- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
Bende bu şans tersi olur zatenTabi insan 4. gün çift çizgi çıkanları görünce diyor yapayım günlerim güzel geçsin. Ama tersi de olabiliyor tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu şans tersi olur zatenTabi insan 4. gün çift çizgi çıkanları görünce diyor yapayım günlerim güzel geçsin. Ama tersi de olabiliyor tabi.
Aynen mutlu olmak çok istiyoruz..onu yeme bunu yeme senelerdi böyleyiz..abur cubur ne zaman yedim unutdum bile hep diyorum Allah görüyor verir İn şa AllahTabi insan 4. gün çift çizgi çıkanları görünce diyor yapayım günlerim güzel geçsin. Ama tersi de olabiliyor tabi.
Bende 29da test vericem inşallah sağlıkla tutunur bebislerimiz
İnsallah ya Allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasınBende 29da test vericem inşallah sağlıkla tutunur bebislerimiz
İlk tedavimde hiç böyle bisey olmadı ne bileyim işte insan tutunacak bişey arıyorBunlar tabi ilaçların etkisiymiş hep. Ama yine de umut oluyor. Mutlu ediyor insanı. Allah'ım hayırlisıyla sağlıklı evlatlar verip büyütmeyi nasip etsin.
Kuzum ben kendim hemşireyim evlenmeden önce memlekette kovid hastalarıyla çok çalıştım sonrada tabi kendim kovid oldum ama bende bir tek koku ve tad yoktu..sarımsak al kokla yoksa demek kovidsin canım..gripten kovid gibi olmuyor..kovidde sıfır koku ve tad oluyor canım.İn şa Allah kovid diğilsinKızlar ya ben korkudan erkenden covid testi verdim çok hastaydım 2-3 gündür öksürüğüm yok sadece 1 gün ateşim 38 derece oldu onda da serum aldım düştü hapşırık tutuyor burnum tıkalı değil ağrım sızım yok sadece ilk gün ateşimin çıktığı gün inanılmaz baş ağrım mide ağrım oldu ama serum alınca geçti covid testim sonucu yarın akşam çıkacak covid çıkarsa transfer yapmıyorlar mı ya hiç de covidle gibi değilim ama bugün koku ve tat duyum gitti dün daha koku alıyordum bu sabah hastaneye test vermeye giderken koku almadığımı fark ettim başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum gayet iyiyim ama bir şeyim de yok sadece koku alamıyorum tat az geliyor ama koku sıfır gripten de koku almadığınız oldu mu
Kolonya parfüm oda spreyi baharat ya da yemek kokuları almıyorum canım çok tedirginim inşallah değilimdirKuzum ben kendim hemşireyim evlenmeden önce memlekette kovid hastalarıyla çok çalıştım sonrada tabi kendim kovid oldum ama bende bir tek koku ve tad yoktu..sarımsak al kokla yoksa demek kovidsin canım..gripten kovid gibi olmuyor..kovidde sıfır koku ve tad oluyor canım.İn şa Allah kovid diğilsin
Geçmiş olsun canım ben mesela covid geçirdikten sonra normal grip olduğumdada koku ve tat almam gidiyor covitden bana kalan bir hasar sanırım bu. Olabiliyor yani daha önce gecirdiyseniz hatta bir kere baya agirdim test verdim negatif çıktı ama tat koku alamıyordum.Kızlar ya ben korkudan erkenden covid testi verdim çok hastaydım 2-3 gündür öksürüğüm yok sadece 1 gün ateşim 38 derece oldu onda da serum aldım düştü hapşırık tutuyor burnum tıkalı değil ağrım sızım yok sadece ilk gün ateşimin çıktığı gün inanılmaz baş ağrım mide ağrım oldu ama serum alınca geçti covid testim sonucu yarın akşam çıkacak covid çıkarsa transfer yapmıyorlar mı ya hiç de covidle gibi değilim ama bugün koku ve tat duyum gitti dün daha koku alıyordum bu sabah hastaneye test vermeye giderken koku almadığımı fark ettim başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum gayet iyiyim ama bir şeyim de yok sadece koku alamıyorum tat az geliyor ama koku sıfır gripten de koku almadığınız oldu mu
Yani ben gripte az bile olsa onları ala biliyorum..her kes farklı ola bilirKolonya parfüm oda spreyi baharat ya da yemek kokuları almıyorum canım çok tedirginim inşallah değilimdir
Çok geçmiş olsun gecen ay çok fena grip olmuştum koku tat gitti evde covid testi vardı onu yapmıştım negatifti bi de çok uzun surmedi burnumun tıkalı oldugu 3 gün falan gitti sonra iyileşmeye başlayınca geri geldi bence normal grip de olmuş olabilirsin. Hiç koku alamıyordum ben de tat da aynı şekilde.Kolonya parfüm oda spreyi baharat ya da yemek kokuları almıyorum canım çok tedirginim inşallah değilimdir
Amin amin inşallahNe güzel bi üzüntü darısı bize
Ankara, İzmit tercih edilebilir..İzmit umuttepe tüp bebek merkezini duymuştum buradaBoludayım ama Sakarya'da yaptırmıştım
Aynen öyle..o yüzden bebeklerimizin bizimle olduğu bu 12 günün tadını çıkarmak lazım, sonuç ne olursa olsun 12 gün bizimle onlar..ama inşallah 9 ay bizimle olurlarTabi insan 4. gün çift çizgi çıkanları görünce diyor yapayım günlerim güzel geçsin. Ama tersi de olabiliyor tabi.
