- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Abartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyimAyyy pasta dün pasta istedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyimAyyy pasta dün pasta istedim ben
Duymuştum ben ama içmiyorum..zamanında o kadar akşamlar eşime havuç suyu verdimki birde ugraşmak istemedim makinanı yıka etama yiyorum günde 3 taneAbartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyim
Ben içtim 1 2 tane canım. Doktor strese girme sakın dedi. Ya ben herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum. Allah'ın veresi varsa her türlü veriyor. Mesleki olarak buna o kadar şahit oldum ki... Bizim burda Melike diye bı kız var 2 doğum yaptı ikiside sapasaglam doğdu. Kız karnı burnunda bırak sigarayı uyuşturucu kullaniyordu damardan ve her gün 3 öğün 2.5 litre kola içerdi. Şaka gibi dimi. Ama porsuk gibi bı oğlu oldu hoş devlet 2 çocuğu da aldı ama demem o ki olacak olanın önüne hiçbise geçemez.Ben hergün içtim bir fincandan bişey olmaz diye düşündüm 10. Günüm bugün yine içerim galiba bende birtanede olsa sigara içen varmı onu merak ettim
Evet biraz uğraştırıcı oluyoDuymuştum ben ama içmiyorum..zamanında o kadar akşamlar eşime havuç suyu verdimki birde ugraşmak istemedim makinanı yıka etama yiyorum günde 3 tane
Pastadan bişe olmaz yaaaa o kadar da değil bence şerbetli demişler baksana kız durun ya etmeyin tutmayın ne yiyip ne içecezAy ben tatlı yasak olduğunu bilmiyodum pasta yemiştim pişmanlık şuan
Aynen ondan hiç uğraşmak istemedim bu kadar havuç suyu içtik sanki hamilemi kaldımEvet biraz uğraştırıcı oluyo
Hiç bir alakası yok canım.Benim dubleks ve apartmanda asansör de yok.Bende üst kata sürekli çıktım tuvalet içinBide aklıma şu takıldı benim evım içten merdivenli trıplex lavabo aşagıda ve bi yukarıda var ben orta katta dinlendim oradaki alaturka olduğu için kullanmıyorum ve sürekli lavabo için aşağı yukarı indim transfer boyunca günde 7-8 kez merdiven inip çıktım yavaş yavaş sizce tutunmayı etkilemiş midir
Ben eşime al dedim bi iki yere baktı bulamadı sonra da her duyduğunu yemeye içmeye çalışma diye kızdı bidaha diyemedim tabi öncesinde şu iyi geliyor al bu iyi geliyor al diye darlaya darlaya adam markette patladıAbartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyim
Sebep arıyorum resmen yaHiç bir alakası yok canım.Benim dubleks ve apartmanda asansör de yok.Bende üst kata sürekli çıktım tuvalet için
Bunu dediğin hiç iyi olmadı testle bakışıyoruzKızlar birde ben dün Google baktım 5 gün artık tutunmuş embriyo yazıyor ondan boş verin her şeyi
Aynen ondan hiç uğraşmak istemedim bu kadar havuç suyu içtik sanki hamilemi kaldım
Havuç olarak ye canım sende yine aynı etki yapar inşallah adamlarda haklıBen eşime al dedim bi iki yere baktı bulamadı sonra da her duyduğunu yemeye içmeye çalışma diye kızdı bidaha diyemedim tabi öncesinde şu iyi geliyor al bu iyi geliyor al diye darlaya darlaya adam markette patladı
Tutunma döneminde bu gün..zaten arkadaşlarım bana diyor yap yap ben ısrarla no no noBunu dediğin hiç iyi olmadı testle bakışıyoruz
Zor tutuyorumBunu dediğin hiç iyi olmadı testle bakışıyoruz
Öyle yapam bariHavuç olarak ye canım sende yine aynı etki yapar inşallah adamlarda haklı
Aynen yiyek öylesineHavuç olarak ye canım sende yine aynı etki yapar inşallah adamlarda haklı
Ya bu estrofem aspirin boyutunda fitil gbi tablet gbi değil nasıl kullanımı zor mu ben ilk defa duyunca şaşırdımBen vajinadan kullanıyorum günde 3 tane
burası iyi geliyor hakıkaten kafam dağılıyorSeni sakinleştirmeye çalışıp kendimizi korkutmamız peki