• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Selam kizlar! Ilacli dondurulmus embrio trasnferinde transfer tarihini neye gore belirliyorlar? Rahim kalinligina gore mi? 6. Gun embriosu ile transfer genelde kacinci gun oluryor adet basladiktan sonra?

Geçmiş olsun canım 🌸 canını sıkma yumurta �nşallah döllenir ve kaliteli olursa tutunma şansı yüksek olur 10-12 tane olsa da sonuçta bir tane şartlara göre en fazla 2 tane transfer ediyorlar eğer senin yumurtan Allah'ın izniyle kaliteli olursa diğer fazla yumurtası olanlardan hiçbir farkın kalmaz ki bir tane olsun senin olsun altın yumurta olsun inşallah 🤲
İnşallah herşeyin hayırlısı
Peki bu kadar ilaç vermeleri normal mi
Bu kadar ilaç içmeye alışkın değilim

İnşallah herşeyin hayırlısı
Peki bu kadar ilaç vermeleri normal mi
Bu kadar ilaç içmeye alışkın değilim
Emin ol burdaki bir çok insan ağrı kesici dahi içeyen insanlardır ama bu işlemler için hormonları dışardan almamız lazım ve bu ilaçlar olmadan olmaz. Kullandıkça bedenen bir miktar etkileniyoruz tabiki ama sonucu güzel olacak inşallah hepsi de bebeğimiz için hiç bunları düşğnme hepsi geçecek

Kızlar namaza kaldıkca bir şey sormak istiyorum transfer sonrası damla şeklinde kan aktı sonra durdu..hemşire dedi tahriş olmuş ondan..şimdi ben güsul almalıyımmı?çünkü ben 4 gündür hiç kılmıyorum o kan beni düşündürdü içime sinmedi
Canım ben tam bilmiyorum ama rahmimize döllenmiş bi embriyo veriliyor sonuçta sperm var abdestin gerektiğini düşünüyorum araştırma yaptım ama her yer farklı yorumlamış ama kanama olması olmaması bişe değiştirir mi abdest için bilmiyorum. Kanama adet kanaması değil sonuçta özür kanaması ama transferden dolayı abdest gerektiğini düşünüyorum ben

Benimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
Ya ama 6gün çok erken sabredın yarısı gıtmış o ağlamalar normal bendede var delı gıbı herşeye aglıcam dıyorum aglıyorum😂😂benımde unuttum kaçıncı günüm çarşamba transfer oldum😊🧿🙏❤️

Bugün benimde transferi sayarsak 7. Günüm.. Karnım şiş iğneler den morardı artık. Dün kasığa bıçak sağlanması olmuştu 2 kere sağlı sollu. Ve dün transferden sonra ilk defa banyo yaptım.. İyi geldi. Şuan bişey yok.
Morarma bendede çok oluyor arnıca jel var onu alın sürün çok ıyı buzdolabında koyuyorum buz gıbı sürüyorum bıraz agrıyada ıyı gelıyor ınşallah 5gününüz kalmış guzel sonuçu alır paylaşırsınız bızımlede❤️🙏🧿

Ben yapmak istiyorum da eşim bekleyelim diyor artık olumsuzsa dahi öğrenmek istiyorum herkes gibi karnım morardı birde enox iğneyi kimse yazmamış kullanan varmı acaba iğnenin degdiği yerler hemen morarıyor
Ben kullanıyorum enox progestoron ığneler lutınus fıtıl prograf estrofem glıfor coraspın bıde tıroıd ılacı😔gobek mos mor enox degılde oksapar al dedı bı arkadaşım daha ıyıymış daha kullanmadım bakalım sonuçlarımız güzel olsunda morarsın her yerımız bıde bu fıtılden süreklı ıslak altım korkuyorum kanamamı oldum dıye allah korusun😔😔

Canım ben tam bilmiyorum ama rahmimize döllenmiş bi embriyo veriliyor sonuçta sperm var abdestin gerektiğini düşünüyorum araştırma yaptım ama her yer farklı yorumlamış ama kanama olması olmaması bişe değiştirir mi abdest için bilmiyorum. Kanama adet kanaması değil sonuçta özür kanaması ama transferden dolayı abdest gerektiğini düşünüyorum ben
Abdesti demiyorum canım gusül gerekiyormu acaba

Ben yapmak istiyorum da eşim bekleyelim diyor artık olumsuzsa dahi öğrenmek istiyorum herkes gibi karnım morardı birde enox iğneyi kimse yazmamış kullanan varmı acaba iğnenin degdiği yerler hemen morarıyor
Enox, clexane, oksapar birbirlerinin muadili kan sulandırıcılar ve hepsi morartıyor

Merhaba bayanlar
Benim dün opu işlemim oldu ama sadece 1 tanecik yumurta var, doktor kaliteli dedi ama bilmiyorum 1 tane olunca pek ümidim yok gibi
Pazartesi arayıp bilgi vericekler
Başkalarında duyuyorum 10 tane 12 tane yumurta benim sadece 1 tane, neden böyle oldu anlamıyorum
Birde doktor yine birçok ilaç verdi, iğne antibiyotik, fitil vs
İnşallah çok güzel bir embriyo oluşturur o bir tanecik yumurta ve sımsıkı tutunur sana🤲 bebişine kavuşursun hayırlısıyla🤲 gebelik için bir tane yeter canım.. hepimiz o ilaçları kullandık bu yol öyle bir yol🥰

😃😃Sen aldınmı güsul namaz kılıyorsun ya..ben hala duş almadım ondan namazda duruyor😏
Aldım kuzu bugün aldım şükür😅 opuda almamıştım galiba oturarak kılmıştım onu hatırlıyorum da bugün suyla kavuştuk😅😅bekleme sen de gir güzelce ılık suyla duşunu al gusul abdestini al rahatlarsın valla ben rahatladım. Seninle günlerimiz aynı mıydı sen mi öndeydin nasıldı ki unuttum😅

Kızlar namaza kaldıkca bir şey sormak istiyorum transfer sonrası damla şeklinde kan aktı sonra durdu..hemşire dedi tahriş olmuş ondan..şimdi ben güsul almalıyımmı?çünkü ben 4 gündür hiç kılmıyorum o kan beni düşündürdü içime sinmedi
Kuzum tahriş de olsa al için rahat etsin

Opum 1 mayıs da yapıldı geçen pazar adet oldum 2. Günü ilaçlar başladık acaba dedim herkeste farklı tarihmi benm tahminim 4 5 haziran hbi transferim olacak verilen tahlillere göre mi değişiyor acaba
Genelde 2.günü ilaçlara başlanır, kontrollerde rahim kalınlığına ve hormonlara göre transfer günü belirlenir..genelde adetten itibaren 15 ile 21 günler arasında transfer yapılır

Aldım kuzu bugün aldım şükür😅 opuda almamıştım galiba oturarak kılmıştım onu hatırlıyorum da bugün suyla kavuştuk😅😅bekleme sen de gir güzelce ılık suyla duşunu al gusul abdestini al rahatlarsın valla ben rahatladım. Seninle günlerimiz aynı mıydı sen mi öndeydin nasıldı ki unuttum😅
Ohhh ne güzel😃bilemedim ya o zaman yarın diyorum alayım bu günde geçsin..saçlar kalın bende resmen uğraştırıyor beni ondan..29 mayıs test günüm yazarken bile heyacandan ölüyorum🥴🥴

Back