2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Önce tedavin hayırlı olsun sonra burası bir iç dökme yeri istediğin kadar bunu yapabilirsin çünkü seni anlayan insanlar burada ve ilk seferde tutmaz diye birşey yok tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız..tedavi esnasında rahat olmaya çalış canım sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Allahın takdiri oluyor biraz..Allah en güzel en doğru zamanda minik kurabiyelerimize kavuşturacak bizi bunu düşün..ha ilkinde ha 5.seferde ama en güzel zamanda

Merhaba benimde ilk tüp bebek denemem. Mayıs adetimi bekliyorum ondan sonra transfer için hazırlanıcam. Çok heyecanlı inşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla olsun
Kuzum tedaviñ hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın inşallah

Yalnız topik baya şenlendi bereketlendi. Buralar yavaş yavaş bebek poposu kokmaya başladı ben diyim. Güzel haberler gelecek bu gruptan beklentim çok yüksek
Hadi inşallahhh, hepimiz hayırlısıyla pozitiflenelim bebişlerimize kavuşalım

Tedavin hayırlı olsun canım, burada hem içini döküp hem de tecrübeli arkadaşlardan bilgilenebilirsin, doğru yerdesin..hayırlısıyla hepimiz yavrularımıza kavuşacaz inşallah

Kızlar benimde bi aksilik olmazsa transferim Mayıs ayına geliyor daha önce Nisan da olacaktı ertelendi lucrin depot vuruldum. Bir tane yumurtalıklarımı baskılamak için adetim biraz gecikti bu iğneyi kullanan oldu mu aranızda daha önce

Aradım hemşireyi sıkıntı yok dedi ilaçlardan dolayı erken adet olmuşsunuz..embriyoları bekleyek dedi ona göre diyecez transfer gününü ola bilir yine gele bilirsiniz.

Hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın tedavin..ben kullanacaktım ama piyasada yoktu o dönem kullanamadım..hormonları baskılar ve adet görmeyi geciktirir..geciktiysen doktoruna söyle canım ona göre bir planlama yapar

Aradım hemşireyi sıkıntı yok dedi ilaçlardan dolayı erken adet olmuşsunuz..embriyoları bekleyek dedi ona göre diyecez transfer gününü ola bilir yine gele bilirsiniz.
O zaman bebişleri bekliyoruz..hayırlısıyla hepsi 5 i görsün inşallah

İnşallah canım çok sağol Adet olduğunda gel dedi biliyordu sanırım gecikeceğini

Çok teşekkür ederim. Hepimizin çabaları karşılığını bulsun inşallah

merhabalar.bende yorumunuzun altına yazmak istedim.tüp bebek sürecimiz başlayacaktı bu ay maalesef öncesinde kullandığım vitaminlerden dolayı adet olamadım ilaçlarla az çok oldum 1 ay ertelendi tedavimiz.sizin gibi bu ay da böyle olursa doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacağım.inşallah gerek kalmadan tedavilerimize başlayabiliriz.her şey gönlünüzce olsun inşallah.hepimizin tedavisi güpgüzel geçsin,güzel sonuçlar alalım.

Bende ertelendikten sonraki adetimi henüz olamadım yani bu ay ki. Bilemiyorum sebep nedir ama sanırım çok stres yapmamak lazım ben stres yapmış olabilirim. Sanırım benim sonumda da kaçınılmaz doğum kontrol hapı görünüyor.

Selamlar kızlar benim de mart başında ilk dondurulmuş embriyo transferim oldu ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi ikinci adetimi bekliyorum tahminimce önümüzdeki hafta adet olup yeniden sürece başlayacağım. Umarım hepimiz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız

Hayırlısıyla başlasın tedavin ve pozitifle sonuçlansın inşallah

İyi akşamlar kızlar
Bende 26 yaşındayım sebepsiz infertilite sebebiyle burdayım ilk reglimle yani 24 nisanda tüp bebeğe başlayacağız bizde. Hepimize minik kalpler getirsin bu grup
Aminn inşallah..tedavin hayırlı olsun, hayırlısıyla başlasın..yaş itibariyle şansın yüksek, inşallah en doğru zamanda en kısa sürede pozitifi yakalarsın

Amiinn inşallah..tedavin hayırlı olsun..ben de martın üçüncü haftası negatifi görmüştüm..inşallah bu sefer hepimizin embriyolarımız sımsıkı tutunur ve mini mini bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…