• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar transfer sonrası çalışıyormusunuz?bana yat prensesler gıbı gunde 30dkka yürü dedı agır kaldırma egılme fazla dedı sureklı uyumak ıstıyorum kasıklarda agrı bugunde bıde benım daha oncekı gebelıklerde göz bebegımde büyüme oluyordu bu seferde var gıbı bılemedım😔ay ne zor bu sanıyeler saat gibi allahım sabır versın bıze🙏❤️🧿🌹
Ben de rapor aldım kuzu 29una kadar çalışmayı düşünmüyorum. Allah'ım beklediğimize kavuştursun inşallah 🤲

Kızlar yarın 12:30 da transferim var. Hem çok korkuyorum hem cok heyecanlıyım dualarınıza talibim 💕 edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
Allah'ım sağlıkla kolaylıkla pamuşunu alıp gelmeni nasip etsin💞korkacak bişe yok sona geldik artık pamuşunu al birlikte bekleyelim test günümüzü 💞 Allah'ım kolaylık versin inşallah dualarımız seninle🤲💞

Kızlar şimdi doktorun bana opudan sonra yazdığı progestan 100 mg kapsül bugün bitti sabah 2 akşam 2 yapıyorum. Transfer sonrası yazdığı ilaç 200 mg ama yine sabah 2 akşam 2 yazıyor. Dozunu mu arttırdı acaba yanlışlıkla falan mı yazdılar . 🥴 Saat geç oldu sormak istemedim yarın yazacağım. Çok değil mi dozu tek seferde 400 mg oluyor varmı böyle kullanan.?
200 mg progestan sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum 🙏🏻 inşallah tutunmuslardir bebeklerimiz 🙏🏻

Kızlar transfer sonrası çalışıyormusunuz?bana yat prensesler gıbı gunde 30dkka yürü dedı agır kaldırma egılme fazla dedı sureklı uyumak ıstıyorum kasıklarda agrı bugunde bıde benım daha oncekı gebelıklerde göz bebegımde büyüme oluyordu bu seferde var gıbı bılemedım😔ay ne zor bu sanıyeler saat gibi allahım sabır versın bıze🙏❤️🧿🌹
Bende rapor aldım 🙏🏻

Bugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm

Benim transferim p.tesiye denk geldi ben rapor aldım canım 1 hafta yattım bugün işe başlıyorum .4.gunden sonrada çok yatar pozisyonda degildim evdeyim ama oturdum ev içinde hareket halinde oldum. Benimde dün sağ bacak ağrım oldu biraz dışarı çıkıp yürümüştüm acaba belirti mi yoksa yatmaktan kaslarım mi eridi 😂 amin sabırlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah 😇🤲
Ya dün bende dışarıya çıkmıştım eve geldim bacaklarım öyle bi ağrıdı ki anlamadım bende

Bugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Ah canım benim 🥺 ama kan testini kesin yap tamam mı nolur nolmaz nasip edecek olan Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah 🤲

Kuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var inşallah kanda çıkar hayırlısıyla senenledir inşallah bebişin 🙏🏻🤲🏻

Kızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle🥺

Back