• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Predictor en iyisi..bende çok gösterdi hafifte olsa çok üzüldüm bende ondan test yapmak istemiyorum. negatif olmasına rağmen
Predictor en iyisi..bende çok gösterdi hafifte olsa çok üzüldüm bende ondan test yapmak istemiyorum
Negatif olmasına rağmen mi gösterdi çizgiyi? Prodoctor aldım aynısı mı bilemiyorum

Benim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu??
Negatif olursa kontrol çizgisi oluyo sadece yani 1 tane çizgi pozitifse 2 çizgi olması lazım çok silik olsa bile varsa eğer vardır hamilelik HCG değeri daha düşük olduğu için çok silik çıkar

Benimde transferden beri solda bir hassasiyet var bugün 12bin adım atmışım,eve yaklaşırken yine sol taraf ağrıdı ama şimdi uzanıyorum geçti.transferin 4.günü
Bugün bende ise gittim hareketliydim arada ağrım oldu ama eve gelip dinlenince geçti bugün 5. Gün transfer gününü sayarsak eğer tutunma olduysa olmuştur diye düşünüyorum her türlü kana karışma derin cuma cumartesi bulur duramıyorum gerçekten çok heyecanlı o gün kan testini nasıl bekleyecem elime alıp bakacagim bilmiyorum 🙁

Bugün bende ise gittim hareketliydim arada ağrım oldu ama eve gelip dinlenince geçti bugün 5. Gün transfer gününü sayarsak eğer tutunma olduysa olmuştur diye düşünüyorum her türlü kana karışma derin cuma cumartesi bulur duramıyorum gerçekten çok heyecanlı o gün kan testini nasıl bekleyecem elime alıp bakacagim bilmiyorum 🙁
Transfer günü sayılmıyor 4. Günümüz ❤️

Ovitrelle iğne olduğum için yapsam da emin olamıyorum ama 13 mayısta oldum yarına kalmaz etkisi ben test sipariş ettim yarın gelince yapıcam tekrar 😂

Narkozla yaoılan ben ben sadece bir kişi duydum canım. Genel olarak normal muayene tarzında yapılıyor. Senin kaç transfer olacak kaçıncı gün embriyosu
Ay iyi ya normal olması daha iyi zaten. Benim ilk tedavim, tek ve 5. gün embriyosu. 9 yumurtam döllenmişti 2. Güne 7 tanesi devam etti sonrası için bilgi vermediler Çarşamba günü için çağırdılar sadece bakalım merakla bekliyorum🙏🏻

Ay iyi ya normal olması daha iyi zaten. Benim ilk tedavim, tek ve 5. gün embriyosu. 9 yumurtam döllenmişti 2. Güne 7 tanesi devam etti sonrası için bilgi vermediler Çarşamba günü için çağırdılar sadece bakalım merakla bekliyorum🙏🏻
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ya biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin Rabbim 🤲

Kızlarr Çarşamba günü benim de transferim olacak, doktora sormadım ama merak ettiğim şey narkozla mı yoksa normal şekilde mi yapılıyo transfer ? Kimisi narkozla yaptırmış çünkü ben de merak ediyorumm
Normal şekilde yapılıyor canım benim narkozla oldu ama benim durumlarım farklı ondan doktorum riske atmadı.

Back