- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
Ay inşallah yaa yaklaşıyoruz sonaİnşallah tutunma belirtisidir inşallaaaahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yaa yaklaşıyoruz sonaİnşallah tutunma belirtisidir inşallaaaahhhh
Evet canım benimde 5 günümGünaydın canım senin transferle beraber 5. Gün dimi benim öyle
Bendede öyle her günün sonunda eşime diyorum oldumu ya olmadımı soru veriyorum..aşılamadan sonra artık korku var.İnşallah gönlümüze göre olir sona yaklaşıyoruz Heyecan gerginlik her duyguyu bir arada ilk kez yaşıyorum
Canım kanı yaptır öyle net sonucu bi gör hepimizin hakkında hayırlısı olsun sizde problem neydiBugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Çaresizlik çok zor biseymis. Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah beklemek gerçekten çok Zor sürekli dua ediyorum bugün sabah yağmur yağdı biraz hem kendime hem tüm emek verenlere dua ettim gözlerim doluk doluk düşmanı mı bile bu şekilde sinamasin RabbimBendede öyle her günün sonunda eşime diyorum oldumu ya olmadımı soru veriyorum..aşılamadan sonra artık korku var.
benimde bugün inşallah hayırlısıyla güzel geçsin bebislerimiz tutunsun bize rabbim hepimizin kucağını doldursunMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim var. 2. Denemem. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin canım.Yağmur yağarken bende çok dua ediyorum..kimse çocukla sınanmasın..çocukları olub atanlara o kadar sinir oluyorumki ve ya mesela diyorlar bıktık bakmaktan..biz kokusuna Hasret kaldıkÇaresizlik çok zor biseymis. Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah beklemek gerçekten çok Zor sürekli dua ediyorum bugün sabah yağmur yağdı biraz hem kendime hem tüm emek verenlere dua ettim gözlerim doluk doluk düşmanı mı bile bu şekilde sinamasin Rabbim
inşallah canım teşekkür ederimGözün aydın kuzum bebisini al gel hayirlsiyla inşallah
Bende bir problem görülmedi herşey güzel ilerledi eşimde sperm sayısı düşüktü ama problem olmadı sonuç olarak 1 yumurtaya 1 sperm yeterliydi 10 yumurtamın 5 tanesi 5. Güne geldi 4 tanesi donduruldu. 1 tane transferim gerçekleşti ama rahim ağzım çok dar olduğu için katater girmedi bayağı uğraş sonucu neredeyse anestezi vereceklerdi damar yolu falan açıldı derken bi şekilde girdi katater daha sonra ilk gün zorlamadan ötürü kanamam oldu 1 gün sürdü daha sonra leke dahi gelmedi 2 gün dinlendim bugün 9. Günüm hala evdeyım dinleniyorum ama sürekli yatmıyorum yarım teste gidicem adet belirtisi dışında belirtimde yokCanım kanı yaptır öyle net sonucu bi gör hepimizin hakkında hayırlısı olsun sizde problem neydi
Hiç moralini bozma sonuçta dondurulmuş var ne güzel..bak benim dondurulmuş bile yok..neqatif çıkarsa bende Allah korusun..sıfırdan başlamaya ne gücüm nede param var.Bende bir problem görülmedi herşey güzel ilerledi eşimde sperm sayısı düşüktü ama problem olmadı sonuç olarak 1 yumurtaya 1 sperm yeterliydi 10 yumurtamın 5 tanesi 5. Güne geldi 4 tanesi donduruldu. 1 tane transferim gerçekleşti ama rahim ağzım çok dar olduğu için katater girmedi bayağı uğraş sonucu neredeyse anestezi vereceklerdi damar yolu falan açıldı derken bi şekilde girdi katater daha sonra ilk gün zorlamadan ötürü kanamam oldu 1 gün sürdü daha sonra leke dahi gelmedi 2 gün dinlendim bugün 9. Günüm hala evdeyım dinleniyorum ama sürekli yatmıyorum yarım teste gidicem adet belirtisi dışında belirtimde yok
Bende o ağrı hep var işte arada gidiyor geri geliyor yaraabim hayırlara yorsun.Kızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle
Amin canım amin valla bugün transferle beraber 6. Gün az daha test yapıyordum yoldan geri döndüm zor tutuyorum kendimiBende o ağrı hep var işte arada gidiyor geri geliyor yaraabim hayırlara yorsun.
Yook yapma canım bak benim 3. Gün embriyosunda 12. Gün test 65 çıktı 2 gün önce versem hamilelik yok görünecekti.Amin canım amin valla bugün transferle beraber 6. Gün az daha test yapıyordum yoldan geri döndüm zor tutuyorum kendimi
Demi ya doğru diyosun durduk yere boşuna moralimi bozmayımYook yapma canım bak benim 3. Gün embriyosunda 12. Gün test 65 çıktı 2 gün önce versem hamilelik yok görünecekti.