• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sanırım yaparım ya bugün direkten döndüm ve daha 5. Gün😅 yarın bile yapabilirim bilmiyorum akşama da olabilir 😅 eşim bi geleydi ya o tutuyor beni😅
Benimki de izin vermiyor zaten iyikide evde testim yok yoksa beni kimse tutamazdı😂

Benimki de izin vermiyor zaten iyikide evde testim yok yoksa beni kimse tutamazdı😂
Erkekler kadar rahat ve sakin olsak kaç kere doğururduk var ya😅 benim bitanecik testim var onu yaparsam ben çıkıp alamam eşimde hayatta almaz o yüzden gözümün nuru saklıyorum doğru zaman için😅

Erkekler kadar rahat ve sakin olsak kaç kere doğururduk var ya😅 benim bitanecik testim var onu yaparsam ben çıkıp alamam eşimde hayatta almaz o yüzden gözümün nuru saklıyorum doğru zaman için😅
Evet onlar gibi olsak keşki..ben aynada karnıma bakıyorum kafa gitmiş bende😂😂acaba diyorum çocuklar ordamı😂işte benimkide diyor almıyorum bekle..neqatif çıkıcak üzülücen diyor🥹

Dayanamıyorum normalde çok içen biride degilim ama bir tanede olsa içmesem kafayı yemeye başlıyorum çok stresleniyorum 😭
Dışarı çık şöyle bı hava al 💐 hep evde oldukçada insan sarıyor ben dün dışarı çıktım biraz iyi geldi madem çok içen biri değilsin o atağı gecirebilirsin 😇

Ben içtim 1 2 tane canım. Doktor strese girme sakın dedi. Ya ben herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum. Allah'ın veresi varsa her türlü veriyor. Mesleki olarak buna o kadar şahit oldum ki... Bizim burda Melike diye bı kız var 2 doğum yaptı ikiside sapasaglam doğdu. Kız karnı burnunda bırak sigarayı uyuşturucu kullaniyordu damardan ve her gün 3 öğün 2.5 litre kola içerdi. Şaka gibi dimi. Ama porsuk gibi bı oğlu oldu hoş devlet 2 çocuğu da aldı ama demem o ki olacak olanın önüne hiçbise geçeme
Allah korusun ya😞 benim tek kötü alışlanlığım sigara ve türk kahvem😅 herhün kahve kesinlikle içerim benimde mesleğim çok stresli kendimi bunlarla sakinleştiriyodum şimdi bir fincan kahve ve bir adet sigara içtim ilk iki gün içmedim ama sonra dayanamadım😞

Sanırım yaparım ya bugün direkten döndüm ve daha 5. Gün😅 yarın bile yapabilirim bilmiyorum akşama da olabilir 😅 eşim bi geleydi ya o tutuyor beni😅
Kızlar yapmayın test benim erken testim 8 . Gün negatifti aşırı üzüntü yapıyor üstelik ilaçlar yüzünden yalancı pozitifte çıkar daha çok üzülürsünüz

Allah korusun ya😞 benim tek kötü alışlanlığım sigara ve türk kahvem😅 herhün kahve kesinlikle içerim benimde mesleğim çok stresli kendimi bunlarla sakinleştiriyodum şimdi bir fincan kahve ve bir adet sigara içtim ilk iki gün içmedim ama sonra dayanamadım😞
Bende oyle oldum canım. Vala saldım ya kısmet artık turunduysa zaten turunmustur 🙏🏻 şimdi kalkıp devreme kek yapmayı düşünüyorum o da 4 aylık hamile 😬

Evet onlar gibi olsak keşki..ben aynada karnıma bakıyorum kafa gitmiş bende😂😂acaba diyorum çocuklar ordamı😂işte benimkide diyor almıyorum bekle..neqatif çıkıcak üzülücen diyor🥹
Bak ya aynısı ha insanı bi heveslendirmiyorlar 😅 sanki böyle yapmasak negatif çıkınca üzülmüycez bari havasına girelim aman ya bu eşleri test gününe kadar baba evine mi yollasaydık acaba rahat rahat günde 100tane test yapardık 😅

Kızlar yapmayın test benim erken testim 8 . Gün negatifti aşırı üzüntü yapıyor üstelik ilaçlar yüzünden yalancı pozitifte çıkar daha çok üzülürsünüz
Ay 8. Gün mü uff zaman geçmiyor ama ya ay böyle beklemek çok zor

Polisim deme 🙈🥺

Back