• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin canım inşallah..sımsıkı tutunsun bebişin🤲🤲🤲🥰ama erken test yapma çünkü geç tutunma olursa idrara yansımaz ve boşuna moralin bozulur
Sabredebildiğim kadar edeceğim 😬 Annem geldi allahtan tek olsaydım acabalarla kafayı yerdim onunla kafam dağılıyor en azından 🤗

Arkadaşlar bişey soracağım. Yarın kan tahlili günüm. Sabah ilaçlarımı 10.30-11.00 gibi alıyorum. Sizce ilaçları alıp mı kan vermeliyim yoksa almadan mı. Tabi bunu sorarken bile kalbim heyecandan güpür güpür çarpıyor. Yarın nasıl olacak acaba
Bence ilaçlarını alıp vermelisin çünkü hergun aynı saatte aksatmadan icmen lazım bebde bugün unutmuşum yarım saat geç yaptım içim.hic rahat değil 😓

Bence ilaçlarını alıp vermelisin çünkü hergun aynı saatte aksatmadan icmen lazım bebde bugün unutmuşum yarım saat geç yaptım içim.hic rahat değil 😓
Yarım saatten bişe olmaz canım ya korkma düzeni sık sık bozsan o zaman sıkıntı ama bir sefer olunca bişe olmaz korkma koruyan gözeten Allah 🤲

İnşallah canım benimmmm her şeyden korkar olduk
Çünkü çok zorlu bi yoldan geliyoruz her anlamda yoruluyorum bedenen ruhen maddi manevi her şekilde. O yüzden insan içtiği sudan korkar oldu öksürürken hapşırırken her şeyden korkuyoruz

Ya bende çıkıyorum bıraz yuruyuyorum hemen eve donuyorum korkuyorum ozellıkle motor kuryelerden kışın bı kaza atlattım ters yonde geldı benı bı uçurdu allah korudu bı bacak kol morluguyla kurtulmuştum ama pıskolojık korkuyorum çok adam kaçtı ne plaka vardı ne bı ıyımısın dedı mal adam😔ondan çok korkuyorum hep eşıme dıyorum elımı bırakma dıye😁
Allah korusun kazalardan, hastalıklardan..bu dönemde başımıza bir şey gelmesin inşallah

Kızlar bende trasfer oldum 2 tane koydular inşallah pozitif haberini de verebilirim 🙏 2 gun uzan dinlen sonra yürüyüş filan yapabilirsin dedi ilişki yasak dedi o kadar. Normal de hiç igne vermezdi bu sefer iki tane iğne vermiş şaşırdım. 2 haziran test günü 💕
Sımsıkı tutunsun bebişin inşallah 🤲🤲🤲🥰

Dün çatlatma iğnesini yaptım ve Bugün hastaneye yattım, yarın sabah 09.30 da OPU yapılacak. 3 veya 5. Günde de transfer yapılacağını söyledi doktorum. Çok heyecanlıyım.
Hayırlı olsun inşallah.. yumurtaların olgun olsun ve çok güzel embriyolar olsun inşallah 🥰🤲

Çünkü çok zorlu bi yoldan geliyoruz her anlamda yoruluyorum bedenen ruhen maddi manevi her şekilde. O yüzden insan içtiği sudan korkar oldu öksürürken hapşırırken her şeyden korkuyoruz
Birde bugün sağ tarafimda hep hassasiyet var batma var acaba olan var normal mi anormal mi bilemiyo insan

Kızlar bu arada hangi illerdesiniz?ben Sinop'ta yaşıyorum😊burada benimle aynı duyguları heyecanı hisseden insanların olduğunu bilmek bana çok iyi geliyo🥰öyle bir süreç ki yaşayan bilir yaşayan anlar..güzel haberlerimizide vermek nasip olsun inşallah🙏
Ben Trabzondayım bu arada😅

Arkadaşlar bişey soracağım. Yarın kan tahlili günüm. Sabah ilaçlarımı 10.30-11.00 gibi alıyorum. Sizce ilaçları alıp mı kan vermeliyim yoksa almadan mı. Tabi bunu sorarken bile kalbim heyecandan güpür güpür çarpıyor. Yarın nasıl olacak acaba
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım..hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah 🤲🥰

Birde bugün sağ tarafimda hep hassasiyet var batma var acaba olan var normal mi anormal mi bilemiyo insan
Benimde transferden beri solda bir hassasiyet var bugün 12bin adım atmışım,eve yaklaşırken yine sol taraf ağrıdı ama şimdi uzanıyorum geçti.transferin 4.günü

Benim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu??

Kızlarr Çarşamba günü benim de transferim olacak, doktora sormadım ama merak ettiğim şey narkozla mı yoksa normal şekilde mi yapılıyo transfer ? Kimisi narkozla yaptırmış çünkü ben de merak ediyorumm

Kızlarr Çarşamba günü benim de transferim olacak, doktora sormadım ama merak ettiğim şey narkozla mı yoksa normal şekilde mi yapılıyo transfer ? Kimisi narkozla yaptırmış çünkü ben de merak ediyorumm
Narkozla yaoılan ben ben sadece bir kişi duydum canım. Genel olarak normal muayene tarzında yapılıyor. Senin kaç transfer olacak kaçıncı gün embriyosu

Benim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu??
Görünmemesi lazım ben daha önce bi çok kez yaptım asla bi ikinci çizgi belirtisi dahi yoktu. Hayalet ten hafif bile yoktu. Net şekilde tek çizgi

Predictor en iyisi..bende çok gösterdi hafifte olsa çok üzüldüm bende ondan test yapmak istemiyorum

Back