Değerleriniz yüksek çıkmış çok guzel maşallah11. gün yaptım.
İlk beta 642 çıktı.
İkincisi 1669
Daha da yapmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerleriniz yüksek çıkmış çok guzel maşallah11. gün yaptım.
İlk beta 642 çıktı.
İkincisi 1669
Daha da yapmadım.
Değerleriniz yüksek çıkmış çok guzel maşallah
Bende bel ağrısı hiç olmadı ay bilemiyorum ya günler geçip bitsede öğrensek güzel haberiMerhaba evet benımde aynı kasıklarda ağrı batma var belım agrıyor göğüsler şış bugundehayırlısı ınşallah
Benimde 29 unda transfer sanki zaman hiç geçmiyor. transfer sonrası napıcazİlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam
Gönlünüzce olsun…beklemek çooook zorBenimde 29 unda transfer sanki zaman hiç geçmiyor. transfer sonrası napıcaz
Ben dende hiç istemediler ne opularda nede transferdeKızlar benim transfer olacağım merkez transferden 1-2 gün önce covid testi yapmamı istiyor ilk transferde de istediler. Siz oldunuz mu covid testi transfer öncesi ?
Hamileyim cok sukur pazartesi gunu pozitifi gordum.darisi basina seninde burdaki herkesin deHamilemisin canım?yoksa benim gibi beklemedesin?bende yaptırdım ondan merak etdim
Bende bekleme sürecindeyim bugun 3 günüm benimde 3.gün çift embiriyo transfer edildi ilk 2 gün sag kasıgımda batma agrı oldu bugun hiç bir belirti yok hayırlısıyla bakalım senin kacıncı günün.Ben bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah 3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
Benimde bugün 5.günüm. Embriyolarınız nasıl ?Bende bekleme sürecindeyim bugun 3 günüm benimde 3.gün çift embiriyo transfer edildi ilk 2 gün sag kasıgımda batma agrı oldu bugun hiç bir belirti yok hayırlısıyla bakalım senin kacıncı günün.
Hos geldin canım bende 3 günümdeyim beklemenin Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah evrene olumlu gönderelim olumlu olsunGünaydın kızlar.Geldim yinekızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder
2. Gün daha 5.gün embriyosu tek transfer zaman nasıl geçecek bilmiyorum ,belirtiye takılmamak lazım çünkü pozitif olunca şu olur diyebileceğimiz net bir belirti yok.bence en önemli belirti yerleşme kanaması onu da görmeden pozitif olanlar var…Ben bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah 3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
Doktorum iyi kalite demişti embiriyo larım için.Benimde bugün 5.günüm. Embriyolarınız nasıl ?
Ne güzel az kalmış sizin test gununu mü bekleyeceksinizBenimde bugün 5.günüm. Embriyolarınız nasıl ?
Benim 4bc imiş orta kalite mi oluyor?Benimde bugün 5.günüm. Embriyolarınız nasıl ?
Haftaya cumartesi test günüm bilmiyorum o zaman kadar sabredebilir miyimNe güzel az kalmış sizin test gununu mü bekleyeceksiniz
Aynen öyle oluyor inşallah tutarBenim 4bc imiş orta kalite mi oluyor?
inşallah sımsıkı tutar bebeğinizDoktorum iyi kalite demişti embiriyo larım için.