• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Selam herkese 🌸 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba
Ayyy sağ salim kucağına al bizlerede dua et..belirtilerin varmıydı sende?

Bide aklıma şu takıldı benim evım içten merdivenli trıplex lavabo aşagıda ve bi yukarıda var ben orta katta dinlendim oradaki alaturka olduğu için kullanmıyorum ve sürekli lavabo için aşağı yukarı indim transfer boyunca günde 7-8 kez merdiven inip çıktım yavaş yavaş sizce tutunmayı etkilemiş midir
Etkilemez canım merak etme bana merkezde uzun süre yatma dediler dün AVM'de 2 saat falan gezdim eve geldim ağrım falan olmadı aksine bence hareket daha iyi aşırı olmadıkça.

Ben kavga dövüş aldım izinler raporlar kapalı 🤦🏻
Ben İstanbul'dayım sürekli elzem durum harici yasak her şey diye yazı geliyor doğum ölüm hariç işte ben de bundan elzem durum mu var gerekirse evraklarla müdüre çıkarım dedim komiser sağolsun idari büroda hepsi anlayışlı yardımcı oldular personel büroda müdür sorarsa söyleyecek bakalım Çarşamba dananın kuyruğu kopacak yeniden 6 gün rapor alcam

Yarın işe başlıyorum sabah erken saatte acilde yapacam birgün dahi idare edemezler beni acilde ögrenecem resmen😅😂
Ya kese de görünmüyor hemen gebedir belgesinde alamıyoruz nasıl yapcan kuzum grupta mısın nerdesin

Bende bir problem görülmedi herşey güzel ilerledi eşimde sperm sayısı düşüktü ama problem olmadı sonuç olarak 1 yumurtaya 1 sperm yeterliydi 10 yumurtamın 5 tanesi 5. Güne geldi 4 tanesi donduruldu. 1 tane transferim gerçekleşti ama rahim ağzım çok dar olduğu için katater girmedi bayağı uğraş sonucu neredeyse anestezi vereceklerdi damar yolu falan açıldı derken bi şekilde girdi katater daha sonra ilk gün zorlamadan ötürü kanamam oldu 1 gün sürdü daha sonra leke dahi gelmedi 2 gün dinlendim bugün 9. Günüm hala evdeyım dinleniyorum ama sürekli yatmıyorum yarım teste gidicem adet belirtisi dışında belirtimde yok
Bizde de bende sorun yok eşimde sperm hareket azlığı DNA hasarı vardı dr bu sonuçlarla olur sıkıntı değil dedi aynı sizin gibi benim de 4 tane 5. Gün embriyom donduruldu 3ü de saklanıyor şimdi bu olmazsa art arda deniycez artık napalım bir yola çıktık inşallah tez zamanda hepimizin hayırlı sonuçlanır benim 2. Gün hiçbir belirti yok. Ben anestezi ile yaptırdım transfer rahat oldu

Ben İstanbul'dayım sürekli elzem durum harici yasak her şey diye yazı geliyor doğum ölüm hariç işte ben de bundan elzem durum mu var gerekirse evraklarla müdüre çıkarım dedim komiser sağolsun idari büroda hepsi anlayışlı yardımcı oldular personel büroda müdür sorarsa söyleyecek bakalım Çarşamba dananın kuyruğu kopacak yeniden 6 gün rapor alcam
Ya ben mersindeyim silfie ilçesinde. Bizim müdür İstanbul'da görev yapmış burayı orayla kiyasliyor gereksiz yere. Kimseye de anlatamıyorum durumumu aldım vala rapor napim sanki keyfimden alıyorum

Selam herkese 🌸 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba
Hayırlı Olsun 🤗 Genelde 2.kan testinden sonra 1 hafta 10 güne kese randevusu veriyorlar.Gayet normal yani , bende 3 Mayıs'ta transfer oldum, merkez 3 hafta sonra git dedi ama ben dayanamadim Çarşamba kese görmeye gideceğim 🙏

Ay maşallah maşallah darısı bize ya🤲 bir çoğumuz 29 Mayıs'ta kan testiyle tutup tutmadığını öğrencez henüz 🥺

Bizde de bende sorun yok eşimde sperm hareket azlığı DNA hasarı vardı dr bu sonuçlarla olur sıkıntı değil dedi aynı sizin gibi benim de 4 tane 5. Gün embriyom donduruldu 3ü de saklanıyor şimdi bu olmazsa art arda deniycez artık napalım bir yola çıktık inşallah tez zamanda hepimizin hayırlı sonuçlanır benim 2. Gün hiçbir belirti yok. Ben anestezi ile yaptırdım transfer rahat oldu
Bilseydik de olacağını belkide öyle planlardık transferi bu işler gerçekten nasip rabbim vereceği zamanı da yazmış zaten inşAllah sabırda verir de çok üzülmeyız bu bekleme sürecinde en az şekilde yıpranırız yarın bende kan vericem buralarda olurum yine:)

Beni hiç arayan olmadı, olumsuz mu acaba
Zaten 1 tane yumurta çıktı ama olumsuz da olsa ararlar mı bilgisi olan var mı
Daha erken canım akşama doğru bile arayabilirler çok aklın kaldıysa sen bi ara eğer aranıyorsa

Aman Allahım bir kader mahkumu daha 🥺😅
Bizde kasıtlı olarak tam ayını seçmiş hibiyi
canım bende istanbuldayım taze transferin 15 gün arka arkaya aldım hiç problem yapmadılar asla çalışma stresi yetiyor

Kızlar selam bende bugün kontrole geldim anestezi için sıra bekliyorum, çarşamba opu olacak, bu akşam hem ovitrelle hemde oxodite verdi sebebini sordum nasıl.oluryor dedim soyleymis yeni öğrendim. Ovitrelle çatlatma iğnesi olarak biliniyor ama aslında yumurta olgunlaştirma ignesiymis yani olgunlaşan yumurtalar tam büyüsün ve çatlasın diye, öte taraftan çatlama önleyici iğneyi veriyor çünkü opudan önce kendiliğinden çatlamasın diye çok değişik daha bilmediğimiz neler vat kim bilir. Neyse yumurtaların en büyüğü 20 buçuk mm 19 18 17 mm Ler var. Hormonuna bakacak e2 ve progesteron e anestezi görecek bakalım hayırlısı sıkıldım beklemekten bu arada bütün mesajlari okumus oldum 😁

Aynı durumdayım o kadar sorun yaşadık ki o kadar stersliydiki bizde tam zamanına denk getirmişiz😂
Ya sorma bu nasıl şanstır kaç senedir beklenen seçime denk geldi ta ben üniversite öğrencisi iken bu seçim konuşuluyordu kadere bak 😅

Back