• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Teşekkür ederim, bazı yerlerde yüksek olursa mol gebelik vs gibi birşeyler diyordu, bende diğer yazanlara göre yüksek görünce endişe ettim... Sebebi de yaşımın yüksek olması, 8 aydır içmiyorum ama 20 sene sigara kullandım. Bunlar hep risk ya bebek sağlığı açısından ondan panik oldumm
Mol gebelikte yüzlerde olmaz binlerden başlar yüzbinlere çıkar Allah korusun

merhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir 🥹
Sımsıkı tutunsun sana bebişin, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah🤲🥰🥰🥰

merhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir 🥹
Hayırlısı olsun, transfer işleminde anestezi kullanılabildiğini bilmiyordum. Özellikle mi talep ettiniz? İdrar sıkışık olmak gerektiği için, ben anestezi yapmıyorlar diye düşünmüştüm.

Herkese merhabalaar kızlar, benim de 2 sene önce 1 düşük ve düşükten sonra da 3 kimyasal gebeliğim oldu eşimde de bende de herhangi bi problem yok sebepsiz yani. Geçtiğimiz yaz 2 kez aşılama yaptırmıştık onlar da tutmamıştı. Daha fazla beklemeyelim dedik bu ay tüp bebeğe başladık benim de dün opu oldu 10 yumurta toplandı 9 u olgun çıkmış ve 9 u da döllenmiş gerçekten çok heyecanlıyımm. Çarşamba günü transfer olacakmış umarım 5. güne kadar sağlıklı şekilde ulaşırlar ama ben nasıl beklicem bilemiyorummm çok heyecanlı😁
Hadi hayırlısıyla transferini olur, bebişine kavuşursun inşallah 🤲🤲🤲

Merhaba kızlar bende 13 mayısta transfer oldum iki tane yumurta konuldu birinin şansı yüzde iki dendi dondurmamak için konuldu. Şimdi 8. Günümdeyim adet sancısı gibi agrılarım var bugun erken test aldım yaptım ve tek çizgi..silik dahi çıkmadı bi kaç kişi 8. Gününde silik çizgi çıktığını yazmıştı 8. Günde test yapıp pozitif olan varmıydı ? Kan testi yapamıyorum şuan eşim ikna olmuyor😬
8.günde idrarda çıkmayıp 12.günde kanda görenler var canım..test gününü beklemelisin

Önceki doktorum da 2 opu 1 tae transfer oldum tuttu ve düştü. Bu doktorum da 5 opu 1 histereskopi 1 transfer yani toplamda 2 ci transferim buarada düştükten sonra son evre kanser yakalanıp cok şükür yendim.
Çok geçmiş olsun..sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah🤲

Hayırlısı olsun hiç canınızı sıkmayın bende ilk negatifimi aldığımda hiç embriyom yoktu ama tekrar devam ettim şimdi bir oğlum var dilerim sizde yavrunuza kavuşursunuz kısa zamanda.siz hangi ildesiniz
Ben boludayım ama Sakarya'da yaptırmıştım 29 yaşındayım ilk denememdi inşallah bundan sonraki süreçte benimde sizin gibi hayırlı sağlıklı evladım olur 🥹

Back