İğneyse yapabilirsin canım ama fitilse transfer öncesi kullanılmıyor yanına alKızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
Canım yapma bana yapma demişlerdi ilaçlarını iç ama progestani takma demişlerdi istersen sor yinede yada yanına al tak derlerse orda takarsınKızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
Bana da aynısını söylediler kuzumCanım yapma bana yapma demişlerdi ilaçlarını iç ama progestani takma demişlerdi istersen sor yinede yada yanına al tak derlerse orda takarsın
İnşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruzKızlar kan verdim dua edermisiniz iyi sonuç çıksın
Çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
Amin kuzum benim bende 2. Kanı verdim az önce inşallah güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alalımKızlar kan verdim dua edermisiniz iyi sonuç çıksın
Ay öylemi canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız inşallah 2 kat artmıştır senindeAmin kuzum benim bende 2. Kanı verdim az önce inşallah güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım
Amin kuzum benim inşallahAy öylemi canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız inşallah 2 kat artmıştır seninde
İnşallah canım benim vallahi heyecan dorukta bayilmasak iyiAmin kuzum benim inşallahHeyecan dorukta inşallah güzel olacak hepimiz için
Ben transfere gitmeden vajinal yoldan olan ilacımı kullandim canımKızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
Doktora ulaşabildin mi canım belki korumak için bişeyler verirGunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alinbenm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
Oyyy maşallah çok güzel canım benimKızlar sonucum 216 ciktiii tek embiriyoydu benimki sizde nasıl
Kuzum benim sanırım kimyasal oluyor benim de ilk transfer öyleydi.İnşallah Allah'ım en kısa zamanı hayırlı kılıp nasip etsin kuzum benimGunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alinbenm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
Tedavin hayırlı olsun canım benimHepinize merhaba kızlarr, hemen hemen tüm yorumları okudum 3. denemem ile bende aranızdayım. Geçen hafta yumurtalarım toplandı bugün 5. günüm embriyo takibi yapılıyor. Hastaneden son durumu öğrenmek için haber bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?