• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yumurtalariniz büyüyünce catlamamalari için doktorunuz bı iğne daha verecek size. Yumurtalar iyice büyüyüp toplanma aşamasına gelince de çatlatma iğnesi olacaksınız. Bu iğnenin saati çok önemli. Biz bikac tane alarm kurmuştuk🙈 sonrasında adet oluyorsunuz zaten. Bir de transfer hazırlıkları başlayınca yeniden iğneler, ilaclar kullanmaya başlıyorsunuz. Gebe kalirsaniz da zaten 12. Haftaya kadar iğneleri ilaçları kullanmaya devam☺️
Pöff çokmuş. Ben de bunlarla bitecek sanmıştım. Hapta sorun yok da kendime iğne fikri hiç hoşuma gitmiyor 😅 Bir de doktorum bana toplam ilaç ücreti 15bin civari demişti. Benim zaten bugün aldıklarım o kadar tuttu, biraz da bu yüzden ilaçlar bu kadar sandım. Sizin toplam ilaç masrafınız ne kadar tuttu sakıncası yoksa?

arkadaşlar transfer işleminde anestezi olmadan oluyor diye biliyorum ama bana anestezi ile yapılacakmış öylesi daha iyi olacak dedi doktor ama bir açıklama yapmadı ben de o an sormadım, size böyle bir şey oldu mu opu zaten anestezi ile yapılmıştı, şimdi tekrar anestezi alıcam transferde :s
Zor transfer mi düşündü acaba? Senin için daha konforlu olur açıkçası..ben daha önce anestezili yapılanları duydum daha önce

Amin 🙏🏻 eşinizle olan muhabbet çok tatlışmış 🤗 inşallah kolaylıkla olsun transferiniz ve sağlıkla tutunsun kurabiyeler 😍🙏🏻 sizin de ilk deneme mi?
Ben de elimden geldiğince kendimi rahat tutmaya çalışacağım. Freelace çalışıyorum ben. Biraz işlerimi yoğunlaştırmaya çalışacağım, biraz kitap okuma sürelerimi arttıracağım, biraz da sosyal medyadan uzak durmaya çalışacağım çünkü seçim üstü sinirler yay 😅 evde 2 kedim var bissuru bitkim var bunlara yoğunlaşacağım bu dönem inş. sonra da gelsin kurbişler 🤗 inşallah hepimizin gönlüne göre, planladığı gibi ve huzurla geçsin tüm süreçler.
Bu arada kendi bakımlarınızı da yaptırın derim. Ben Salı günü Balyaj ve saç kesimine gittim. Baya iyi geldi en az 9-10 ay zorlarsam 1 yıl götürür beni 😂

Bana gonal f 900 ü 225 lik dozla başlamıştı ve meriofert 75 iğne vermişti. Duphaston da 2x1 di. 8 gün böyle devam etti dozlar. Sonra 9.gün gonal f 300 tek seferde verdi diğer iğneyi kesti ama duphaston devam. 10.gün sadece çatlatma iğnesi verdi Salı günüydü ve perşembe sabahı yumurta toplama yapıldı bu süreçte duphaston bitene kadar 2x1 devam ettim. Zaten opu sonrası cuma günü o da bitti. Şimdi sadece folik asit içiyorum. Sizin mevcut foliküllerinizi görüyor ultrason muayenesinde ve ona göre ilaçlar belirleniyor. Zaten kontrole gittiğiniz zaman söyler sağda solda kaçar tane gelişen folikül olduğunu.
Anladım, daha yeni başlıyoruz ilaçlarıymış benimkiler 😅 sizin transfer bu ay mı, önümüzdeki ay mı olacak?

Merhaba kızlar ben bu sürece 27 Şubat tarihinde başladım. 9 Martta kanda E2 ve Progesteron değerlerime bakıldı ve canlı transfere uygun olduğum söylendi. 11 Martta 13 yumurtam toplandı 16 Marta yani 5. güne 6 adet embriyo geldi ve o gün canlı transfer oldum yaşım 35 olduğu için çift embriyo transferi yapıldı. Kalan 4'ünü dondurduk Sonraki süreç hafif kasık ağrıları eğilip kalkmama dikkatli yaşam vs derken maalesef 27 Martta negatif sonucu aldık. Moralimiz o an bozuldu ama sonrasında arkada 4 yedek oyuncu olduğunu bilmek çokta canımızı sıkmadı. Kızlar sizlere tavsiyem tez canlı olmayın. fresh transfer tutma şansı %20'ymiş biz bi zar attık tutmadı. Keşke dondurup yapsaydık... Sonra ben 31 Martta regl oldum. Şimdi Nisan ayında 2. regl i bekliyorum vucudu biraz dinlendireceğim. Mayıs reglim olunca Histereskopi yaptıracağım (bu rahimde bir yapısıklık vs varsa onu düzeltiyormus hemde tüp bebekte bebeğin tutunma şansını arttırıyormuş.) Haziran ayında da dondurulmuş çift embriyoları transfer ettirmeyi planlıyorum. Sizde daha önce histereskopi yaptıran oldu mu?
Evet canım ben 3.denemem öncesi yaptırdım..polip vardı onu da aldılar..ben de 3.transferi 14 martta oldum ve negatif oldu..şubat ayında histereskopi yapılmıştım..şimdi nisan sonu mayıs başı adetimde dondurulmuş transferi için hazırlığa başlicaz..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin, uğraşlarımız boşa gitmesin inşallah🤲

Kızlar selam bende yeni adetim bitti ( opu sonrası süni adetti. Şimdi mayıs ayının ilk haftası veya 2 ci haftası adet olmayı bekliyeceğim sonra inşallah 5 ci güne getirilecek embriyolarım direk 1 ci gün dondurdular ilk etapta . Çözülüp 5 güne gelmesi beklenilecek inşallah bu sefer olur . Benim bu 4cü transferim olacak . 1 tane 6cı gün 2 tane 3 gün 2 tane sonrasında tekrar 3 gün denedik mağlesef olumsuz oldu .
Tedaviniz hayırlı olsun..benim de 4. denemem..bu seferle bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah🤲🥰

Pöff çokmuş. Ben de bunlarla bitecek sanmıştım. Hapta sorun yok da kendime iğne fikri hiç hoşuma gitmiyor 😅 Bir de doktorum bana toplam ilaç ücreti 15bin civari demişti. Benim zaten bugün aldıklarım o kadar tuttu, biraz da bu yüzden ilaçlar bu kadar sandım. Sizin toplam ilaç masrafınız ne kadar tuttu sakıncası yoksa?
11.500 tl tuttu 💪🏼🤑

Benim tanıdık eczane vardı uygun verdi ilaçları, çok pahalı ilaçlar

Back