Yani doğal gebelikte bile şerbetli tatlıları onermiyorlar canımTatlı zararlı mııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani doğal gebelikte bile şerbetli tatlıları onermiyorlar canımTatlı zararlı mııııı
Bana sorduklarında da sizinkiler varda size ne hayırları var çok genciz henüz çocuk için falan diyorum sinir oluyorum bebek merakım çok yok ama anne olmak istiyorum tabiiki evlilikten beklentim hiç çocuk olmamıştı bu zamana kadar ama bi yerden sonra artık neden zaman öldürüyorum genç yaşımda diyerek başladımBizim hem maddi yönden çok şükür bir sıkıntımız yok Hemde yaşımız 24 çok haklısınız bir çok insana göre daha çok çokkk yolun başındayız galiba ben biraz tezcanlıyım
İlkkez duydum valla neyse ki yemedim hiçYani doğal gebelikte bile şerbetli tatlıları onermiyorlar canım
Sen hiç canını sıkma canım. Kısmet de geç. Ben 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Kendi ailelerimiz dışında herkes soruyor gereksiz gereksiz. Yasin çok çok genç çok şükür. Dua edelim fazla sorulara maruz kalmadan anne olalım hayirlsiylaBana sorduklarında da sizinkiler varda size ne hayırları var çok genciz henüz çocuk için falan diyorum sinir oluyorum bebek merakım çok yok ama anne olmak istiyorum tabiiki evlilikten beklentim hiç çocuk olmamıştı bu zamana kadar ama bi yerden sonra artık neden zaman öldürüyorum genç yaşımda diyerek başladım
Amiiiinnn Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah çok masum şeyler istiyoruz hayattan mal mülk değil ki yaSen hiç canını sıkma canım. Kısmet de geç. Ben 32 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Kendi ailelerimiz dışında herkes soruyor gereksiz gereksiz. Yasin çok çok genç çok şükür. Dua edelim fazla sorulara maruz kalmadan anne olalım hayirlsiyla
Ben komposta yaptım öyle biraz rahatlıyorumçok şekerli diğil kaysi yüzüm iyi geliyorBen sade kefir içine bikac tane çilek koyup blender dan geçirip içiyorum oda tatlı istegimi azaltıyor.
Öyle tabi ama herkesin bir sınavı var. Bizim sınavımız belki digerlerine göre çok daha zor ama ben inanıyorum ki Allah boş bırakmayacak kucagimiziAmiiiinnn Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah çok masum şeyler istiyoruz hayattan mal mülk değil ki ya
Ben son gunlerde abartmış olabilirim çayı tatlida yedim o kadar kasma kendini istersen azcik yiyebilirsin benceÇay bir tek kahvaltıya..kahvede hiç içmiyorum..canım tatlı istiyor ama onuda yemiyorum
Ay bende bugün içeyim ya canım çekti valla yok canım sigara kesinlikle içme benceBen hergün içtim bir fincandan bişey olmaz diye düşündüm 10. Günüm bugün yine içerim galiba bende birtanede olsa sigara içen varmı onu merak ettim
Yasak ya tatlı geliyoBen çay içiyorum ama kahve normalde de tüketmem pek sevmem. Doktor günde sadece bir bardak dediğinden beri içesim geliyor kafeinsiz kahve bakıyorum sanki severmiş gibi
Bu son şansım canım ben hep evde tatlı yaparım..eşim tatlı olmadan çay içmiyor..bebiş gelsin her şey yeyicemBen son gunlerde abartmış olabilirim çayı tatlida yedim o kadar kasma kendini istersen azcik yiyebilirsin bence
Aynen aynen şimdi tatlı da yasakmış aylarca yemesem aklıma gelmez ama şuan bi canım çekmedi değil nasıl olacak bu işler test stresi yetmiyor gibiYasak ya tatlı geliyo
Ay ben tatlı yasak olduğunu bilmiyodum pasta yemiştim pişmanlık şuanAynen aynen şimdi tatlı da yasakmış aylarca yemesem aklıma gelmez ama şuan bi canım çekmedi değil nasıl olacak bu işler test stresi yetmiyor gibi
Ben vajinadan kullanıyorum günde 3 taneKızlar Günaydın bugün transfer öncesi adet bitimi kontrolüm vardı rahim kalınlığı için estrofem kullanıyordum 3 adet şimdi 5 adete çıkardı 3 ağız 2 vajinal dedi estrofemi vajinadan kullananız oldu mu yaa vajinadan ilk defa duydum
Ayyy pasta dün pasta istedim benAy ben tatlı yasak olduğunu bilmiyodum pasta yemiştim pişmanlık şuan
Bende açık içiyorum son zamanlarda 4 5 bardak olmuştur ben kendime bir dur deyim ama kahve icememistim onuda yakında denerim teşekkürler kızlarKuzu ben çok çok açık çay içiyorum ama 1 bardağı bile bititemiyorum. Kahve de bildiğin sulu kahve şeklinde içiyorum doktor sınırlama yok demişti abartmadigin sürece dedi