• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaşlar günaydın bugün 8. Günüm sabah lavaboya gittigimde kahverengi lekekenme vardı inşallah böyle olan varmı hastaneyi aramam gerekiyor mu
Günaydın yerleşme kanamasıdır muhtemelen 🌸şimdi aramayın ama canlı kırmızı olursa mutlaka aramanız gerekiyor şimdiden tebrikler bence olmuş bu iş 🙈

6 günden günaydınlar😍çok dengesiz yatıyorum her sabah uyanınca diyorum kesin tutmamış bu gidişle🤦🏻‍♀️
5. Günden selam olsun sabah su içerken boğazıma kaçtı öksürdüm baya panik oldum oturdum hemen. Gece zaten cebellesmekten kan tetlr içinde uyanıyorum.

6 günden günaydınlar😍çok dengesiz yatıyorum her sabah uyanınca diyorum kesin tutmamış bu gidişle🤦🏻‍♀️
Günaydııın Resmen 6 gün oldu 🤭🤭 yerleşme kanaması falan görmedi kimse heralde daha hayırlısı olsun 🤭 sen de sağına yatarken bir anda korkup soluna dönüyor musun😅

5. Günden selam olsun sabah su içerken boğazıma kaçtı öksürdüm baya panik oldum oturdum hemen. Gece zaten cebellesmekten kan tetlr içinde uyanıyorum.
b
bende çok geriliyorum yatakta resmen unutuyorum..ne olucak halimize

Günaydııın Resmen 6 gün oldu 🤭🤭 yerleşme kanaması falan görmedi kimse heralde daha hayırlısı olsun 🤭 sen de sağına yatarken bir anda korkup soluna dönüyor musun😅
Aynen 6 gün oldu yaklaşdıkca korkuyorum hem🥹Kuzum yüz üstü bile yatıyorum sonrada unutuyorum çok dengesiz yatıyorum bu aralar🥴

Geçmiş olsun 🥺 gece biraz zor oluyor ya nasıl yapacağını bilemiyor insan 🥺

Aynen 6 gün oldu yaklaşdıkca korkuyorum hem🥹Kuzum yüz üstü bile yatıyorum sonrada unutuyorum çok dengesiz yatıyorum bu aralar🥴
Ben de bugün yatmışım yüz üstü ama bişe olacağını sanmıyorum ben ya daha toz tanesi kadar zaten gömülmüştür rahim içine bişicik olmaz 🤭

b
bende çok geriliyorum yatakta resmen unutuyorum..ne olucak halimize
Belirti ariyorum biliyorum aramamak lazim çünkü ilkinde bende hiç bir belirti yoktu sıfır belirti yani. Burda bakıyorum bende olan şeyler hemen hemen hepimizde ilaçların etkisyle oluyor. Düşünmek istemiyorum sadece işte düşünmüyorum.

Ben dayanamadım akşam test yaptım elimdeki son kaset testimi harcadım tabi ki negatif çıktı 😅

Sağolasın canım gece sendede aşırı terleme oluyor mu?
Terledim mi hatırlamıyorum da aşırı sıcaklıyorum ayaklarım falan yanıyor ama bu bence ilaç etkisi yakın zaman da doğum yapan arkadaşlarıma sordum ilk zamanlar olmuyor son zamanlar oluyor dediler ilaçlardan oluyor bunlar bence

Sonunu harcadığına göre artık yapmazsın öyle düşün orda durunca dürtüyor insanı 😬😀
İstesem de yapamam eşimi yokladım biraz gitmeden test yapalım falan diye net bir şekilde hayır dedi gidip testte alamam öyle kuzu gibi bekliycem😅😅😅

İstesem de yapamam eşimi yokladım biraz gitmeden test yapalım falan diye net bir şekilde hayır dedi gidip testte alamam öyle kuzu gibi bekliycem😅😅😅
Bekleyelim kuzu kuzu napalim bende böyle terleme ve ateş basması hamileykende olmadı doğumdan sonra bile yani böyle olmamıştım. Bu başka bişey ya fena yani.

Belirti ariyorum biliyorum aramamak lazim çünkü ilkinde bende hiç bir belirti yoktu sıfır belirti yani. Burda bakıyorum bende olan şeyler hemen hemen hepimizde ilaçların etkisyle oluyor. Düşünmek istemiyorum sadece işte düşünmüyorum.
Yok canım belirti arama bunu doğal yolla çocuk yaparken bile hep diyordum her kese..çok ağrım olubda adet oluyordum hatda bir defa 14 gün gecikmem oldu dedim kesin hamileyim 2 defa kan verdim çok stresliydi o günler..belirtimde vardır ama neqatif

Back