Çok geçmiş olsun canım.. ben gripte de koku almam inşallah negatif çıkar ve hayırlısıyla transferini olursun ama pozitif çıkarsa üzülme, vardır bunda da bi hikmet demek lazımKızlar ya ben korkudan erkenden covid testi verdim çok hastaydım 2-3 gündür öksürüğüm yok sadece 1 gün ateşim 38 derece oldu onda da serum aldım düştü hapşırık tutuyor burnum tıkalı değil ağrım sızım yok sadece ilk gün ateşimin çıktığı gün inanılmaz baş ağrım mide ağrım oldu ama serum alınca geçti covid testim sonucu yarın akşam çıkacak covid çıkarsa transfer yapmıyorlar mı ya hiç de covidle gibi değilim ama bugün koku ve tat duyum gitti dün daha koku alıyordum bu sabah hastaneye test vermeye giderken koku almadığımı fark ettim başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum gayet iyiyim ama bir şeyim de yok sadece koku alamıyorum tat az geliyor ama koku sıfır gripten de koku almadığınız oldu mu
Benim progestan fitilim 100 mg'lık günde 3 kez ikişer tane kullanıyorumKızlar şimdi doktorun bana opudan sonra yazdığı progestan 100 mg kapsül bugün bitti sabah 2 akşam 2 yapıyorum. Transfer sonrası yazdığı ilaç 200 mg ama yine sabah 2 akşam 2 yazıyor. Dozunu mu arttırdı acaba yanlışlıkla falan mı yazdılar . Saat geç oldu sormak istemedim yarın yazacağım. Çok değil mi dozu tek seferde 400 mg oluyor varmı böyle kullanan.?
Canım ben sabah öğle akşam 200ml tek tek kullanıyorum. Transferden sonra hemşire yanıma gelip ilaç listesini verirken eğer çalışıyorsan öğlen yapmak zor olur progestan fitili doktorlarımız sabah 2 akşam 1 ya da sabah 1 akşam 2 kullandırıyor bir şey olmaz öyle yapabilirsin de işti ben 3 kez kullandığım için o şekilde söylemişti yani tek seferde 400ml yapıyor iki alınca ama tabi sen yine de bi doktoruna danışKızlar şimdi doktorun bana opudan sonra yazdığı progestan 100 mg kapsül bugün bitti sabah 2 akşam 2 yapıyorum. Transfer sonrası yazdığı ilaç 200 mg ama yine sabah 2 akşam 2 yazıyor. Dozunu mu arttırdı acaba yanlışlıkla falan mı yazdılar . Saat geç oldu sormak istemedim yarın yazacağım. Çok değil mi dozu tek seferde 400 mg oluyor varmı böyle kullanan.?
Doğru kullandım şimdi yarın sorayım bakayım. Teşekkür ederimm.Canım ben sabah öğle akşam 200ml tek tek kullanıyorum. Transferden sonra hemşire yanıma gelip ilaç listesini verirken eğer çalışıyorsan öğlen yapmak zor olur progestan fitili doktorlarımız sabah 2 akşam 1 ya da sabah 1 akşam 2 kullandırıyor bir şey olmaz öyle yapabilirsin de işti ben 3 kez kullandığım için o şekilde söylemişti yani tek seferde 400ml yapıyor iki alınca ama tabi sen yine de bi doktoruna danış
Ben 200 mg sabah 2 tane öğlen 2 tane akşam 2 tane..sanırım en çok bana yazmişlarKızlar şimdi doktorun bana opudan sonra yazdığı progestan 100 mg kapsül bugün bitti sabah 2 akşam 2 yapıyorum. Transfer sonrası yazdığı ilaç 200 mg ama yine sabah 2 akşam 2 yazıyor. Dozunu mu arttırdı acaba yanlışlıkla falan mı yazdılar . Saat geç oldu sormak istemedim yarın yazacağım. Çok değil mi dozu tek seferde 400 mg oluyor varmı böyle kullanan.?