- 1 Nisan 2022
- 12.941
- 15.673
- 228
Aynen alıcam yarın bu günde geçsinKuzum tahriş de olsa al için rahat etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen alıcam yarın bu günde geçsinKuzum tahriş de olsa al için rahat etsin
Bak işte aynı gün kaç gün olmuş yeter kalk hadi test yap desem kimse tutamaz demiOhhh ne güzelbilemedim ya o zaman yarın diyorum alayım bu günde geçsin..saçlar kalın bende resmen uğraştırıyor beni ondan..29 mayıs test günüm yazarken bile heyacandan ölüyorum
Transferden önce diyordum ki hayatda evde test yapmadan gitmem kana..ama şimdi diyorum yok evde yapmadan gidicem..burda gördüm neqatif görüb sonra pozitif gören ve ya aksine..ondan en güzeli kan..gerçi nasıl beklicem aklım almıyorBak işte aynı gün kaç gün olmuş yeter kalk hadi test yap desem kimse tutamaz demi
Vallahi ben de aynısını diyordum boşuna negatif görüp yıkılıyorlar diye ama gün geçtikçe oldu mu olmadı mI diiye insanın içi içini yiyor. Kana gidene kadar yapmam diyordum aynı sen gibbi şimdi de 7.gün mü yapsam 8. Gün mü diyorum çoooooooook farklı bi duyguymuşTransferden önce diyordum ki hayatda evde test yapmadan gitmem kana..ama şimdi diyorum yok evde yapmadan gidicem..burda gördüm neqatif görüb sonra pozitif gören ve ya aksine..ondan en güzeli kan..gerçi nasıl beklicem aklım almıyor
Sende tekmi ciftmi embriyo?valla ne yalan söyleyim üzülmek istemiyorum belkide ondan uzatıyorum..mesela bende aşılamada iki çizgi gördüm testte ama ilacdan dolayı öyleymiş çok üzülmüştüm.Vallahi ben de aynısını diyordum boşuna negatif görüp yıkılıyorlar diye ama gün geçtikçe oldu mu olmadı mI diiye insanın içi içini yiyor. Kana gidene kadar yapmam diyordum aynı sen gibbi şimdi de 7.gün mü yapsam 8. Gün mü diyorum çoooooooook farklı bi duyguymuş
Tek 5. Gün embriyosu. Ben hiç aşılama falan yapmadım ama 2senedir deniyoruz olmuyor. O tek çizgiler, adet belirtileri ne kadar da yormuştu artık. Ama inşallah aynı gün birlikte pozitif haberini vericez her şeyin bi vakti var tevekkül edelim seni çok iyi anlıyorumSende tekmi ciftmi embriyo?valla ne yalan söyleyim üzülmek istemiyorum belkide ondan uzatıyorum..mesela bende aşılamada iki çizgi gördüm testte ama ilacdan dolayı öyleymiş çok üzülmüştüm.
2.7 senede bizde oldu..bende yaş 35 olduğu için iki tane koydu hemde 6 günün embriyosu olduğu için koydu..başka elimde embriyomda yok.İn şa Allah aynı günde alırız pozitif haberini canım Allah büyükTek 5. Gün embriyosu. Ben hiç aşılama falan yapmadım ama 2senedir deniyoruz olmuyor. O tek çizgiler, adet belirtileri ne kadar da yormuştu artık. Ama inşallah aynı gün birlikte pozitif haberini vericez her şeyin bi vakti var tevekkül edelim seni çok iyi anlıyorum
Var mı sizde belirtiBenimde bugün 6.günüm hayırlı haberler alalım inşallah Allahın izniyle
Buradan sonrası zor geçiyorYa ama 6gün çok erken sabredın yarısı gıtmış o ağlamalar normal bendede var delı gıbı herşeye aglıcam dıyorum aglıyorumbenımde unuttum kaçıncı günüm çarşamba transfer oldum
Evlatla sınamayacaksa pişman etmeyecekse nasip etsin Rabbim biz çok istiyoruz ama başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Allah'ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah2.7 senede bizde oldu..bende yaş 35 olduğu için iki tane koydu hemde 6 günün embriyosu olduğu için koydu..başka elimde embriyomda yok.İn şa Allah aynı günde alırız pozitif haberini canım Allah büyük
Bence 6.günden sonra çok az bimdeğer de olsa kanda çıkar diye düşünüyorum 5.gğn embriyosu için ama o zaman da iki güne bir arttı mı diye korkudan bakmak isteyecez.Kızlar şimdi bizim bebisleri Perşembe transfer ettilerya diyelim mi tuttu bugun mesela embriyolar 5. Gün tutunduktan sonra bir embriyo kaç gün sonra kanda görülür ki?
