İnşallah canım benimamin kuzu nasipse inşallah bu sefer pozitifi görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimamin kuzu nasipse inşallah bu sefer pozitifi görürüm
Kuzum merhaba bende ilk yaparken sanki cerrahi ameliyat yapıyormuşum gibi korktum yapmak istemedim ama bugün ikinci transferimi yaptırdım belki onlarca iğne yaptım zamanla alışıyor insan ilk başta eşinden yardımcı olmasını isteyebilirsinİlk iğnenizi kendiniz yaptığınız da yapabildiniz mi ben bugün ilk defa kendim yapmam gerekiyordu dün basladık zaten tedavi merkezinde yaptılar bugünde evde ben yapacaktım ve resmen 45-50 dk arası göbeğim ben ve iğne ağlayarak bakıştık aska sokamadım sonra aklıma sağlık ocağına gitmek geldi orada yaptılar yapılırken asla korkmuyorum acımıyor da ama elimdeyken tir tir titriyorum vücudumdan ter boşaldı ne kadar saçma diyorum daha me işlemler olacak bitek sen yapamıyorsun herkes yapıyor . Kendime ne dediysem olmadı yapamadım bunu yaşayan var mı aranızda
Hayırlı olsun tedavin canım benim sıkıca tutunsun yavruların inşallahBugün transfer oldum, 5. gün 2 embriyo..2 embriyo da dondurduk..3.denemem bu, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sabah transfer oldum 2. Transferim geri de embriyom da kalmadı hayırlısı olsun diyorumBugün transfer oldum, 5. gün 2 embriyo..2 embriyo da dondurduk..3.denemem bu, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Aaa bende bakım kuzum teşekkür ederimKuzum ben baktım son adet tarihiyle aynı . Goggle da tüp bebek hesaplama yazdım hem transfer günü hem adet günü 4+3 gün çıkıyor benim
Bak bakalım hadiAaa bende bakım kuzum teşekkür ederim
merhaba kuzum uzuldum ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baskaGunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin benm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
Çok sevindim çok guzel canım benimKızlar sonucum 216 ciktiii tek embiriyoydu benimki sizde nasıl
Çok sukur kuzum benim cok sevindim masallah degerin de guzel artmıs❤Kızlar 815 çıktı şükürler olsun 21 Mart kese görmeye gideceğim Rabbim nasip ederse Darısı sizlere olsun inşallah
Bana gecikme olmasın diye duphaston vermişti zamanında oldumşubatın başında toplamam oldu, martta regl döneminin 2. günü transfer hazırlığı için gel demişlerdi, 2 gün kadar gecikti reglim ve herhangi bir gelme belirtisi de yok.. acaba toplama öncesinde kullandığım iğneler mi geciktiriyor.. sizde de benzer durum oldu mu
Canım hakkında en hayırlısı olsunmerhaba kuzum uzuldum ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska
Evet kuzum normal opudan sonra 2. Adet biraz gecikmeli oluyorşubatın başında toplamam oldu, martta regl döneminin 2. günü transfer hazırlığı için gel demişlerdi, 2 gün kadar gecikti reglim ve herhangi bir gelme belirtisi de yok.. acaba toplama öncesinde kullandığım iğneler mi geciktiriyor.. sizde de benzer durum oldu mu
Aaaa Kuzum çok üzüldüm bu 2. Kanınmıydı senin , kimyasal mı oluyormerhaba kuzum uzuldum ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska
Kuzum benim Allah razı olsunÇok sukur kuzum benim cok sevindim masallah degerin de guzel artmıs❤
Allah razı olsunÇok sevindim çok guzel canım benim
Ya canım inşallah tutunur ilk kan değerin ne çıkmıştı kimerhaba kuzum uzuldum ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska
Ya canım benim umarım seninde herşey yolunda gider inanıyorum ben inşallahÇok güveniyorum tabi o elinden geleni yapıyor gerisi rabbbime kaldiii Senden sonra günler geçmek bilmiyor