Önce tedavin hayırlı olsunHerkese selam, ben 9 yıllık evliyim ve 38 yaşındayım. son 5 yıl içinde hep bir kaç aylık denemelerimiz oldu bebiş için fakat yok işim bozuldu, yok salgın başladı, yok ekonomi nereye gidiyor diye diye bugünlere geldikve artık amh 0,8. Bügün tüp bebek için ilaçlara başladım. İlk defa deniyoruz ve çok heyecanlıyım. Gonal f 900, günlük 300 doz ve Duphaston hap 1x3 verdi doktorum. açıkçası tüp bebek pek araştırmamıştım, bu yüzden de fıt fıt hemen tutacak hamile kalacağım zannediyordum. Biraz öğreneyim, tecrübelileri okuyayım diye bir girdim buralara, moralim bozuldu açıkçası. İlk seferde tutan kimse yok sanki hatta ikincide tutan bile az galiba. Bir de ben uzun süre ilaçlı terapili panik atak tedavisi görmüş bir bireyim, ilaç etkileri bekleme süreleri 2ye 3e katlanırsa psikolojim bozulabilir yine diye korkum var. Neyse, benimki biraz iç dökme oldu :)) Biraz da selam vermek istedim ben de buradayım diye. Çünkü etrafımda bu konuda tecrübeli eş dost kimse yok ve size ihtiyacım var kızlar umarım hepimiz tez vakitte sağlıkla minnak kurabiyelerimize kavuşuruz
Kuzum tedaviñ hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın inşallahMerhaba benimde ilk tüp bebek denemem. Mayıs adetimi bekliyorum ondan sonra transfer için hazırlanıcam. Çok heyecanlı inşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla olsun
Hadi inşallahhh, hepimiz hayırlısıyla pozitiflenelim bebişlerimize kavuşalımYalnız topik baya şenlendi bereketlendi. Buralar yavaş yavaş bebek poposu kokmaya başladı ben diyim. Güzel haberler gelecek bu gruptan beklentim çok yüksek
Tedavin hayırlı olsun canım, burada hem içini döküp hem de tecrübeli arkadaşlardan bilgilenebilirsin, doğru yerdesin..hayırlısıyla hepimiz yavrularımıza kavuşacaz inşallahBaştan sona hepsini okudum yüzümde tebessüm oluşturdunuz teşekkür ederim26 yaşımdayım bizde tüp bebek sürecine başlayacağız bakalım neler olacak, çok heyecanlı ve birazda tedirginim oldukçada bilgisiz ve tecrübesiz şu sıralar herşeyim yani
Hadi bakalım ne diyeceklerTabi çok güzel bizi bizden anlayan olmazsanırım ben adet oldum kanamam geldi şimdi dün hiçbir şeyim yoktu..bu gün hemşireye haber vericem
Hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın tedavin..ben kullanacaktım ama piyasada yoktu o dönem kullanamadım..hormonları baskılar ve adet görmeyi geciktirir..geciktiysen doktoruna söyle canım ona göre bir planlama yaparKızlar benimde bi aksilik olmazsa transferim Mayıs ayına geliyor daha önce Nisan da olacaktı ertelendi lucrin depot vuruldum. Bir tane yumurtalıklarımı baskılamak için adetim biraz gecikti bu iğneyi kullanan oldu mu aranızda daha önce
O zaman bebişleri bekliyoruz..hayırlısıyla hepsi 5 i görsün inşallahAradım hemşireyi sıkıntı yok dedi ilaçlardan dolayı erken adet olmuşsunuz..embriyoları bekleyek dedi ona göre diyecez transfer gününü ola bilir yine gele bilirsiniz.