Amin canım AminEvlatla sınamayacaksa pişman etmeyecekse nasip etsin Rabbim biz çok istiyoruz ama başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Allah'ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çoğu aynı ilaçlarımız ama ben fitil hiç kullanmadım hazırlık aşamasındada transferdede ama fitil kullanmadıgım halde transferden sonra bende de çok fazla olduBen kullanıyorum enox progestoron ığneler lutınus fıtıl prograf estrofem glıfor coraspın bıde tıroıd ılacıgobek mos mor enox degılde oksapar al dedı bı arkadaşım daha ıyıymış daha kullanmadım bakalım sonuçlarımız güzel olsunda morarsın her yerımız bıde bu fıtılden süreklı ıslak altım korkuyorum kanamamı oldum dıye allah korusunçoğu ilaçları
Ay ne güzel canım hiç telaş yapma sakin ol bence en güzel kısmı toplama kısmı uyuyosun uyanıyosun olmuş bitmiş bide yanına gelip yumurtalarından haber veriyorlar her gün arayıp şu kadar döllendi şu kadar gelişti diyorlar ki en güzel yanları. Sakın kendini korkutma çünkü korkacak hiiiiiçbir şey yok. Tadını çıkar bol kaliteli yumurtaların olsun hepsi de ne güzel kalitede döllensğn embriyo olsun inşallah ben sabah gitmeden namaz kıldım elham inşirah Ayetel Kürsi Felak nas okudum kendimi dizginledim çok işe yaradı sana da tavsiye ederimAyy yarın toplama olcak çok heyecanlıyım çok korkuyorum yaa. İnsallah güze geçer. Su içimdeki vesveselerden de bir kurtulabilsem keske.
Canım benim ilk transferim de adetimin 19. Günü rahim 11-12 mm kalınlığa ulaştığında ve kan değerimle rahim kalınlığı uyumlu çıktığında transfer yapmıştı doktorum. Şimdi 2. Transferim olacağım bu sefer de adetin 18. Gününe denk geliyor adetin 1. Günü ile transfer günü arasında ben 3 kez rahim kalınlığı kontrolü ve kan vermeye gittim değerlere doktorun bakması için 1. De rahim kalınlığı adetin 3-4 gün sonrası oluyor 2. Randevu 5-7 gün sonrası gibi en son ki 3. Kontrol randevusu da ya transfer günüm oldu ya da transferden bir gün önce çağırıyor rahim kalınlığına bakıyor. İlk transferim adetten sonraki 19. Gün olan 5.gün dönmüş tek embriyom boş gebelik oluştu şimdi transfer olacağım yine dondurulmuş adetin 18. Güne denk gelen çift embriyo 4. Gün embriyoları transfer olacağım inşallah. İnternette de genel de adetin 15.-22. Günleri arasında transferlerin olabileceği söyleniyor bazı merkezler rahim kalınlığı 8-9 mm yeterli diyor bazı merkezler 12 mm kalınlığı bekliyor tamamen kişinin bedeni ve merkeze göre değişiyor tabiki..Selam kizlar! Ilacli dondurulmus embrio trasnferinde transfer tarihini neye gore belirliyorlar? Rahim kalinligina gore mi? 6. Gun embriosu ile transfer genelde kacinci gun oluryor adet basladiktan sonra?
Canım internette 5. Gün embriyonun zaten 2 günde tutunup tutunmayacağı belli oluyor 2 günde yerleşiyor kan ve idrara beta hcg hormonun yansıması bir süreç oluyor. Ben ilk transferim donmuş 5. Gün tek transferdi transfer dahil 8. Gün erken gebelik testi ile idrarda silik çift çizgi gördüm 8. Günü akşam kan verdim 64 çıktı kanda değerim sonra 2 günde bir kan verdim 12. Günde 155 gibi bir şeydi değerim kese 5. Hafta da gözüktü 6+4 de boş gebelik çoktı düşük yapmıştım yani 5. Gün embriyosu her beden de kişide farklıdır ama bende 8. Gün idrar ve kan da çıkmıştı hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al önemli olan oKızlar şimdi bizim bebisleri Perşembe transfer ettilerya diyelim mi tuttu bugun mesela embriyolar 5. Gün tutunduktan sonra bir embriyo kaç gün sonra kanda görülür ki?
Taze transferde genelde 3.gün veya 5.gün bazan 6 da olabiliyor yani aslında embriyo gelişimine göre belirleniyor..2.gün transfer edileni de duydum..
Benim dün 8. Günümdü evde erken test yaptım negatif çıktı moralimi alt üst etti kanı beklemek en iyisi galiba hamileysemde çok üzüldüm onlar üzüntümüzü çekmek zorunda kalıyorTransferden önce diyordum ki hayatda evde test yapmadan gitmem kana..ama şimdi diyorum yok evde yapmadan gidicem..burda gördüm neqatif görüb sonra pozitif gören ve ya aksine..ondan en güzeli kan..gerçi nasıl beklicem aklım almıyor
Benim taze transfer çatlatma iğnesini 12 sinde yapmıştım galiba ama negatif çıktı bence ilaçla alakası yok olsa benimde pozitif çıkardı hemde taze transferim bence pozitif sizin inşallah benimde en yakın zamanda pozitif olurSende tekmi ciftmi embriyo?valla ne yalan söyleyim üzülmek istemiyorum belkide ondan uzatıyorum..mesela bende aşılamada iki çizgi gördüm testte ama ilacdan dolayı öyleymiş çok üzülmüştüm.