• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim dün 8. Günümdü evde erken test yaptım negatif çıktı moralimi alt üst etti kanı beklemek en iyisi galiba hamileysemde çok üzüldüm onlar üzüntümüzü çekmek zorunda kalıyor
Evet aynen dediğin gibi..bir de o üzüntü hormonları etkiliyor..beklemek en iyisi..inşallah bebişin seninledir canım, inşallah geç tutunmuştur

Evet aynen dediğin gibi..bir de o üzüntü hormonları etkiliyor..beklemek en iyisi..inşallah bebişin seninledir canım, inşallah geç tutunmuştur
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin😍
1684689344977.png

Canım internette 5. Gün embriyonun zaten 2 günde tutunup tutunmayacağı belli oluyor 2 günde yerleşiyor kan ve idrara beta hcg hormonun yansıması bir süreç oluyor. Ben ilk transferim donmuş 5. Gün tek transferdi transfer dahil 8. Gün erken gebelik testi ile idrarda silik çift çizgi gördüm 8. Günü akşam kan verdim 64 çıktı kanda değerim sonra 2 günde bir kan verdim 12. Günde 155 gibi bir şeydi değerim kese 5. Hafta da gözüktü 6+4 de boş gebelik çoktı düşük yapmıştım yani 5. Gün embriyosu her beden de kişide farklıdır ama bende 8. Gün idrar ve kan da çıkmıştı hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al önemli olan o 🙏🏻🙏🏻
Ama bazan 2 günde değil 4-5 günde de tutulabiliyor, o zaman boşuna üzüntü moral bozukluğu oluyor..zaten doktorlar kanun için geç tarih veriyorlar

Ay ne güzel 🌸💞 canım hiç telaş yapma sakin ol bence en güzel kısmı toplama kısmı uyuyosun uyanıyosun olmuş bitmiş bide yanına gelip yumurtalarından haber veriyorlar her gün arayıp şu kadar döllendi şu kadar gelişti diyorlar ki en güzel yanları. Sakın kendini korkutma çünkü korkacak hiiiiiçbir şey yok. Tadını çıkar🌸 bol kaliteli yumurtaların olsun hepsi de ne güzel kalitede döllensğn embriyo olsun inşallah 💞💞💞🌸 ben sabah gitmeden namaz kıldım elham inşirah Ayetel Kürsi Felak nas okudum kendimi dizginledim çok işe yaradı sana da tavsiye ederim🌸💞
İnsallah ya evet ben de dua edicem insallah sağlıklı olsun, her sey yolunda gitsin 🙏🏻💜

Benimde dün sağ bacağım çok kötüydü artık sızmışm ağrıdan masaj falan yaptırdım öyle azaldı. Hem kasıklarım hem bacağım ağrıdı.
Bunlar tabi ilaçların etkisiymiş hep. Ama yine de umut oluyor. Mutlu ediyor insanı. Allah'ım hayırlisıyla sağlıklı evlatlar verip büyütmeyi nasip etsin.

Transferden önce diyordum ki hayatda evde test yapmadan gitmem kana..ama şimdi diyorum yok evde yapmadan gidicem..burda gördüm neqatif görüb sonra pozitif gören ve ya aksine..ondan en güzeli kan..gerçi nasıl beklicem aklım almıyor🥺🥺🥺

Vallahi ben de aynısını diyordum boşuna negatif görüp yıkılıyorlar diye ama gün geçtikçe oldu mu olmadı mI diiye insanın içi içini yiyor. Kana gidene kadar yapmam diyordum aynı sen gibbi şimdi de 7.gün mü yapsam 8. Gün mü diyorum çoooooooook farklı bi duyguymuş
Tabi insan 4. gün çift çizgi çıkanları görünce diyor yapayım günlerim güzel geçsin. Ama tersi de olabiliyor tabi.

Back