• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İlk iğnenizi kendiniz yaptığınız da yapabildiniz mi ben bugün ilk defa kendim yapmam gerekiyordu dün basladık zaten tedavi merkezinde yaptılar bugünde evde ben yapacaktım ve resmen 45-50 dk arası göbeğim ben ve iğne ağlayarak bakıştık aska sokamadım sonra aklıma sağlık ocağına gitmek geldi orada yaptılar yapılırken asla korkmuyorum acımıyor da ama elimdeyken tir tir titriyorum vücudumdan ter boşaldı ne kadar saçma diyorum daha me işlemler olacak bitek sen yapamıyorsun herkes yapıyor . Kendime ne dediysem olmadı yapamadım bunu yaşayan var mı aranızda :KK43:
Kuzum merhaba bende ilk yaparken sanki cerrahi ameliyat yapıyormuşum gibi korktum yapmak istemedim ama bugün ikinci transferimi yaptırdım belki onlarca iğne yaptım zamanla alışıyor insan ilk başta eşinden yardımcı olmasını isteyebilirsin

Bugün transfer oldum, 5. gün 2 embriyo..2 embriyo da dondurduk..3.denemem bu, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🤲
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sabah transfer oldum 2. Transferim geri de embriyom da kalmadı hayırlısı olsun diyorum 🙏

şubatın başında toplamam oldu, martta regl döneminin 2. günü transfer hazırlığı için gel demişlerdi, 2 gün kadar gecikti reglim ve herhangi bir gelme belirtisi de yok.. acaba toplama öncesinde kullandığım iğneler mi geciktiriyor.. sizde de benzer durum oldu mu

Gunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin 😊 benm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
merhaba kuzum uzuldum😔 ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska😔

şubatın başında toplamam oldu, martta regl döneminin 2. günü transfer hazırlığı için gel demişlerdi, 2 gün kadar gecikti reglim ve herhangi bir gelme belirtisi de yok.. acaba toplama öncesinde kullandığım iğneler mi geciktiriyor.. sizde de benzer durum oldu mu
Bana gecikme olmasın diye duphaston vermişti zamanında oldum

merhaba kuzum uzuldum😔 ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska😔
Canım hakkında en hayırlısı olsun 🤲

Evet kuzum normal opudan sonra 2. Adet biraz gecikmeli oluyor

Aaaa 🥺 Kuzum çok üzüldüm bu 2. Kanınmıydı senin , kimyasal mı oluyor 😔

Ya canım inşallah tutunur ilk kan değerin ne çıkmıştı ki 😔

Back