• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İlk 10. Gün kan değerinizi kaçla öğrendiniz Kızlar mesela en düşük sizi şaşırtan

İlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım🤲🤲🤲..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam😍
Benimde 29 unda transfer sanki zaman hiç geçmiyor. 😂 transfer sonrası napıcaz

Ben bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah 🙏🏼 3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
Bende bekleme sürecindeyim bugun 3 günüm benimde 3.gün çift embiriyo transfer edildi ilk 2 gün sag kasıgımda batma agrı oldu bugun hiç bir belirti yok hayırlısıyla bakalım senin kacıncı günün.

Bende bekleme sürecindeyim bugun 3 günüm benimde 3.gün çift embiriyo transfer edildi ilk 2 gün sag kasıgımda batma agrı oldu bugun hiç bir belirti yok hayırlısıyla bakalım senin kacıncı günün.
Benimde bugün 5.günüm. Embriyolarınız nasıl ?

Günaydın kızlar.Geldim yine☺️kızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder🙌🏻
Hos geldin canım bende 3 günümdeyim beklemenin Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah evrene olumlu gönderelim olumlu olsun❣️

Ben bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah 🙏🏼 3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
2. Gün daha 😢5.gün embriyosu tek transfer zaman nasıl geçecek bilmiyorum ,belirtiye takılmamak lazım çünkü pozitif olunca şu olur diyebileceğimiz net bir belirti yok.bence en önemli belirti yerleşme kanaması onu da görmeden pozitif olanlar var…

Merhaba kızlar bende 13 mayısta transfer oldum iki tane yumurta konuldu birinin şansı yüzde iki dendi dondurmamak için konuldu. Şimdi 8. Günümdeyim adet sancısı gibi agrılarım var bugun erken test aldım yaptım ve tek çizgi..silik dahi çıkmadı bi kaç kişi 8. Gününde silik çizgi çıktığını yazmıştı 8. Günde test yapıp pozitif olan varmıydı ? Kan testi yapamıyorum şuan eşim ikna olmuyor😬

Back