• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bizim hem maddi yönden çok şükür bir sıkıntımız yok Hemde yaşımız 24 çok haklısınız bir çok insana göre daha çok çokkk yolun başındayız galiba ben biraz tezcanlıyım
Bana sorduklarında da sizinkiler varda size ne hayırları var çok genciz henüz çocuk için falan diyorum sinir oluyorum bebek merakım çok yok ama anne olmak istiyorum tabiiki evlilikten beklentim hiç çocuk olmamıştı bu zamana kadar ama bi yerden sonra artık neden zaman öldürüyorum genç yaşımda diyerek başladım

Bana sorduklarında da sizinkiler varda size ne hayırları var çok genciz henüz çocuk için falan diyorum sinir oluyorum bebek merakım çok yok ama anne olmak istiyorum tabiiki evlilikten beklentim hiç çocuk olmamıştı bu zamana kadar ama bi yerden sonra artık neden zaman öldürüyorum genç yaşımda diyerek başladım
Sen hiç canını sıkma canım. Kısmet de geç. Ben 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Kendi ailelerimiz dışında herkes soruyor gereksiz gereksiz. Yasin çok çok genç çok şükür. Dua edelim fazla sorulara maruz kalmadan anne olalım hayirlsiyla 🤲🏻

Sen hiç canını sıkma canım. Kısmet de geç. Ben 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Kendi ailelerimiz dışında herkes soruyor gereksiz gereksiz. Yasin çok çok genç çok şükür. Dua edelim fazla sorulara maruz kalmadan anne olalım hayirlsiyla 🤲🏻
Amiiiinnn Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah çok masum şeyler istiyoruz hayattan mal mülk değil ki ya

Kızlar Günaydın bugün transfer öncesi adet bitimi kontrolüm vardı rahim kalınlığı için estrofem kullanıyordum 3 adet şimdi 5 adete çıkardı 3 ağız 2 vajinal dedi estrofemi vajinadan kullananız oldu mu yaa vajinadan ilk defa duydum

Kızlar sigara tutunmada sorun yaratıyormuş öyle duymuştum...ama tüp bebekte bir ilaç varmış sigara kullananlara doktorlar yazıyormuş.Bazen eşim diyor sigara alkol olsaydı bizde çoktan çoçuğumuz olurdu😂

Kızlar Günaydın bugün transfer öncesi adet bitimi kontrolüm vardı rahim kalınlığı için estrofem kullanıyordum 3 adet şimdi 5 adete çıkardı 3 ağız 2 vajinal dedi estrofemi vajinadan kullananız oldu mu yaa vajinadan ilk defa duydum
Ben vajinadan kullanıyorum günde 3 tane

Kuzu ben çok çok açık çay içiyorum ama 1 bardağı bile bititemiyorum. Kahve de bildiğin sulu kahve şeklinde içiyorum doktor sınırlama yok demişti abartmadigin sürece dedi
Bende açık içiyorum son zamanlarda 4 5 bardak olmuştur ben kendime bir dur deyim 🙈 ama kahve icememistim onuda yakında denerim teşekkürler kızlar 💐💐

Back