• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sağlık ocagında sansınızı deneyın olmazsa tanıdık eczane varsa parasıyla alın randevu buldugunuzda yazdırırsınız tekrar o eczaneye gittiginizde ücreti geri veriyorlar o sekılde de yapabilirsiniz
Receteyi gösterince sağlık ocağından yaziyorlarmış dedi birisi burdan. Onu denicem . Ama önce bi kontrol girişi yapmayı denicem devlete bakalım.

Benim 11. Güne kadar çok sancım vardı. Adet sancısı gibi. Azala azala bitti. Bi haftadır hiç yok. İnşallah hayırlısııyla tutar sizinki de.
Transferinn 2. Gününden herkese merhaba kızlar bugün adet olacakmisim gibi bel ve karın ağrım var böyle olan oldumu aranızda pozitii gören.

Cok mantıklı. Fiyata gôre giderim o halde bu hafta .
Ama önce yine kontrol girisini deneyeceğim bi devlete.
Evet onu da dene tahlil verdikten sonra 10 gün içerisinde sonuç sırası diye veriyorlar diye biliyorum
Yaa zaten kadın doğumda randevu olayı cok saçma bizler için yaa adet günümüz değişebiliyor ani birşey olabiliyor yani

Herkese günaydın. Az önce çok garip bir şey yaşadım. 15 mayıs transferin 11. Ve test günümdü. Devlet hastanesinde. Randevu almıştım. O gün gittim kan verdim. 17 sinde kontrol olarak giriş yapıp ikinci kanı verdim.
22 sine de hem oksapar yazdırırım hem de kese görürüz diye tekrar randevu aldım.
Bu sabah bir mesaj aynı branştan daha önce randevu aldığınız için iptal edilmiştir en erken 15 gün sonra alabilirsiniz diyor. Ayın 2 sine bile randevu vermiyor 15 gün dolmadi diyir. İyi de ben 15 inde randevu almıştım ama22sinde muayene olamayacağim ki iptal oldu. 22sinden sonra 15 gün diyor. Ben keseyi nasıl göreceğim? Çok şaşkınım.
Devlet hastanesine bu sistemi koyarken gebeleri düşünmediler..özele başvur kese için canım

Günaydın kızlar.Geldim yine☺️kızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder🙌🏻
Tekrar hoşgeldin, inşallahh sımsıkı tutunur bebişin canım🤲🤲🤲

Valla kuzum ben ilk gün akşam yattım. Sonraki gün kahvaltı hazırladım yemek yaptım tabi kendimi yormadan. Dün de çamaşır yıka ser falan filan ister istemez yapıyorsun öylece yatamıyorsun ki. Bende de ayakta çok durunca kasık sızlaması falan oluyor hemen oturyorum dinleniyorum. İnşallah bişe olmamıştır
Kasıklarımda yanma gibi sızlama dün bende de oldu biraz ev işlermi halettikten sonra yorulmadım kendmce ama ona bağladım bende inşallah hayırlara delalettir😃

Progestan 50 mg aile hekimine yazdırdım ama bitti kaç kutu karşılıyor bilen var mı?

Kızlar merhaba ben bugün kontrole gittim 15 mm olan en büyük yumurtalarim 17 mm olmuş, yani 17 16 15 büyüklüklerinde yarın da gonalf vuruncam çatlama önleyici iğneye pazartesiye kadar devam, pazartesi tekrar gidicem hastaneye bakacaklar son duruma ve hormon testlerini yapıp anesteziye gideceksin çatlatma iğneni de o gün yazarız dediler, Çarşamba yumurta toplama yapılacak çok heycanlandim smdiden🙏🏻😍😍
Çok güzel..hepsi olgun olur ve çok embriyo gelişir inşallah 🤲🥰

Merhaba ben de bugün kontrolden geldim biri 20 biri 17 diğeri 14 , 3 yumurtam var pazartesi günü toplanacak insallah bakalim nasıl olacak çok heyecanlıyım ilk deneme bu umarım 3 u de dollenir. Rezervim az benim biraz moralim bozulmuştu dr 1 tane belki demişti ama şimdi 3 gibi görünüyor biraz umutlandim umarım o büyük olan da çatlamaz pazartesiye kadar hepsi toplanır ve dollenir insallah. Yumurta toplamadan sonra antibiyotik kullanıyoruz sanırım değil mi taze transfer yapılacaksa bu kullanılan antibiyotikler embriyoya zarar vermez mi ? Kafamda bin tane soru gerçekten işimiz çok zor ya Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar gün içinde ister istemez kahvaltı hazırla yemek yap işleri oluyor çok yormuyorm kendimi ama belim ağrıyor baya özellikle iş yaptıktan sonra yatınca yatağa yaşıyor musunuz böyle bişey. Sorun olur mu ilkinde ben 3 gün kalkmamistim pek .
İlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım🤲🤲🤲..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam😍

İlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım🤲🤲🤲..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlata
Ağzından bal damlayan birisi🥰 Allah razı olsun canım hep beraber göreceğiz inşallah rabbim hayirla sonuçlandırsin 🤲

İlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım🤲🤲🤲..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam😍
Ay 30u mu böyle düşününce çok yakın geldi bana tarih🤭 hadi bakalım geldim 30 pamuşunu al 🤭🤭 Allah nasip eder de bizim testler pozitif olursa seni de burda iyice heyecana sokarız iyice peşpeşe güzel şeyler olacak inşallah yaaa💞💞💞

Merhaba, hoşgeldin aramıza..istediğin kadar uzun yazabilirsin burası bunun için var😅 tüp bebek serüveni şöyle oluyor; adetinin 2.günü doktor yumurtalıklarına bakıyor ve kan istiyor..eğer herşey uygunsa yumurta büyütmek için iğne başlıyor ki sen pcos olduğun için düşük doz verir muhtemelen..yumurtalari takip için ara ara seni çağırıyor, kan veriyorsun ve ultrason yapıyor..belirli büyüklüğe geldikleri zaman çatlama olmasın diye bir iğne daha ekliyor ve yumurta toplama zamanını söylüyor..eğer her şey normale ve genetik tahlil yapılmayacaksa embriyo durumuna göre 3.gün veya 5.gün taze transfer yapabilir ve artan embriyolar dondurulur..bu arada farklı ilaçlara başlanır..yok eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa yumurta toplama sonrası ilaçları bırakırsın, embriyolar gelişimlerine göre 3.veya 5.gunde dondurulur..sen de transfer için 2.adetinde tekrar başvurursun🥰
Canım sen ne durumdasın hangi aşamadasın merak ettim

Back