6 nisanda opu oldu, 5. Güne 4 embriyo donduruldu. Bu ay ki regl ile gidecem bi ama yapar mı bilmiyorum belki bi ay daha bekler. Haftaya regl olurum muhtemelen belli olur süreç.Anladım, daha yeni başlıyoruz ilaçlarıymış benimkilersizin transfer bu ay mı, önümüzdeki ay mı olacak?
Yaaa çok teşekkür ederimAmineşinizle olan muhabbet çok tatlışmış inşallah kolaylıkla olsun transferiniz ve sağlıkla tutunsun kurabiyeler sizin de ilk deneme mi?
Ben de elimden geldiğince kendimi rahat tutmaya çalışacağım. Freelace çalışıyorum ben. Biraz işlerimi yoğunlaştırmaya çalışacağım, biraz kitap okuma sürelerimi arttıracağım, biraz da sosyal medyadan uzak durmaya çalışacağım çünkü seçim üstü sinirler yayevde 2 kedim var bissuru bitkim var bunlara yoğunlaşacağım bu dönem inş. sonra da gelsin kurbişler inşallah hepimizin gönlüne göre, planladığı gibi ve huzurla geçsin tüm süreçler.
Mfk ürünleri var bilmiyorum duydunuzmu aralarında bir ilaç var atnena yumurta kalitesi için..ben onu kullandımÜst üste yumurta toplama işlemi olan var mı ? Bir de yumurta kalitesi için aldığınız vitaminler ve arı sütü dışında önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Gebelikte saç kesimiyle ilgili hurafeler var o yüzden geç kalmayın. Bilimi takip ediyoruz sonuna kadar ama batıl inançları da aradan çıkartalım kanısındayım.Kendim hiç aklıma gelmemiştim, iyi gelir gerçekten
5 kere boynuna kordon dolaşmasından dolayı mecbur sezaryen oldum. Kızımı çıkardıktan sonra Allah’ını seven beni uyutsun diye yalvardımSezeryan onuda düşündüm doğuramam bu kadar stresten sonra çocuk içimde kalar
Benim şimdiye kadar ilaçlar 18000 civarı tuttu ama daha da devamı gelecek bellikiPöff çokmuş. Ben de bunlarla bitecek sanmıştım. Hapta sorun yok da kendime iğne fikri hiç hoşuma gitmiyorBir de doktorum bana toplam ilaç ücreti 15bin civari demişti. Benim zaten bugün aldıklarım o kadar tuttu, biraz da bu yüzden ilaçlar bu kadar sandım. Sizin toplam ilaç masrafınız ne kadar tuttu sakıncası yoksa?
Tabi canım aklın yolu birBen de saçımı kestirdim dün
Ben de cumartesi kestirecegim nasipseGebelikte saç kesimiyle ilgili hurafeler var o yüzden geç kalmayın. Bilimi takip ediyoruz sonuna kadar ama batıl inançları da aradan çıkartalım kanısındayım.
Çok mantıklı aynen devam benceBen de cumartesi kestirecegim nasipseeşim saçma buluyor ama ben en ufak bir risk almak istemiyorum
İyi etdin..30 yukarı olunca aslında normal doğum zor ya birde bizim için çok daha zor bu kadar tedaviler stresler ağrılar artık sabr kalmadı ufacık ağrıya bile5 kere boynuna kordon dolaşmasından dolayı mecbur sezaryen oldum. Kızımı çıkardıktan sonra Allah’ını seven beni uyutsun diye yalvardım. Ten tene temas ömür boyu sürecek telaşa gerek yok.
İnstaqramda sitesi var doktorun Mehmet Karslı araştırın istersenizDuymamıştım ama bakacağım teşekkürler
Tesettürlüyüm fönden kurtuldum ben yoksa kuaförde her kes saçlarıma bakıb yakın durmak istemiyordular o kadar kalın ama bu ilaclarla baya dökülme oldu bendeaslında bayram öncesi yaptırsaydım fönlü girerdim bayrama tüüü şimdi geldi aklıma
Gebelikte saç kesimiyle ilgili hurafeler var o yüzden geç kalmayın. Bilimi takip ediyoruz sonuna kadar ama batıl inançları da aradan çıkartalım kanısındayım.
Evet aynen öyle kuaför saçımı keserken söyledi bana da ne kadar çok dökülüyor saçın dediTesettürlüyüm fönden kurtuldum ben yoksa kuaförde her kes saçlarıma bakıb yakın durmak istemiyordular o kadar kalın ama bu ilaclarla baya dökülme oldu bende
Öyle deme sonra Allah korusun bi pandemi patlar evde ayna karşısında koca göbeğinle ağda yaparken ya da traşlarken bulursun kendini. Tecrübe ile sabitBen burçlar dahil hurafe batıl retro metro hiçbirine inanmam hatta inadına yaparım demek ki bana hamilelikte kuaför yolu gözükecek
Benim şimdiye kadar ilaçlar 18000 civarı tuttu ama daha da devamı gelecek bellikievet iğne işi başta biraz sıkıntı oluyor ama sonradan alışıyorsunuz. Hatta sonunda bebisler olduğunu düşününce istekle yapıyorsunuz o igneleri geçen eşime diyorum insan kendine iğne yapmayı heyecanla beklermi ben bekliyorum işte
En doğru zamanda olsun, pozitif olsun inşallah6 nisanda opu oldu, 5. Güne 4 embriyo donduruldu. Bu ay ki regl ile gidecem bi ama yapar mı bilmiyorum belki bi ay daha bekler. Haftaya regl olurum muhtemelen belli olur süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?