalın ama bu ilaclarla baya dökülme oldu bende
Evet aynen öyle kuaför saçımı keserken söyledi bana da ne kadar çok dökülüyor saçın dedi 🫠

😂 Ben burçlar dahil hurafe batıl retro metro hiçbirine inanmam hatta inadına yaparım 😂 demek ki bana hamilelikte kuaför yolu gözükecek 🤣
Öyle deme sonra Allah korusun bi pandemi patlar evde ayna karşısında koca göbeğinle ağda yaparken ya da traşlarken bulursun kendini. Tecrübe ile sabit 😂

Benim şimdiye kadar ilaçlar 18000 civarı tuttu ama daha da devamı gelecek belliki🙈 evet iğne işi başta biraz sıkıntı oluyor ama sonradan alışıyorsunuz. Hatta sonunda bebisler olduğunu düşününce istekle yapıyorsunuz o igneleri☺️ geçen eşime diyorum insan kendine iğne yapmayı heyecanla beklermi ben bekliyorum işte🥰🥰
🙁 Artık girdik bir yola bakalım, mecbur ödenecek o paralar.
Ne güzel ben de inşallah erişirim iğneyle ilgili o duygulara 😅🙏🏻

Back