2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım ilaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum adet ağrısı değildir uzulme

Bugün adet oldum yarın doktorum ile görüşeceğim. Sizce ne zaman transferim olur? Bu ay yapılır mı yoksa nisana sarkar mı? Çok heyecanlıyım ilk transferim olacak
Genelde 2 adet olduktan sonra yapılıyor opudan sonra 2.adetin mi canım. EĞER 2.adetinse büyük ihtimalle nisan başı olur adetin 17-20 günleri arasında transfer oluyor bnmki 17.gunde oldu

Ay kuzum öyle oluyor ama bende de bir var bir yok oluyordu dün gece yine oldu mesela ağrıdan yine uyandım.Çok değişik bir süreç kiminde hiç birşey olmuyor mesela bende çok kasık ağrısı oldu

Bugün adet oldum yarın doktorum ile görüşeceğim. Sizce ne zaman transferim olur? Bu ay yapılır mı yoksa nisana sarkar mı? Çok heyecanlıyım ilk transferim olacak
Hayırlı olsun kuzum .Benim adetin 20. Günü transfer olmuştu.Muhtemelen seninde Mart sonu nisan başı gibi olur diye düşünüyorum

tebrikler pozitif haberlere, çok sevindim, darısı başımıza
Bugün kontrolüm vardı benimde 17 mart cuma 14:00 olarak transfere karar verdi.
bakalım sabretme günleri geliyor yine :)
Teşekkür ederim kuzum Hadi bakalım hayırlı ve uğurlu olsun sürecin

Canım tabi o kadar işlem oldu normaldir ben dün gelince nokta nokta böyle leke geldi diyorum noluyo hiç o kadar işlem oldu normal demek gelmiyo aklıma heyecan işte

Teşekkür ederim kuzum Hadi bakalım hayırlı ve uğurlu olsun sürecin
amin canım inşallah.
Gene tahlil istemedi benden. bi muayene tamam.
yaptırcaktım başka yerde ama takar makar doktor diye yaptırmadım bıraktım oluruna artık

Canım ilaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum adet ağrısı değildir üzülme
3 negatif denemem var canım 3.de de ilaçları kullanırken adet oldum. Ama onlar 20-23 günler arası olmuştu. Bu sefer 18.gün oldu ve ilk defa ngsli genetikçi embriyo transferi oldum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah hepimizin kucağı dolar

amin canım inşallah.
Gene tahlil istemedi benden. bi muayene tamam.
yaptırcaktım başka yerde ama takar makar doktor diye yaptırmadım bıraktım oluruna artık
Takılma kuzum inşallah güzel haberler alacağız Nerede tedavi görüyorsun kuzum sen

Takılma kuzum inşallah güzel haberler alacağız Nerede tedavi görüyorsun kuzum sen
Bursa Jinemed canım benim.

Yani takılmamaya çalışıyorum ama 2 kere dedim yani bu sefer transfer öncesi bakalım diye. yok diyo. ha yaptırıp götürsem bakar, genetiğide mesela kendim yaptırdım götürdüm baktı yorumladı ama bu sefer ütüne gitmeyeyim dedim

hayırlı olsun caım. benim ilk transfer tazeydi.
şimdi dondurulmuş transfer için belli oldu adetin 16. gününe denk geliyor.

Aa öylemi canım progestan falan kullanıyoruz ya o adeti engelliyor diye biliyorum öyle olmuştu benim. Sağlıkla tutunur inşallah hepimizin yüzü gülsün

Vardır bir bildiği kuzum heralde baksana ısrarla bakmadığını göre.Zsten bana da baktılar ama çok üstünde durmadılar bile.İnşallah güzel ilerlesin sürecin

İlk iğnenizi kendiniz yaptığınız da yapabildiniz mi ben bugün ilk defa kendim yapmam gerekiyordu dün basladık zaten tedavi merkezinde yaptılar bugünde evde ben yapacaktım ve resmen 45-50 dk arası göbeğim ben ve iğne ağlayarak bakıştık aska sokamadım sonra aklıma sağlık ocağına gitmek geldi orada yaptılar yapılırken asla korkmuyorum acımıyor da ama elimdeyken tir tir titriyorum vücudumdan ter boşaldı ne kadar saçma diyorum daha me işlemler olacak bitek sen yapamıyorsun herkes yapıyor . Kendime ne dediysem olmadı yapamadım bunu yaşayan var mı aranızda

Kuzum ben yaşamadım ama bende birden yapamıyorum iğneyi yavaş yavaş batırıyorum.Sağlık ocağı yakınsa ve kendin yapamıyorsa orada yaptır kuzum stres olma

bende normalde biyerde yaptırırken tedirgin oluyorum.
kendim gene pat diye hiç bekelemeden pat diye yapmıştım.
iki elinle sık kuzu vuracağın yeri hemen sok acımıyo zaten bekleme bekledikçe strese giriyo insan

Vardır bir bildiği kuzum heralde baksana ısrarla bakmadığını göre.Zsten bana da baktılar ama çok üstünde durmadılar bile.İnşallah güzel ilerlesin sürecin

amin kuzu nasipse inşallah bu sefer pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…