- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
Evetaslında bugünde yaptım ama ovitrelle olunca yanıltıyor biliyorsunAy yarın yapacakmisin test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetaslında bugünde yaptım ama ovitrelle olunca yanıltıyor biliyorsunAy yarın yapacakmisin test
Bugün aynı durumdaydim canım yanaklarım yandı resmen nasıl bir ateş basmasi 2 saat falan sürdü gectiKızlar yüzüm sanki yanıyor gibi sanırım hepsi ilaçlardan çünkü dışdan soğuk içten oluyor adet günümde yaklaşıyor
Eveeett çok heyecanlıEvetaslında bugünde yaptım ama ovitrelle olunca yanıltıyor biliyorsun
Ankara'dan canım farklı yerlerde ayni hislerle ortak noktada buluşmak benim ilk bebeğimde olduğum konuda görüştüğüm arkadaşım var kızımızı beraber büyüttük. Sizlerle de nasip olur inşallah.Kızlar bu arada hangi illerdesiniz?ben Sinop'ta yaşıyorumburada benimle aynı duyguları heyecanı hisseden insanların olduğunu bilmek bana çok iyi geliyoöyle bir süreç ki yaşayan bilir yaşayan anlar..güzel haberlerimizide vermek nasip olsun inşallah
Ahh ne güzellAminnAnkara'dan canım farklı yerlerde ayni hislerle ortak noktada buluşmak benim ilk bebeğimde olduğum konuda görüştüğüm arkadaşım var kızımızı beraber büyüttük. Sizlerle de nasip olur inşallah.
Ben her ılaca ayrı alarm ayarladım ondan rahatım ama yeme ıçme canım bışey ıstemıyor kahve ıstıyor dun ıçdım bıtane dayanamadım eşımden azar eşıttım onun ıçındeAy bende konuyla alakasız hiç geciktirmem ilaçlarımı bugün kafam dalmış yarım saat geç yaptım fitili acaba bişey olur mu bı baktım saat geçmiş sıçrayarak kalktım valla
Çok sagol canım ınşallah bı haftamız kaldı mı 29una ay ınşallah guzel haberler alırız hepımızGeçmiş olsun canım bol bol su iç sakın ihmal etme su içmeyi Allah'ım çektiklerimizi görüyor en iyisini o biliyor hayırla en güzelini tez zamanda nasip etsin bol masaj yap jel sür inşallah hepsine değecek
Aynen canım yumurta hıç sevmem zorla kahvaltıda 1tane avakado domates salatalık en çok yedıgım bıde meyve azar azar yemek olarak hep ızgara et balık hıç yemedım hıç sevmemeşımde kokusundan rahatsız oluyor pışıremıyorum ondan dolayıBende ishal oldum dünden beri bol su içiyorum. Cokta garip şeyler yemedim senin gibi köfte yumurta vs.
Ben olsam heralde uyumadan gıderım sabahın ılk ışıklarında hadı hayırlısı olsun ınşallah erkenden gıdın beklemeyın ne kadar çabuk kan versenız okadar çabuk sonuç çıkarArkadaşlar bişey soracağım. Yarın kan tahlili günüm. Sabah ilaçlarımı 10.30-11.00 gibi alıyorum. Sizce ilaçları alıp mı kan vermeliyim yoksa almadan mı. Tabi bunu sorarken bile kalbim heyecandan güpür güpür çarpıyor. Yarın nasıl olacak acaba
Bugün bende içtim kahve bide üstüne çayBen her ılaca ayrı alarm ayarladım ondan rahatım ama yeme ıçme canım bışey ıstemıyor kahve ıstıyor dun ıçdım bıtane dayanamadım eşımden azar eşıttım onun ıçınde
Ben varım canım iki adet dönemi bekledik transfer oldum bekliyorum tutunmasını inşallah 1 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldumKizlar iyi akşamlar benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu rahim dinlendirme yapacağız dedi doktorum aranız da rahim dinlendiren dondurulmuş embriyo kullanan var mı
Afıyet olsun canım ama ıçmedende olmazkı çay severım normalde ama ıçmıyorum dayanıyorum yatım bardak zorla çunku açık tış gıbı bıraz demlı ıçmem lazmBugün bende içtim kahve bide üstüne çay
Cok yumurta toplandığı için mi bekledin canım inşallah pozitifi görürsünBen varım canım iki adet dönemi bekledik transfer oldum bekliyorum tutunmasını inşallah 1 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum
Ben olsam heralde uyumadan gıderım sabahın ılk ışıklarında hadı hayırlısı olsun ınşallah erkenden gıdın beklemeyın ne kadar çabuk kan versenız okadar çabuk sonuç çıkar
Eğer muayene olabiliyorsan normal yaparlar..muayene olamayanları narkozla yapıyorlarKızlarr Çarşamba günü benim de transferim olacak, doktora sormadım ama merak ettiğim şey narkozla mı yoksa normal şekilde mi yapılıyo transfer ? Kimisi narkozla yaptırmış çünkü ben de merak ediyorumm
Cok yumurta toplandığı için mi bekledin canım inşallah pozitifi görürsün
Teşekkür ederim canım inşallah bu yolda emek veren hepimiz görürüz 12 tane toplandı ama 3 tanesi 5.gune gitti dondurdular doktorum dondurulmuş uygun gördü rahim ister istemez yıpranıyor yumurta toplamada birde en önemli kriter sanırım hormon değerleri transfere uygun değildi muhtemelen o yüzden normale gelmesini bekledilerCok yumurta toplandığı için mi bekledin canım inşallah pozitifi görürsün
Nerede yaptiriyorsun canım kaç yaşındasın ilk denemen miTeşekkür ederim canım inşallah bu yolda emek veren hepimiz görürüz 12 tane toplandı ama 3 tanesi 5.gune gitti dondurdular doktorum dondurulmuş uygun gördü rahim ister istemez yıpranıyor yumurta toplamada birde en önemli kriter sanırım hormon değerleri transfere uygun değildi muhtemelen o yüzden normale gelmesini beklediler
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah, bebişini kucağına alırsın inşallah inşallah dondurulacak embriyoların da vardır yedekteAy iyi ya normal olması daha iyi zaten. Benim ilk tedavim, tek ve 5. gün embriyosu. 9 yumurtam döllenmişti 2. Güne 7 tanesi devam etti sonrası için bilgi vermediler Çarşamba günü için çağırdılar sadece bakalım merakla bekliyorum