• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kizlar iyi akşamlar benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu rahim dinlendirme yapacağız dedi doktorum aranız da rahim dinlendiren dondurulmuş embriyo kullanan var mı ☺️
Benim dondurulmuş embriyo transferi olacak 30 mayısta inşallah..aslında burada çoğumuz öyle..yumurta toplama sonrası 2.adette başladık tedaviye

Benim dondurulmuş embriyo transferi olacak 30 mayısta inşallah..aslında burada çoğumuz öyle..yumurta toplama sonrası 2.adette başladık tedaviye
Bende oralara gelemediğim için meraklıyım şimdi. Bugün 25 yumurtam toplandı yarın arayıp bilgi vereceğiz durumlarına göre dediler. İğne hap filan verdiler adet bitiminde kontrole çağırdı

Bende 28 yaşındayım Bursa bahçeci de yaptırıyorum benimde ilk denemem nasip olursa ☺️
Hayırlısıyla olsun inşallah canım en zoru transfer olup beklemek psikolojik olarak diğer aşamalar biraz daha ilerliyormus o kadar zorlanmamistim 🤭 sağlam tut psikolojini ve buraya hazırlan inşallah yumurtalarin çok güzel çıkar 🤭🥰

17.günümdü 29 u transfer olacaktı yumurtlama olmasaydı
Benim de geçen ay böyle oldu yumurtam çatlamaya başlamıştı iptal oldu transfer o kadar moralim bozuldu o kadar üzüldüm ki neden kafamda bu kadar kitlemişim geçen aya bilmiyorum her şeyde bir hayır vardır zaman geçiyor hemen üzülme

Kizlar iyi akşamlar benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu rahim dinlendirme yapacağız dedi doktorum aranız da rahim dinlendiren dondurulmuş embriyo kullanan var mı ☺️
Ben varım 😊 suanda test gününü bekliyorum hem rahim dinlendirme hemde donmuş embiriyo konuldu hayırlısıyla bekliyorum.

Çok ıyı anlıyorum canım hakkınızda hayırlısı bende 17senedır ugraşıyorum çok ıyı anlıyorum sızı bana yaşın kuçuk kuçuk dıye tup bebek yapmadılar erken dıye bak yaşım 38oldu zaman kaybınamı yoksa o kadar paramı yedıler haram zıkkım olsun onamı yanayım🥲
Yaa çok uzun zaman olmuş gerçekten Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda gönlümüzün muradı olsun ben 29 yaşındayım ama direkt tüp bebek başka türlü olmaz dediler bana da bende bir umut o kadar hormon ilacı verdiler kendiliğinden de olur mu acaba diyorum ama hayırlısı herşeyin sizin içinde hayırlısı olsun üzülmeyin Rabbim yoluna koymuştur inşallah 🤲🤲

Yaa çok uzun zaman olmuş gerçekten Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda gönlümüzün muradı olsun ben 29 yaşındayım ama direkt tüp bebek başka türlü olmaz dediler bana da bende bir umut o kadar hormon ilacı verdiler kendiliğinden de olur mu acaba diyorum ama hayırlısı herşeyin sizin içinde hayırlısı olsun üzülmeyin Rabbim yoluna koymuştur inşallah 🤲🤲
Çok sagol cnm zaman geçtıkçe alışıyor ınsan hakkımızda hayırlısı olur sende uzme kendını ınşallah kendılıgınden olur benım tuplerı bağladılar ondan kendılıgınden olmaz❤😔

G
Benim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu?
Gözükmüyor hiç hayatımda o hayalet çizgi dediklerini bile göremedim

Hayırlısıyla olsun inşallah canım en zoru transfer olup beklemek psikolojik olarak diğer aşamalar biraz daha ilerliyormus o kadar zorlanmamistim 🤭 sağlam tut psikolojini ve buraya hazırlan inşallah yumurtalarin çok güzel çıkar 🤭🥰

Aa bende bursadayım Bursa pembe mavi de yaptırıyorum
İkisi çok yakın orayı da görmüştük ☺️

Back