- 25 Şubat 2019
- 249
- 166
- 103
- 37
Ben yaptirdim canimKızlar aranızda embriyo glue işlemini yapan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirdim canimKızlar aranızda embriyo glue işlemini yapan varmı?
Senin ne zaman kan tahlilin? Dua edeceğim tabii ki... Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş. Yüzümüz hepimizin gülsün sonunda inşallahMaşallah şimdi de stresten daha da uzak kalıp güzel bi gebelik yaşarsın inşallah bizlere de çok dua et lütfen sağlıkla kavuşun bebeğinizle
Amin inşallah 29 Mayısta bakalım hayırlısıSenin ne zaman kan tahlilin? Dua edeceğim tabii ki... Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş. Yüzümüz hepimizin gülsün sonunda inşallah
Hamilemisin canım?yoksa benim gibi beklemedesin?bende yaptırdım ondan merak etdimBen yaptirdim canim
Hayırlısı, ama iyi olacak inşallah...Amin inşallah 29 Mayısta bakalım hayırlısı
Amiiin inşallah hepimiz için iyi olsunHayırlısı, ama iyi olacak inşallah...
Ben hem transferden önce hemde opudan önce istediler..opudan önce eşimde verdi amaKızlar benim transfer olacağım merkez transferden 1-2 gün önce covid testi yapmamı istiyor ilk transferde de istediler. Siz oldunuz mu covid testi transfer öncesi ?
Benden istememişlerdi ilkinde de ikincisinde deKızlar benim transfer olacağım merkez transferden 1-2 gün önce covid testi yapmamı istiyor ilk transferde de istediler. Siz oldunuz mu covid testi transfer öncesi ?
Erken yerleşmiştir canım, hayırlı olsun çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Ayy çok teşekkür ederim insallah hayırlısı olur sağlıklı olur kolaylıkla olur hepimiz için taze transfer olcak gibi dr henüz bir şey demedi ama genel protokol o yönde devlete yaptırıyorum ben gazi üniversitesine başladım umarim yumurtalar kalitelidir sperm de öyle guzel bulunur guzel döllenme olur umarim tutunur hepsini düşünüyorum valla o yüzden stres yapmamak pek mümkün değilMerhabalar hoşgeldin öncellikle hayırlısı olsun inşallah bir yumurta beş yumurta hiç önemli değil hiç düşünme böyle şeyleri, netice de tutunacak olan birde olsa beşte olsa tutunuyor ya da tutunmuyor canım önemli olan nasibimizde olması. İnşallah senin için en güzeli olur ve bebişine kavuşursun antibiyotik verme sebebi işlemden sonra enfeksiyonal bi durum yaşamamak için eğer embriyo için zararlı olacak bi durum varsa ona göre başka bir yöntem bulur doktorlarımız sen hiç merak etme . Bizler bu durumları ilk kez yaşasak bile onlar defalarca yapıyor biliyorlar. Hiç ama hiç korkma ve bunları düşünme. Senin yapman gereken ilaçlarını alıp sağlıklı beslenip stresten uzak durmak. Nerede tedavi görüyorsun birde taze transfer mi olacak dediler
İnsallah çok teşekkür ederim hepimiz için güzel sonuçlar olur umarımHayırlısıyla hepsi olgun çıkar ve hepsi embriyo oluşturur inşallah
Çok iyi anlıyorum seni Allah'ım heyecanımızı kalbimizden geçeni görüyor en iyisini en hayırlısını nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın taze transfer de hemencecik oluyor ya o yönden güzel ya beklemeden yapılıyor ben de istemiştim ama doktor bir adet bekliycez demişti hayırlısı böyle demekkiAyy çok teşekkür ederim insallah hayırlısı olur sağlıklı olur kolaylıkla olur hepimiz için taze transfer olcak gibi dr henüz bir şey demedi ama genel protokol o yönde devlete yaptırıyorum ben gazi üniversitesine başladım umarim yumurtalar kalitelidir sperm de öyle guzel bulunur guzel döllenme olur umarim tutunur hepsini düşünüyorum valla o yüzden stres yapmamak pek mümkün değil
Kesinlikle katılıyorum. Çok yoğunluk var sanırım. Bir aldiğın doktora bir daha randevu bulamıyorsun ki takibini yaptırasın.Evet onu da dene tahlil verdikten sonra 10 gün içerisinde sonuç sırası diye veriyorlar diye biliyorum
Yaa zaten kadın doğumda randevu olayı cok saçma bizler için yaa adet günümüz değişebiliyor ani birşey olabiliyor yani
Öyle yapacağım. Bankodan giriş yapmayı deneyeceğim.Devlet hastanesinden kontrol randevusu alınmaz.
10 gündür kontrol süresi muayene olduğunuz gün 1 sayıp 10. Güne kadar gidebilirsiniz. Bankodan kayıt acıyorşar direkt
Işte buna çok sevindimYazıyor canım aile hekimine yazdırsbilirsn ücret ödemiyorsun yine devlet karşılıyor
Sanciniz bacağınıza vuruyormuydu acaba ?Benim 11. Güne kadar çok sancım vardı. Adet sancısı gibi. Azala azala bitti. Bi haftadır hiç yok. İnşallah hayırlısııyla tutar sizinki de.
11. gün yaptım.Siz kaçıncı gün test yaptınız ve ilk beta kaç çıkmıştı benim normal test günüm 29 ama Pazar günü evde yapayım diyorum.
hayırlı olsun merak etme bebisin seninle ve inşallahta doğuma kadar seninle olurmerhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir