- 20 Mayıs 2023
- 35
- 20
- 3
- 30
Evet şimdi 10. Gündeyim artık yapmadım yarınki testi bekleyecem olumlu olumsuz artık Rabbim bilir ama testi kafanızdan çıkarırsanız daha rahat olursunuzAy 8. Gün mü uff zaman geçmiyor ama ya ay böyle beklemek çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şimdi 10. Gündeyim artık yapmadım yarınki testi bekleyecem olumlu olumsuz artık Rabbim bilir ama testi kafanızdan çıkarırsanız daha rahat olursunuzAy 8. Gün mü uff zaman geçmiyor ama ya ay böyle beklemek çok zor
Ben hamileyken evde gizlin test yaptım aradım ağlayarak hamileyim diye..bana diyor olamaz durmadı işten izin aldı geldi gitdik kana yolda yine bana diyor kan çıkmamış inanmamkan çıktı sonrada diyor bir görsekİşte onlar bizim gibi diğiller bu kadar iğneyi onlara soksak belki anlarlarBak ya aynısı ha insanı bi heveslendirmiyorlar sanki böyle yapmasak negatif çıkınca üzülmüycez bari havasına girelim aman ya bu eşleri test gününe kadar baba evine mi yollasaydık acaba rahat rahat günde 100tane test yapardık
Haha demeyeyim o zamanPolisim deme
Ay biz de 10. Günü görürüz inşallah ya valla zor duruyorum nasıl çıkarcam kafamdan bilmiyorumEvet şimdi 10. Gündeyim artık yapmadım yarınki testi bekleyecem olumlu olumsuz artık Rabbim bilir ama testi kafanızdan çıkarırsanız daha rahat olursunuz
Ay iğne kısmında kahkahayı patlattım kader ortağım ya iç sesimBen hamileyken evde gizlin test yaptım aradım ağlayarak hamileyim diye..bana diyor olamaz durmadı işten izin aldı geldi gitdik kana yolda yine bana diyor kan çıkmamış inanmamkan çıktı sonrada diyor bir görsekİşte onlar bizim gibi diğiller bu kadar iğneyi onlara soksak belki anlarlar
Meslektaşım ya hadi tüp bebekte çektik kader ortağı olduk bari meslekte olmasaydık yıpranmak için doğmuşuzHaha demeyeyim o zaman
İnşallah sakin kalmak en iyisi benim 6. Güne kadar çok agrım vardı maalesef bagırsak sorunlarından ilk günler düşünemiyordum bebekleri agrım geçince düşünmeye başladım az kaldı yarın ögrenecem benimkiler iki taneydi umarım ikiside tutunmuştur umarım hepimiz pozitifi görürüzAy biz de 10. Günü görürüz inşallah ya valla zor duruyorum nasıl çıkarcam kafamdan bilmiyorum
Yaa valla ancak öyle anlarlar bizi..zaten ben iğneyi vurarken gözlerini kapatıyorAy iğne kısmında kahkahayı patlattım kader ortağım ya iç sesim
Yaaa ne güzel biz bu kadar zorlu meslekte sabırlı kalıp bu konudada aynı sabrı gösterebilseydik keşke doktor bana meslek hastalığı dedi eşimdede bendede sorun var çok ayakta kalmaktan stresten kısırlık oluyormuşMeslektaşım ya hadi tüp bebekte çektik kader ortağı olduk bari meslekte olmasaydık yıpranmak için doğmuşuz
Ay inşallah ya yarın kaç gibi gitcen bize de haber et merak e deriz seniİnşallah sakin kalmak en iyisi benim 6. Güne kadar çok agrım vardı maalesef bagırsak sorunlarından ilk günler düşünemiyordum bebekleri agrım geçince düşünmeye başladım az kaldı yarın ögrenecem benimkiler iki taneydi umarım ikiside tutunmuştur umarım hepimiz pozitifi görürüz
Gel de bi yardım et demi zaten hep kendimiz uğraşıyoruz sorsan sana kıyamıyorum der sanki biz iğne yaparken zevk alıyozYaa valla ancak öyle anlarlar bizi..zaten ben iğneyi vurarken gözlerini kapatıyor
Şuna bak ya hayatımızdan çalıyor resmen bide şansa seçim dönemine denk geldi kapı kapı dert anlatıp rapor arıyoruz valla Allah'ım yardımcımız olsun yaYaaa ne güzel biz bu kadar zorlu meslekte sabırlı kalıp bu konudada aynı sabrı gösterebilseydik keşke doktor bana meslek hastalığı dedi eşimdede bendede sorun var çok ayakta kalmaktan stresten kısırlık oluyormuş
Meslektaşım ya hadi tüp bebekte çektik kader ortağı olduk bari meslekte olmasaydık yıpranmak için doğmuşuz
Olduk 3 polisMeslektaşım ya hadi tüp bebekte çektik kader ortağı olduk bari meslekte olmasaydık yıpranmak için doğmuşuz
Ya ben hemşire olduğu için bu konuda bana güveniyor her kesin iğnesini ben ederim ondan hiç yakın durmazGel de bi yardım et demi zaten hep kendimiz uğraşıyoruz sorsan sana kıyamıyorum der sanki biz iğne yaparken zevk alıyoz
Ben kavga dövüş aldım izinler raporlar kapalıŞuna bak ya hayatımızdan çalıyor resmen bide şansa seçim dönemine denk geldi kapı kapı dert anlatıp rapor arıyoruz valla Allah'ım yardımcımız olsun ya
Yarın işe başlıyorum sabah erken saatte acilde yapacam birgün dahi idare edemezler beni acilde ögrenecem resmenAy inşallah ya yarın kaç gibi gitcen bize de haber et merak e deriz seni
Canım hayırlı uğurlu olsun şuanda bizlere yer edersen çok sevinirimSelam herkese 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba