• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Maşallah 🧿şimdi de stresten daha da uzak kalıp güzel bi gebelik yaşarsın inşallah 🤲 bizlere de çok dua et lütfen 💞 sağlıkla kavuşun bebeğinizle 💞
Senin ne zaman kan tahlilin? Dua edeceğim tabii ki... Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş. Yüzümüz hepimizin gülsün sonunda inşallah

Kızlar benim transfer olacağım merkez transferden 1-2 gün önce covid testi yapmamı istiyor ilk transferde de istediler. Siz oldunuz mu covid testi transfer öncesi ?

Kızlar benim transfer olacağım merkez transferden 1-2 gün önce covid testi yapmamı istiyor ilk transferde de istediler. Siz oldunuz mu covid testi transfer öncesi ?
Ben hem transferden önce hemde opudan önce istediler..opudan önce eşimde verdi ama

Erken yerleşmiştir canım, hayırlı olsun çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah🤲
Merhabalar hoşgeldin öncellikle hayırlısı olsun inşallah 💞 bir yumurta beş yumurta hiç önemli değil hiç düşünme böyle şeyleri, netice de tutunacak olan birde olsa beşte olsa tutunuyor ya da tutunmuyor canım önemli olan nasibimizde olması. İnşallah senin için en güzeli olur ve bebişine kavuşursun💞 antibiyotik verme sebebi işlemden sonra enfeksiyonal bi durum yaşamamak için eğer embriyo için zararlı olacak bi durum varsa ona göre başka bir yöntem bulur doktorlarımız sen hiç merak etme . Bizler bu durumları ilk kez yaşasak bile onlar defalarca yapıyor biliyorlar. Hiç ama hiç korkma ve bunları düşünme. Senin yapman gereken ilaçlarını alıp sağlıklı beslenip stresten uzak durmak. Nerede tedavi görüyorsun birde taze transfer mi olacak dediler
Ayy çok teşekkür ederim insallah hayırlısı olur sağlıklı olur kolaylıkla olur hepimiz için 🙏🏻🙏🏻 taze transfer olcak gibi dr henüz bir şey demedi ama genel protokol o yönde devlete yaptırıyorum ben gazi üniversitesine başladım umarim yumurtalar kalitelidir sperm de öyle guzel bulunur guzel döllenme olur umarim tutunur hepsini düşünüyorum valla o yüzden stres yapmamak pek mümkün değil ☺️

Ayy çok teşekkür ederim insallah hayırlısı olur sağlıklı olur kolaylıkla olur hepimiz için 🙏🏻🙏🏻 taze transfer olcak gibi dr henüz bir şey demedi ama genel protokol o yönde devlete yaptırıyorum ben gazi üniversitesine başladım umarim yumurtalar kalitelidir sperm de öyle guzel bulunur guzel döllenme olur umarim tutunur hepsini düşünüyorum valla o yüzden stres yapmamak pek mümkün değil ☺️
Çok iyi anlıyorum seni Allah'ım heyecanımızı kalbimizden geçeni görüyor en iyisini en hayırlısını nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın🤲 taze transfer de hemencecik oluyor ya o yönden güzel ya beklemeden yapılıyor ben de istemiştim ama doktor bir adet bekliycez demişti hayırlısı böyle demekki 🤲

Evet onu da dene tahlil verdikten sonra 10 gün içerisinde sonuç sırası diye veriyorlar diye biliyorum
Yaa zaten kadın doğumda randevu olayı cok saçma bizler için yaa adet günümüz değişebiliyor ani birşey olabiliyor yani
Kesinlikle katılıyorum. Çok yoğunluk var sanırım. Bir aldiğın doktora bir daha randevu bulamıyorsun ki takibini yaptırasın.

Herkese merhabalaar kızlar, benim de 2 sene önce 1 düşük ve düşükten sonra da 3 kimyasal gebeliğim oldu eşimde de bende de herhangi bi problem yok sebepsiz yani. Geçtiğimiz yaz 2 kez aşılama yaptırmıştık onlar da tutmamıştı. Daha fazla beklemeyelim dedik bu ay tüp bebeğe başladık benim de dün opu oldu 10 yumurta toplandı 9 u olgun çıkmış ve 9 u da döllenmiş gerçekten çok heyecanlıyımm. Çarşamba günü transfer olacakmış umarım 5. güne kadar sağlıklı şekilde ulaşırlar ama ben nasıl beklicem bilemiyorummm çok heyecanlı😁

Back