Amin canım aynen bekleyek bakalımO zaman bebişleri bekliyoruz..hayırlısıyla hepsi 5 i görsün inşallah
Canım çok teşekkür ederim inşallahKuzum tedaviñ hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın inşallah
İnşallah canım çok sağolHayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın tedavin..ben kullanacaktım ama piyasada yoktu o dönem kullanamadım..hormonları baskılar ve adet görmeyi geciktirir..geciktiysen doktoruna söyle canım ona göre bir planlama yapar
Çok teşekkür ederim. Hepimizin çabaları karşılığını bulsun inşallahÖnce tedavin hayırlı olsunsonra burası bir iç dökme yeri istediğin kadar bunu yapabilirsin çünkü seni anlayan insanlar burada ve ilk seferde tutmaz diye birşey yok tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız..tedavi esnasında rahat olmaya çalış canım sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Allahın takdiri oluyor biraz..Allah en güzel en doğru zamanda minik kurabiyelerimize kavuşturacak bizi bunu düşün..ha ilkinde ha 5.seferde ama en güzel zamanda
merhabalar.bende yorumunuzun altına yazmak istedim.tüp bebek sürecimiz başlayacaktı bu ay maalesef öncesinde kullandığım vitaminlerden dolayı adet olamadım ilaçlarla az çok oldum 1 ay ertelendi tedavimiz.sizin gibi bu ay da böyle olursa doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacağım.inşallah gerek kalmadan tedavilerimize başlayabiliriz.her şey gönlünüzce olsun inşallah.hepimizin tedavisi güpgüzel geçsin,güzel sonuçlar alalım.Selammmlaarrrocakta negatifi görüp martta başlamaya niyetlenen been ne zaman başlayacağımı bilemeden bu topiğe yazayım istedim bir kist neticesinde ertelenen tedavimize umarım bu ay başlayacağımm ya da ertelenip doğum kontrol ilacı kullanılacak olduğu için belki de mayısı bulacak
neyse sadet olarak hepinize güzel ve olumlu sonuçlanan tedaviler diliyorum umarım herkesin gönlüne göre olur herşey
Bende ertelendikten sonraki adetimi henüz olamadım yani bu ay ki. Bilemiyorum sebep nedir ama sanırım çok stres yapmamak lazım ben stres yapmış olabilirim. Sanırım benim sonumda da kaçınılmaz doğum kontrol hapı görünüyor.merhabalar.bende yorumunuzun altına yazmak istedim.tüp bebek sürecimiz başlayacaktı bu ay maalesef öncesinde kullandığım vitaminlerden dolayı adet olamadım ilaçlarla az çok oldum 1 ay ertelendi tedavimiz.sizin gibi bu ay da böyle olursa doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacağım.inşallah gerek kalmadan tedavilerimize başlayabiliriz.her şey gönlünüzce olsun inşallah.hepimizin tedavisi güpgüzel geçsin,güzel sonuçlar alalım.
Hayırlısıyla başlasın tedavin ve pozitifle sonuçlansın inşallahmerhabalar.bende yorumunuzun altına yazmak istedim.tüp bebek sürecimiz başlayacaktı bu ay maalesef öncesinde kullandığım vitaminlerden dolayı adet olamadım ilaçlarla az çok oldum 1 ay ertelendi tedavimiz.sizin gibi bu ay da böyle olursa doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacağım.inşallah gerek kalmadan tedavilerimize başlayabiliriz.her şey gönlünüzce olsun inşallah.hepimizin tedavisi güpgüzel geçsin,güzel sonuçlar alalım.
Aminn inşallah..tedavin hayırlı olsun, hayırlısıyla başlasın..yaş itibariyle şansın yüksek, inşallah en doğru zamanda en kısa sürede pozitifi yakalarsınİyi akşamlar kızlar
Bende 26 yaşındayım sebepsiz infertilite sebebiyle burdayım ilk reglimle yani 24 nisanda tüp bebeğe başlayacağız bizde. Hepimize minik kalpler getirsin bu grup
Amiinn inşallah..tedavin hayırlı olsun..ben de martın üçüncü haftası negatifi görmüştüm..inşallah bu sefer hepimizin embriyolarımız sımsıkı tutunur ve mini mini bebişlerimizi kucağımıza alırızSelamlar kızlar benim de mart başında ilk dondurulmuş embriyo transferim oldu ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi ikinci adetimi bekliyorum tahminimce önümüzdeki hafta adet olup yeniden sürece başlayacağım. Umarım hepimiz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?