• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ya ne güzel nasıp oldu peki ne hisediyorsun 3 mu tutmuştur 2 mi 1mi 😁
Hala şaşkınlığım devam ediyor 😊 darısı başına inşallah bakalım 2 olabilir gibi geliyor nasipte ne varsa o olucak. İnşallah senin de olucak bol bol dua et kafanı dağıt stres yapma bende çok yaşadım bu durumu yaşayanda bir çok arkadaşımız var burda olucaysa oluyor o bak benim 5. Seferde oldu ve ben 41 yaşındayım sana umut olsun.

Hala şaşkınlığım devam ediyor 😊 darısı başına inşallah bakalım 2 olabilir gibi geliyor nasipte ne varsa o olucak. İnşallah senin de olucak bol bol dua et kafanı dağıt stres yapma bende çok yaşadım bu durumu yaşayanda bir çok arkadaşımız var burda olucaysa oluyor o bak benim 5. Seferde oldu ve ben 41 yaşındayım sana umut olsun.
İlk çocuk mu amin Allah bu yıl yüzümüzü güldürür inşallah

Merhaba arkadaşlar ayın 3ünde transfer olan varmı?
Ben 5. Ve 6. Günü idrar testi yapmıştı (3.gün embryosu) İkiside silik çıktı. Dün 10. Ve bu sabah 11. Gün yine idrar testi yaptım İkiside çıkmadı silik bile çıkmadı yarın sabah kan testim var ama sizde önce silik çıkıp sonra çıkmamasının sebebi ne olabilir

Merhaba kızlar ben 2019 eylül ayında tüp bebek sürecine girdim 2 embriyo oluştu aa ve bb kalite aa kalite olan transfer oldu şimdi 2,5 yaşında kızım var. bb kalite olanıda donmuştu onuda 10 martta transfer yapıldı. İnanılmaz heyecanlıyım sizlerin embriyo kalitesinide merak ediyorum. Ben çok rahatım bir belirti yok rahatsızlık yok yarın işe gideceğim hatta

Merhaba kızlar ben 2019 eylül ayında tüp bebek sürecine girdim 2 embriyo oluştu aa ve bb kalite aa kalite olan transfer oldu şimdi 2,5 yaşında kızım var. bb kalite olanıda donmuştu onuda 10 martta transfer yapıldı. İnanılmaz heyecanlıyım sizlerin embriyo kalitesinide merak ediyorum. Ben çok rahatım bir belirti yok rahatsızlık yok yarın işe gideceğim hatta
Bende 10 martta transfer oldum. Dünden beri hafif kasık ağrılarım ve gelip geçiyor ,ateş basması oluyor ilaçlardan diye düşünüyorum. Benimde 5.gün ngsli b kalite embriyo transferi

Kızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum

Benim eşimde de sperm çıkmadı önce ilaç tedavisi gördük sperm çıkışı oldu tüp bebek denedik spermler kaliteli olmadı için 3. Gün embriyoları kaybettik.sperm değerleri yine sıfırlandı tekrar ilaç kullandı tekrar sperm çıkışı oldu bu sefer tesa yöntemiyle sperm alacaklar iğne ile çünkü spermler çıkış sırasında hasara uğrabiliyormuş
Merhaba ne durumdasınız Şuan. Dr bize de tese öneriyor

Kızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
Evett fitili aynı saatinde at. Transferden sonra dr un kendisi de atıyor. Benim öyle olmuştu

Herkese merhaba, transferin7.gününde bugün idrar testi yaptım silik çift çizgiydi. Akşama doğru kan verdim beta 78,3 çıktı. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏🏽
Gözünaydın canım benim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️

Merhaba arkadaşlar ayın 3ünde transfer olan varmı?
Ben 5. Ve 6. Günü idrar testi yapmıştı (3.gün embryosu) İkiside silik çıktı. Dün 10. Ve bu sabah 11. Gün yine idrar testi yaptım İkiside çıkmadı silik bile çıkmadı yarın sabah kan testim var ama sizde önce silik çıkıp sonra çıkmamasının sebebi ne olabilir
Çatlatma iğnesi kullanıldı mı canım ?

Hayırlı olsun canım bana sadece iyi kalite denildi

Back