• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım internette 5. Gün embriyonun zaten 2 günde tutunup tutunmayacağı belli oluyor 2 günde yerleşiyor kan ve idrara beta hcg hormonun yansıması bir süreç oluyor. Ben ilk transferim donmuş 5. Gün tek transferdi transfer dahil 8. Gün erken gebelik testi ile idrarda silik çift çizgi gördüm 8. Günü akşam kan verdim 64 çıktı kanda değerim sonra 2 günde bir kan verdim 12. Günde 155 gibi bir şeydi değerim kese 5. Hafta da gözüktü 6+4 de boş gebelik çoktı düşük yapmıştım yani 5. Gün embriyosu her beden de kişide farklıdır ama bende 8. Gün idrar ve kan da çıkmıştı hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al önemli olan o 🙏🏻🙏🏻
Anladım canım teşekkür ederim cevap için test yapmayacağım ama şeyden merak ettim bu aralar tutunmaya başladımi ya da tutundumu diye şuan olduysa tutunmuş olması gerekir dün gece inanılmaz bir ağrı çektim ben neredeyse ağrı kesici almalik ama bugün hiç bir şey yok 🤷 acaba dedim umut işte 😀

Bence 6.günden sonra çok az bimdeğer de olsa kanda çıkar diye düşünüyorum 5.gğn embriyosu için ama o zaman da iki güne bir arttı mı diye korkudan bakmak isteyecez.
Aynen tutunmuş olsa bile 6. Günden sonra kanda görülür ve arttimi diye değer panik oluruz o yüzden 29 una kadar baktırmayacagim galiba ben 😀

Benim taze transfer çatlatma iğnesini 12 sinde yapmıştım galiba ama negatif çıktı bence ilaçla alakası yok olsa benimde pozitif çıkardı hemde taze transferim bence pozitif sizin inşallah benimde en yakın zamanda pozitif olur😍
Yaaa İn şa Allah canım pozitif olur😍ama sen yalnış anlamışsın aşılama yaparken testte çift çizgi gördüm kanda ama neqatif☺️

😀 Duygu karmaşası işte tüm bunlar keşke bizden bir haber tatildeyken temizlik yaparken ya da AA bu ay nasıl oldu beklemiyorduk dediğimiz anlarda kendiliginden oluverseydi ama nasip işte 🤷🤲
Aminnnn amin🤲 benim görümcem kazara ikinciye hamile kalınca günlerce ağlamıştı çok özenmiştim😅

Pazartesi günü adetimin 2. Günüydü kontrole gittim ilaçlar başlandı adetim bitti yarın 2. Kontrolm var E2 ile rahim kalınlığına bakılacak bakalım

Transferden önce diyordum ki hayatda evde test yapmadan gitmem kana..ama şimdi diyorum yok evde yapmadan gidicem..burda gördüm neqatif görüb sonra pozitif gören ve ya aksine..ondan en güzeli kan..gerçi nasıl beklicem aklım almıyor🥺🥺🥺
En doğrusu canım zamanında kan vermek..geçiyor zaman bir şekilde bak kaç gün oldu demi yaa😅

Vallahi ben de aynısını diyordum boşuna negatif görüp yıkılıyorlar diye ama gün geçtikçe oldu mu olmadı mI diiye insanın içi içini yiyor. Kana gidene kadar yapmam diyordum aynı sen gibbi şimdi de 7.gün mü yapsam 8. Gün mü diyorum çoooooooook farklı bi duyguymuş
Yok yok kuzum yapma test, zamanını bekle canım bakarsın geç tutunur bebiş çıkmaz idrarda..3 gün daha sabredilir kuzumm😘

Back