• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

merhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir 🥹
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin canım 🙏🏻 anestezi ile yapılıyor mu transfer ilk kez duydum 🙄

Merhaba kızlar bende 13 mayısta transfer oldum iki tane yumurta konuldu birinin şansı yüzde iki dendi dondurmamak için konuldu. Şimdi 8. Günümdeyim adet sancısı gibi agrılarım var bugun erken test aldım yaptım ve tek çizgi..silik dahi çıkmadı bi kaç kişi 8. Gününde silik çizgi çıktığını yazmıştı 8. Günde test yapıp pozitif olan varmıydı ? Kan testi yapamıyorum şuan eşim ikna olmuyor😬
3. Gün embriyosu ise 8.gün idrarda negatif olabilir. En erken 10.günü bekleyin isterseniz.

Önceki doktorum da 2 opu 1 tae transfer oldum tuttu ve düştü. Bu doktorum da 5 opu 1 histereskopi 1 transfer yani toplamda 2 ci transferim buarada düştükten sonra son evre kanser yakalanıp cok şükür yendim.
Çok geçmiş olsun yaşadıklarınız kolay değil inşallah olumlu sonuç tüm bu yaşadıklarınızı unutturur

3. Gün embriyosu ise 8.gün idrarda negatif olabilir. En erken 10.günü bekleyin isterseniz.
5. Gün embiryosu taze transfer yapıldı. Çok net negatifti 11. Günümde test yapılacak çalıştıgım için sabah erken saatte acilde yapacam sonucun kaç çıkması gerekiyor onu dahi bilmiyorum bi çok kişi farklı rakamlar yazmış maalesef tüp bebek işlemi bitince doktor yüzü görmek imkansız

5. Gün embiryosu taze transfer yapıldı. Çok net negatifti 11. Günümde test yapılacak çalıştıgım için sabah erken saatte acilde yapacam sonucun kaç çıkması gerekiyor onu dahi bilmiyorum bi çok kişi farklı rakamlar yazmış maalesef tüp bebek işlemi bitince doktor yüzü görmek imkansız
Aynen öyle maalesef. Tüp bebek gerçekten bir piyasa olmuş. İnşallah kan sonucunuz güzel çıkar 🤲🏻

Bende bel ağrısı hiç olmadı ay bilemiyorum ya günler geçip bitsede öğrensek güzel haberi 😇😇
Inşallah geçer de guzel haberler alırız sadece uyumak ıstıyorum bugunde gozlerımı açamıyorum😁sag kasıgımda agrı var buraz bacağım çekılıyor sankı arada soldada oluyor eşıme dıyorum bunlar paylaşamıyor heralde ıçerde yerını😂😂

Back