• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Abartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya 🙈 havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyim 💐
Duymuştum ben ama içmiyorum..zamanında o kadar akşamlar eşime havuç suyu verdimki birde ugraşmak istemedim makinanı yıka et😂ama yiyorum günde 3 tane

Ben hergün içtim bir fincandan bişey olmaz diye düşündüm 10. Günüm bugün yine içerim galiba😅 bende birtanede olsa sigara içen varmı onu merak ettim
Ben içtim 1 2 tane canım. Doktor strese girme sakın dedi. Ya ben herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum. Allah'ın veresi varsa her türlü veriyor. Mesleki olarak buna o kadar şahit oldum ki... Bizim burda Melike diye bı kız var 2 doğum yaptı ikiside sapasaglam doğdu. Kız karnı burnunda bırak sigarayı uyuşturucu kullaniyordu damardan ve her gün 3 öğün 2.5 litre kola içerdi. Şaka gibi dimi. Ama porsuk gibi bı oğlu oldu hoş devlet 2 çocuğu da aldı ama demem o ki olacak olanın önüne hiçbise geçemez.

Bide aklıma şu takıldı benim evım içten merdivenli trıplex lavabo aşagıda ve bi yukarıda var ben orta katta dinlendim oradaki alaturka olduğu için kullanmıyorum ve sürekli lavabo için aşağı yukarı indim transfer boyunca günde 7-8 kez merdiven inip çıktım yavaş yavaş sizce tutunmayı etkilemiş midir
Hiç bir alakası yok canım.Benim dubleks ve apartmanda asansör de yok.Bende üst kata sürekli çıktım tuvalet için

Abartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya 🙈 havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyim 💐
Ben eşime al dedim bi iki yere baktı bulamadı sonra da her duyduğunu yemeye içmeye çalışma diye kızdı bidaha diyemedim😅😅 tabi öncesinde şu iyi geliyor al bu iyi geliyor al diye darlaya darlaya adam markette patladı😅😅😅

Kızlar birde ben dün Google baktım 5 gün artık tutunmuş embriyo yazıyor ondan boş verin her şeyi😂

Aynen ondan hiç uğraşmak istemedim bu kadar havuç suyu içtik sanki hamilemi kaldım😬😬😬

Ben eşime al dedim bi iki yere baktı bulamadı sonra da her duyduğunu yemeye içmeye çalışma diye kızdı bidaha diyemedim😅😅 tabi öncesinde şu iyi geliyor al bu iyi geliyor al diye darlaya darlaya adam markette patladı😅😅😅
Havuç olarak ye canım sende yine aynı etki yapar inşallah 😇 adamlarda haklı 🤭🤭

Back