- 10 Haziran 2012
- 176
- 120
- 303
İnşallah Aminn 10 senedir bekliyorumİn
inşallah sımsıkı tutar bebeğiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Aminn 10 senedir bekliyorumİn
inşallah sımsıkı tutar bebeğiniz
Yaaaa kaçıncı denemeniz buİnşallah Aminn 10 senedir bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin canım anestezi ile yapılıyor mu transfer ilk kez duydummerhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir
3. Gün embriyosu ise 8.gün idrarda negatif olabilir. En erken 10.günü bekleyin isterseniz.Merhaba kızlar bende 13 mayısta transfer oldum iki tane yumurta konuldu birinin şansı yüzde iki dendi dondurmamak için konuldu. Şimdi 8. Günümdeyim adet sancısı gibi agrılarım var bugun erken test aldım yaptım ve tek çizgi..silik dahi çıkmadı bi kaç kişi 8. Gününde silik çizgi çıktığını yazmıştı 8. Günde test yapıp pozitif olan varmıydı ? Kan testi yapamıyorum şuan eşim ikna olmuyor
Önceki doktorum da 2 opu 1 tae transfer oldum tuttu ve düştü. Bu doktorum da 5 opu 1 histereskopi 1 transfer yani toplamda 2 ci transferim buarada düştükten sonra son evre kanser yakalanıp cok şükür yendim.Yaaaa kaçıncı denemeniz bu
Yapılıyor yapılıyor bende anestezili oldum ama genelde anestesiz transfer yapıyorlar cevap yazıyım dedim canımHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin canım anestezi ile yapılıyor mu transfer ilk kez duydum
Çok geçmiş olsun yaşadıklarınız kolay değil inşallah olumlu sonuç tüm bu yaşadıklarınızı unuttururÖnceki doktorum da 2 opu 1 tae transfer oldum tuttu ve düştü. Bu doktorum da 5 opu 1 histereskopi 1 transfer yani toplamda 2 ci transferim buarada düştükten sonra son evre kanser yakalanıp cok şükür yendim.
5. Gün embiryosu taze transfer yapıldı. Çok net negatifti 11. Günümde test yapılacak çalıştıgım için sabah erken saatte acilde yapacam sonucun kaç çıkması gerekiyor onu dahi bilmiyorum bi çok kişi farklı rakamlar yazmış maalesef tüp bebek işlemi bitince doktor yüzü görmek imkansız3. Gün embriyosu ise 8.gün idrarda negatif olabilir. En erken 10.günü bekleyin isterseniz.
Yaaaa keşke bana da yapsalardi ya ben aşırı kastım kendimi, idrara sıkışıklık zaten berbat bişe .Yapılıyor yapılıyor bende anestezili oldum ama genelde anestesiz transfer yapıyorlar cevap yazıyım dedim canım
Aynen öyle maalesef. Tüp bebek gerçekten bir piyasa olmuş. İnşallah kan sonucunuz güzel çıkar5. Gün embiryosu taze transfer yapıldı. Çok net negatifti 11. Günümde test yapılacak çalıştıgım için sabah erken saatte acilde yapacam sonucun kaç çıkması gerekiyor onu dahi bilmiyorum bi çok kişi farklı rakamlar yazmış maalesef tüp bebek işlemi bitince doktor yüzü görmek imkansız
Amin inşallah Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsinAynen öyle maalesef. Tüp bebek gerçekten bir piyasa olmuş. İnşallah kan sonucunuz güzel çıkar
Amin inşallahAmin inşallah Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin
Ayy ne güzelAmin Allahiyiki o zaman yaptırdım bende..Hamileyim cok sukur pazartesi gunu pozitifi gordum.darisi basina seninde burdaki herkesin de
Yaaa ne güzel hiç saatler geçmiyor hemen pozitif görsek.Aynen öyle olumlu düşünekHos geldin canım bende 3 günümdeyim beklemenin Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah evrene olumlu gönderelim olumlu olsun
Ben hep anestezi aldımYaaaa keşke bana da yapsalardi ya ben aşırı kastım kendimi, idrara sıkışıklık zaten berbat bişe .
İnşallah bir daha gerek kalmaz hiçbirimizin sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeBen hep anestezi aldım
İnşallah siz kaçıncı gündesinizİnşallah bir daha gerek kalmaz hiçbirimizin sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Çok sagol canım amin inşallah dualarımız hep olumlu sonuclanmasındaÇok geçmiş olsun yaşadıklarınız kolay değil inşallah olumlu sonuç tüm bu yaşadıklarınızı unutturur
Inşallah geçer de guzel haberler alırız sadece uyumak ıstıyorum bugunde gozlerımı açamıyorumsag kasıgımda agrı var buraz bacağım çekılıyor sankı arada soldada oluyor eşıme dıyorum bunlar paylaşamıyor heralde ıçerde yerınıBende bel ağrısı hiç olmadı ay bilemiyorum ya günler geçip bitsede öğrensek güzel haberi
Erken gebelik testi mi yapmıştınız acaba bende yaptım negatif çıktı daHamileyim cok sukur pazartesi gunu pozitifi gordum.darisi basina seninde burdaki herkesin de