• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok sağolun kızlar yorumlarınız için inşallah covid negatif çıkar da bi rahatlarım yarın 🙏🏻
Bende tarnsferden 1 hafta önce çok fena hasta oldum soğuk algınlığı hatta bir ara koku almiyorum gibi geldi,öksürük falan çok fazlaydı Allah'tan geçti tam 1 haftada eğer iyileşmezsende vardır bunda da bir hayir canım umarım geçer de güzel bur transfer olur çok geçmiş olsun 💐ertelenirse de üzülme demek ki vaktini bekliyor de hasta hasta olmaktansa en hayırlı ve sonuç alacağın zamanda olsun 🤗

Kızlar transfer sonrası çalışıyormusunuz?bana yat prensesler gıbı gunde 30dkka yürü dedı agır kaldırma egılme fazla dedı sureklı uyumak ıstıyorum kasıklarda agrı bugunde bıde benım daha oncekı gebelıklerde göz bebegımde büyüme oluyordu bu seferde var gıbı bılemedım😔ay ne zor bu sanıyeler saat gibi allahım sabır versın bıze🙏❤️🧿🌹

Kızlar transfer sonrası çalışıyormusunuz?bana yat prensesler gıbı gunde 30dkka yürü dedı agır kaldırma egılme fazla dedı sureklı uyumak ıstıyorum kasıklarda agrı bugunde bıde benım daha oncekı gebelıklerde göz bebegımde büyüme oluyordu bu seferde var gıbı bılemedım😔ay ne zor bu sanıyeler saat gibi allahım sabır versın bıze🙏❤️🧿🌹
Bende çalışıyordum transfer olduğumda rapor aldım hiçbir iş yapmadım ama negatif sonuç aldım benim olmadı inşallah sizin sonucunuz pozitif olur 🤲

Ya çok uzuldum hayırlısı dıyelım ınşallah bıdaha yıne denersınız olur😔🙏varmı embrıolarınız
5 yumurta toplandı sadece 1 tanesi tuttu embriyo olarak onu da koyunca tutmadı zaten çok beklemiştim ama yapacak bişey yok artık Allah isteyen herkese nasip etsin ümit edip olmaması kötü bir duygu ama içimde bir umut var hala

Ben bu sabah işe dönüyorum canım mecbur evdede olsa yatamiyorum zaten kızım var en azından orda vakit geçer zaman bitsin biran önce sonuç olumlu ya da olumsuz kendimi alıştırayim istiyorum.

Benim transferim p.tesiye denk geldi ben rapor aldım canım 1 hafta yattım bugün işe başlıyorum .4.gunden sonrada çok yatar pozisyonda degildim evdeyim ama oturdum ev içinde hareket halinde oldum. Benimde dün sağ bacak ağrım oldu biraz dışarı çıkıp yürümüştüm acaba belirti mi yoksa yatmaktan kaslarım mi eridi 😂 amin sabırlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah 😇🤲

Kızlar yarın 12:30 da transferim var. Hem çok korkuyorum hem cok heyecanlıyım dualarınıza talibim 💕 edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
benimki de 12 de gece 4 ten beri doğru düzgün uyuyamadım heyecandan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kolay geçsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🌼☺️

Back